Elitaire Misdaad

600.000,- euro Foetsie voor vertrekkend Top-Bestuurs-Gangster Fons Catau-Crisis? Voor wie dan?

600.000 euro is Kattenpis voor Bestuurs-Gangsters in Banana-Fraude-Nederland volgens Bestuursvoorzitter Ton Doesburg.

Hebben de ‘Bestuurs-Gangsters’ in “Banana-Fraude-Nederland” dan geen  enkel greintje fatsoen of schaamte.

(van onze Liegende, stelende, snuivende en neukende Burgemeester en Wethouders redactie)

Fons Catau Ton Doesburg

Amsterdam-NoirDer Undtergang van “Banana-Fraude Nederland.
Terwijl enige dagen geleden de volslagen de weg kwijt zijnde asociale PvdA staatssecretaris Jetta Klijnsma een maandje (800,- euro) pikte van de oudste jongere van de wereld (27 +) jatte, omdat er zogenaamd geen geld meer is gaat er een eerste klas ‘Rat in pak’ vandoor met 600.000,-.  ( Hij is wel zijn hele leven een net en gewaardeerd lid van de PvdA)
Van die zeshonderd duizend euro zouden 600 ‘bejaarde’ wanhopige ‘Horige–jongeren’ zo aan hun eerste maand uitkering kunnen worden geholpen, zodat zij niet te hoeven te gaan bedelen, Oeps

600.000,-euro is Kattenpis in de Bestuurs-Gangster kringen.

 ( beelden met de verborgen camera Kabinet overleg –Hilarisch-triest hoe Mark Rutte tekeer gaat)

Banana-Fraude Nederland verkeert in totale ‘Bunker-Waanzin’.
“Banana-Fraude Nederland” verkeert zo langzamerhand in een totale ‘Bunker-waanzin’. Een waanzin die zonder meer te vergelijken is als die heerste in de laatste weken in de Bunker van Hitler voordat hij zelfmoord pleegde.
“Bobo-Gangster’ Fons Catau zit er deze winter warmpjes bij en is zeker niet van plan binnen afzienbare tijden zelfmoord te plegen. Zelfmoord plegen is een ding voor zijn uitgezogen huurders.

De Top-Bestuurs-Gangsters van Misdaad -Woningcorporatie De Woonplaats heeft bij zijn vertrek 600.000 euro meegekregen gejat. ,,Het lijkt veel geld, maar het valt wel mee”, verdedigt een bestuursvoorzitter-Godfather die kennelijk compleet de werkelijkheids zin heeft verloren van hoe de gewone man dagelijks moet knokken om zijn kinderen te eten te geven. De afkoop jat-som van 600.000 euro dient als overbrugging totdat “Dikke Deur Catau”  (CV) over enkele jaren 65 jaar wordt en daadwerkelijk met zijn miljoenen-pensioen  naar Aruba gaat.(kwade tongen beweren dat hij daar al lang zit naast Godfather Erik Staal aka “de Superman van 1.9 miljard”

Welk normaal mens kan er nu sparen van 300 duizend euro per jaar. niemand toch.
Het gaat niet om een gouden handdruk, beklemtoont Bestuurs-godfather Ton Doesburg van de Achterhoeks-Twentse woningcorporatie De Woonplaats. ,,Het is alleszins verdedigbaar”, zegt hij vanuit zijn Bunkerin de Gelderlander. ,,Het lijkt veel geld omdat het een afkoopsom ineens is, maar het valt wel mee, we hebben in één keer afgerekend.” Wat zou dan in vredesnaam een gouden handdruk zijn bij Waanzinnige Ton? Zes miljoen euro? Zes honderd miljoen?

Vertrekregeling is gebaseerd op totale waanzin en fraude met de wet in de hand.
,,De vertrekregeling is gebaseerd op zijn uitkering als hij had doorgewerkt (gewerkt?) tot zijn 65ste. Na 32 jaar “Dikke Deur” te zijn geweest,heb je die rechten wel opgebouwd”, vindt  een kennelijke krankzinnige Doesburg.
Fons Catau was tot 1 mei 2012 “Dikke Deur” van de verhuurder van 16.000 woningen in Winterswijk, Aalten, Groenlo en Enschede. Hij heeft daar begrijpelijkerwijze nooit een cent van kunnen sparen. Wat denkt u dat Call Girls, Schandknapen, Champagne, Kaviaar en cocaïne en V.I.P reisjes en een Tweede Villa in het buitenland kosten?

VVD-Klasse Justitie.
Ook zeer opmerkelijk dat deze de facto ras Bestuur-gangster in die 32 jaar nooit ook maar een dag in de bak heeft gezeten.VVD-klasse Justitie?  Lijkt ons duidelijk van wel.

Ratten in pak hebben nooit genoeg.
Na zijn vertrek bij de woonstichting begon hij een farce-corruptie adviesbureau op het terrein van wonen, zorg, duurzaamheid en participatie voor zichzelf en zijn (maffia)-familia. Het Witwas-bureau opereert onder de naam ‘Fons Catau  Corruptie Advies’. Hebben die ‘Ratten in pak’ dan werkelijk waar nooit genoeg geroofd en geplunderd van het gewone (domme) Volk?

Wel als twee Super-Bestuurs-Gangsters een plekje verdiend hebben op het ‘Elite-Gangster Billboard’ zijn het wel deze twee waanzinnige ras-oplichter Fons Catau  en Ton Doesburg. Gefeliciteerd  fijne Gents Ton Doesburg  en Fons Catau  genieten maar van de door jullie in 32 jaar straffeloos geroofde miljoenen van de huurders en de Gemeenschap.

Opmerking:  Wij hebben het artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd in hun Bunker aan Ton Doesburg en Fons Catau.

(info@de-woonplaats.nl, info@vereniging-huurdersplatformdewoonplaats.nl, bestuur@hboe.nl, mailto:nieuws@rtvnh.nl, redactie@rtvnot.nl, enschede@tctubantia.nl, hengelo@tctubantia.nl, almelo@tctubantia.nl, haaksbergen@tctubantia.nl, hengelo@tctubantia.nl, oldenzaal@tctubantia.nl)

3 antwoorden »

 1. OMG het houdt nooit op. De ene, arme, kant leegknijpen – de andere, rijke, kant overladen en het dan nog ‘gewoontjes’ vinden ook.

  Like

 2. Afgetapte data van bankiers staan onder bescherming van OM en Justitie voor zo lang als het duurd
  Kilkenomics 2012: Max Keiser & Pat Kenny

  Irish PM promises probe against bankers who duped government with figures ‘picked from their arse’ I told Pat Kenny on his show last year in Kilkenny that Anglo-Irish bankers had the morals of pedophiles and were guilty of massive criminal acts. Hahahahahaha!!! I was right.

  Exclusive: Tapes reveal the lies and deception that led to the bank bailout

  PAUL WILLIAMS SPECIAL CORRESPONDENT – 24 JUNE 2013
  TAPE RECORDINGS from inside doomed Anglo Irish Bank reveal for the first time how the bank’s top executives lied to the Government about the true extent of losses at the institution.
  The astonishing tapes show senior manager John Bowe, who had been involved in negotiations with the Central Bank, laughing and joking as he tells another senior manager, Peter Fitzgerald, how Anglo was luring the State into giving it billions of euro.
  Read more: http://2012indyinfo.com/2013/06/25/exclusive-tapes-reveal-the-lies-and-deception-that-led-to-the-bank-bailout/
  Watch: https://www.youtube.com/watch?v=8pJ_b_zN5nk&feature=player_embedded

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.