Elitaire Misdaad

Het Recht is krom in “Banana-Fraude-Nederland”,Toet,toet, niet in de petoet.

Mega- Elite-Gangster Ger Visser mag blijven rond rijden van de Rechter in zijn Bentley en Mercedessen.

( van onze Corrupte VVD-Klasse-Justitie redactie)

Ger VisserAmsterdam-Noir- Toet, toet daar gaan uw paar rot  zuur verdiende centen weer in de Bentley van Ger Visser!

Nederland heeft een ‘Rechts-Links-Kabinet’ en een het Rechts is krom rechtssysteem.
Links om of rechts om of hoe men het ook wendt of keert de gewone (domme) man is altijd de klos in “Banana-Fraude-Nederland”.
Nederland het land van melk en honing voor de corrupte politici, de bestuurder, de zakenman, de bankier en de rechter.

VVD-Klasse-Justitie, Toet, toet, niet in de petoet.
Failliet Vastgoed Maffiabedrijf van Godfather Ger Visser kost nog eens 3,7 mln., maar hij blijft een prominent lid van de VVD en zal niet één dag in de volksbak doorbrengen.
Het failliete Vastgoed Maffiabedrijf van Maffiaondernemer Godfather Ger Visser kost de belastingbetaler nog eens 3,7 miljoen euro extra. De opbrengst van een executie veiling maandagavond viel vies tegen.

Bij de veiling in Amsterdam werden maandagavond twee onderpanden verkocht per opbod. Het onroerend goed bracht niet de gehoopte 3,8 miljoen euro op, maar aanzienlijk minder. In totaal raakt de gemeente 3,7 miljoen euro kwijt, melden RTV Oost en Omroep Flevoland. M.a.w. die 3.7 miljoen moet weer eens worden opgehoest door u de gewone (domme) man.

Niemand Corrupt bij de Gemeente Almere van de ‘VVD- Bouwfraude Burgemeester Jorritsma’
(Oud VVD-Gangster-Minister Annemarie Jorritsma, Burgmeester Almere, weer in opspraak inzake)
Misdaadgroep-Eurocommerce had een schuld bij de gemeente Almere van 7 miljoen euro. In onderpand waren een waardeloos stuk grond achter het station in Almere Centrum en een  bouwval van een schoolgebouw in Deventer gegeven. Was hier sprake van corruptie? Nee hoor, onze Bestuurders in “Banana-Fraude Nederland” staan toch boven iedere verdenking.

Bentley  en Mercedessen als beloning voor al zijn misdaden. Is dat Krom?
Godfather Visser kreeg maandagmiddag nog te horen dat hij zelf in zijn peperdure Bentley mag blijven rijden. Ook twee Mercedessen uit de S-klasse hoeft hij niet in te leveren. Ook hoeft hij niet één dag de bak in, want die zou niet geschikt zijn voor een ‘Heer’ van zijn postuur volgens de Rechter. Kom nou, stelde de Rechter, u denkt toch niet dat ik deze ‘Heer’ naast Volkse ‘Criminele Schlemielen’ zonder nette manier als ‘Willem Holleeder’, etc. ga neer zetten. En ik zijn Bentley en Mercessen in beslag zou nemen, moet hij dan soms op de fiets of met het openbaar verroer, dat zou pas onmenselijk zijn, aldus de Rechter.

Eurocommerce-Misdaadgroep was één van de grootste Maffia vastgoedontwikkelaars in Nederland met zeer goede contacten binnen de VVD en met peperdure corrupte advocaten, die nu ook uitgewaaierd zijn over de rechtelijk macht.
Het bedrijf staat voor ongeveer 650 miljoen euro in het krijt bij banken. Misdaadgroep-Eurocommerce kwam begin vorig jaar in de criminele problemen toen een bedrijf beslag wist te leggen op een aantal panden. Die probleem zijn natuurlijk wel voor rekening van de gewone (domme) man, want die moet weer opdraaien voor de honderden miljoenen kosten van het faillissement van deze Top-Maffioso Visser.

Uitspraak Rechter: Toet, Toet, niet in de petoet.
Toet, toet daar gaan u paar rot zuur verdiende centen weer in de Bentley van Visser! En Toet, toet Mega-vastgoed maffioso Ger Visser op het Elite-Gangster-Billboard van de Volkspolitie.

7 antwoorden »

 1. zoek de rode draad . rode hoed links nsb sdap halsema cohen dijselenbloem
  goldmansachs amarika mariko peters sap paul rosenluller de banksters die naar amerika zijn vertrokken de kwartiermakers voor de nwo gr baltasar gerrits kek he

  Like

 2. De algemene achtergrond van al deze frauden is wel dát de bankenmafia bij decreet van oa hirsch ballin de Bevolking per 1991 vogelvrij verklaarde en buiten de bescherming van de wet&overheid stelde daar mee. Dat rooft dan heel wat gemakkelijker voor industrieel en bestuurlijk tuig. Deze buiten de wetstelling was een signaal van sla toé en plunder de weerloos gemaakte Bevolking. Geheel de wetgevende macht en al haar takken deden gelijk mee met een nationale boycot tegen al de Bevolking….zélfs dé Kindtjes op de slaapfeestjes hadden géén Rechten.

  Like

 3. Indien je tot een bepaalde klasse behoord ,ben je verzekerd van voorkeur .Dit blijkt uit de laatste RECHTZAAK tegen de beide RECHTERS ,of de slagers zoon uit den haag ,die loopt al jaren buiten voor een btw fraude .WE KUNNEN ZO WEL EVEN DOORGAAN DENK IK .

  Like

 4. de jonge sjooosialisten zeggen dat ze het niet eens zijn met de koers van de pvda ik lach me rot die sukkels denken echt dat ze wat te vertellen hebben binnen de pvda kom nou pubers de heren aan de grachtengordel zijn al 40 jaar de onbetwiste beleidsbepalers bij de pvda jullie zijn stemvee net als de allochtonen

  Like

 5. Al dat grut dat als een tsunami dagelijks massaalst voor de wielen gegooid wordt en dan het dagelijks shockerende en traumatiserend regeringsbeleid Kán een heel Ander motief hebben dan We Denken en de heel grote jongens er mee buiten de Picture houden?

  Like

 6. Die rechter zou trouwens ook wel mooi op een billboard kunnen staan.
  In plaats van de rijdende rechter, een de hand boven het hoofd houdende rechter.
  En er is hier “natuurlijk” echt geen sprake van een “klasse justitie” .
  Maar ja dat vinden veel Nederlanders toch allemaal maar normaal (en dan bedoel ik niet de mensen die hier reageren).
  Laat de mensen inderdaad maar eens goed nadenken over waar hun centen nou heengaan, misschien krijgen we hier dan ook brasiltime .

  Like

  • Tijd om deze onzin weer weg te halen. Vooral deze dreiging is goed voor een aangifte: ‘eigenlijk al lang bij hem langs moeten rijden om zijn verrotte bek door midden te slaan’

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.