Media

Goooood Morning Amsterdam-Noir: “Volks-Gangster Steve Brown Dé BNN-Elite-Gangster deskundige”.

Amsterdam-Noir-Ing.Steve Brown ( tevens Hoogleraar in de best betaalde politie-informant de “Figuur Peter R. de Vries”) slaat vele verzoeken om interviews af van de pulp-media, maar voor BNN en REVU en de juridische universitaire studentenbladen maakt hij altijd een (—-?) uitzondering.

Volks-Gangster ( op leeftijd)  Steve Brown is daardoor uitgegroeid tot Dé vaste Elite-Gangster en Media-Maffia deskundige van de hiervoor genoemde moedige en intelligente   niet corrupte Media en Pers verworden. En de schrik van de Elite-Gangsters en hun Bestuurs-gangsters en hun ‘Maffia-Hersenverpulveraar-Media’.

Hoor het BNN- interview radioprogramma Start op Radio 1 met Luuk Ikink dd 23 juni 2013 (16.45 min) was om 5.00 uur ’s morgens: Goooood Morning Amsterdam-Noir with senior ‘Volks-gangster Steve Brown”. (Alle luistercijfers gebroken)

5 antwoorden »

 1. Indien men zich af vraagt ,wie vaak achter diverse investeringen van drugs transporten zaten .Dat waren vaak juist de gegoede elite .Zij die in ieders ogen netjes en hoogstaand te boek stonden en staan .Zowel hier als in het buitenland ,en ook in hogere kringen .Ik wil niet uit de biecht klappen ,maar geloof me er waren hele bekende namen bij. En goed iedereen werd er beter van ,maar geloof het of niet ze investeerden graag .En indien zij werkzaam waren in de banken sector faciliteerden ze graag ,zoals de vader van MABEL .En nu heeft die zelfde elite een ander speeltje ,de crisis .

  Like

 2. @spotje inderdaad beter kan je het niet zeggen en Steve dit ‘uitje’ met die ‘kleine man’ spreekt boeken en boekdelen!!!
  De vreselijke grap is en blijft altijd dat de burgermens(burgermannetjes en burgervrouwtjes) het gewoon NIET weten hoe deze crimineele criminelen in pak en mantelpak werken, hoe deze netwerken werken en hoe onvoorstelbaar wreed en goor ze zijn en laf want ze laten inderdaad mensen als HOLleeder en vele andere like him, het vuile werk opknappen.
  De clou van deze grap is dat als je het gewone van 9 tot 5 mensen vertelt, ze daarvan Totaal NIET willen weten, of ze begrijpen het niet(begrijpen niet hoe zoiets kan, hoe je kinderen laat verkrachten dit filmt en de deze onderkruopsels daarmee chanteert en ga zo maar verder..) of hun (volslagen dooie) rust wordt verstoord door vreselijke dingen waarvan ze diep in hun slappe hartje weten dat het waar is, maar deze WAARHEID niet kunnen verdragen, klein als hun denkraam en nog kleiner als hun zieltje is.

  Helaas moet ik dit zo zeggen want erg ver zal ik er niet naast zitten.
  Tot hun schrale troost(en van de mensheid als zodanig) moet ik zeggen dat er af en toe een heldendaad wordt verricht of een groot werk verricht, maaar dat laat onverlet dat ze HUN fucking verantwoording voor een echte vrije rechtvaardige en veilige maatschappij/samenleving NIET nemen en waarschijnlijk ook niet nemen.

  @Steve Puik filmpje ……lagguh en nog eens lagguh

  Like

 3. Verschil tussen elite en onderwereld is nihil, dus niet alleen holleder is een boef. Het bestaan van de massa is zo levenloos, dat op de foto met een BNer interessant lijkt en de pulp leeft er goed van. Btw Pim F. en Theo vG zijn ook vermoord vanwege hun vrije woord net als getuigen in Dutroux en Demminkzaken.

  Like

  • Holleeder was maar een soldier van de rotchildbankiers en distribiteur. Die bevolen en commendeerden hem ook allerlei aan misdadigs tijdens de ajax zomerspelen 2006.

   Alle burger mafiamisdaad is alleen maar distributie of soldier van juist deze eliten en bankiers en de imams en rabbis ook die de rellen onrusten en opstanden aanvoeren op bevel en de Wijkterrorismen en Kinder verkrachtingen en drugs aldaar aansturen.

   Hells angels ook vol van de Kinder misbruikende joden en hun afpersnetwerken er mee en doen niets meer dan distribueren van de prostituties en drugs van die eliten.

   Daar Moét die Man met zijn Boodschappentassie dan dagelijks tussen door met Zijn Gezinnetje Weerloos tegen de muur gezet en gehouden door geheel hun staat wet en overheden er bij en Kind van dé rekening van hen allemaal.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.