Elitaire Misdaad

‘VVD-Minister-Gangsterin Melanie Schulz’ verklaart haar baas Mark Rutte tot domoor en leugenaar.

 Melanie Haro Schulz
De ‘Plunder-Protection’ van Oranje

‘VVD-Gangsterin Minister Schultz’ meldde gevoelige informatie over haar partner in crime niet-niemand gearresteerd.  

( van onz. Tweede kamer kroeg redactie i.s.m. onze Corrupte VVD-Klasse-justitie redactie)

Amsterdam-Noir- De Untergang van Banana-Fraude-Nederland.
De totaal a-moralen ‘VVD-Gangsterin Melanie Schultz van Haegen’ heeft bij haar aantreden in 2010 als minister van Infrastructuur en Milieu niet aan haar partijgenoot  en Baas de VVD premier “Snake Rutte” gemeld dat haar man Haro aandelen bezat in een misdaadbedrijf dat nauwe banden onderhield met haar ministerie. Corruptie?

De ‘VVD Godfather Jos van Rey’van “Chapter Roermond” ontkent ooit banden te hebben onderhouden met de Maffiafamilie Schulz-Van Heagen. Hij wijst er uitdrukkelijk op alleen banden te hebben onderhouden met de VVD- Bestuur-Gangster Staatssecretaris Weekers.

De ‘VVD-Elite-Gangster Haro Schultz’ verdiende jatte in augustus 2011 bijna 3 miljoen euro met de verkoop van het beleggingsvehikel waar dit bedrijf inzat en laat ons weten totaal geen last te hebben van de ‘Jan met de Pet crisis’ en al helemaal niet van zijn ‘VVD-Justitie’. (zie: “Volkse criminaliteit daalt en Elite-Gangsters criminaliteit stijgt tot waanzinnige hoogte.“)

Malink Beheer verkoopt Kiwa (Italiaans)
 Open pdf (26,3 kB)
Oprichtingsakte van Malink Beheer
Open pdf  (1,1 MB)
Jaarrekening holding Schultz
Open pdf (308,2 kB)
Schultz stopt als corrupte adviseur
Open pdf (72,7 kB)
Leugen antwoorden woordvoerder minister Schultz op vragen de Volkskrant
 Open pdf (118,6 kB)

Dit blijkt uit onderzoek van de Volkskrant. Het gaat om het certificerings oplichtings-fraude ‘ons ken ons VVD-bedrijf Kiwa’ uit Rijswijk, dat onder meer de uitgifte van vergunningen in de vervoersbranche verzorgt in opdracht van het ministerie van zijn vrouwtje de ‘VVD- Minister-Gangsterin Melanie S.

VVD-Gangsterin  Melanie S. verklaart  haar baas “Snake Rutte” tot domoor en leugenaar.
Melanie Schultz heeft als minister grote bemoeienis met Kiwa, maar niet met haar echtgenoot, die weet van niks(kuch). Zij stelt de tarieven vast die Kiwa in rekening mag brengen en controleert het bedrijf via haar echt niet corrupte Inspectie Leefomgeving en Transport. Ook moest zij zich verantwoorden tegenover Kamerleden en branche-organisaties die klaagden over het vergunningenmonopolie en de hoge kosten van Kiwa.

Kiwa werd in augustus 2011 gekocht door het opkoopfonds  Witwascentrale-NPM Capital. Bij die verkoop cashten de aandeelhouders van het bedrijf waar Kiwa in onder was gebracht tientallen miljoenen.

PvdA verraad en beroofd zijn arbeidersmet asociale Staatssecretaris Klijnsma tot op het bot,Oeps.
Mogelijk zal het ge-cashten geroofde kapitaal door het “VVD-Maffia echtpaar Menalie S.” weer met de buit verkregen door stelen met de wet in de hand door de PVDA ‘Arbeiders-verraadster Staatssecretaris Klijnsma’ van de jongste werkloze bejaarde jongere (27+) arbeiders ter wereld aangewend worden om dat gat van tientallen miljoenen te dichten, maar dat ter zijde.

‘Elite-Gangster Haro Schultz’  en zijn vrouwtje de  VVD-Minister ‘verdiende’ hiermee – net als zijn compagnon in crime – 2,9 miljoen euro. Hij liegt hierover: ‘Kiwa is hard gegroeid  sinds mijn vrouwtje VVD-Minister is en er zijn allerlei  corrupte bedrijven bijgekomen. Bovendien heeft mijn ‘Fake-adviesbureau’ hard meegebouwd aan de groei van het bedrijf en mijn vrouwtje de VVD-Minister wist echt van niets. ‘

Ook de Kiwa-directie werd miljonair door de  corrupte deal. De twee ‘Dikke Deuren’, Paul Hesselink en Bouke Meekma, ‘verdienden’ ieder meer dan 15 miljoen euro en staken dat geld grotendeels weer in het bedrijf en wij zijn allemaal zeer gewaardeerde VVD-partij-(misdaad)-leden .

Onopgemerkt
 door Opstelten en Teeven , de bazen van de ‘VVD-Justitie’.
De financiële belangen van de ‘VVD-Gangsterin Schultz van Haegen en de directie bleven tot nu toe onopgemerkt (kuch) door  VVD-Justitie en hun FIOD, AIVD en de Nationale recherche. Hoe is dat nou mogelijk? Te druk, druk met de Kruimel Criminaliteit van het radeloze werkloze en hongerde Volk.

In officiële meldingen bij de Nederlandse marktautoriteit ACM bleef het zakelijke belang van de echtgenoot van de minister onzichtbaar, maar dit is wel terug te vinden in een publicatie van de Italiaanse evenknie van de ACM, de Autorità Garante della Concorrenza e del Mercato. 

Haro Schultz zegt dat het niet nodig was om zijn aandelenbelang in Kiwa te melden bij Mark Rutte, toen die zijn vrouwtje in de herfst van 2010 benaderde voor een Graai-maar raak- VVD-ministerspost. ‘Ik ben indertijd direct opgestapt als adviseur van Kiwa. Mijn aandelenbelang deed niet ter zake. Wij wilden het netjes doen, zo zijn we als echte ‘Kleine VVD-Gangsters’. Alles is gelopen volgens het Handboek voor aantredende corrupte bewindspersonen. Ik was slechts indirect aandeelhouder en had geen enkele invloed. 

Een woordvoerder-beroeps-leugenaar Jaap Stuurwold (1e woordvoerder minister en ruimte) van de minister laat weten dat Melanie Schultz van Haegen met Rutte heeft gesproken over de rol van haar man bij Kiwa.

Zij zei toen dat hij was opgestapt als adviseur om de schijn van belangenverstrengeling te vermijden. Het feit dat hij aandeelhouder was van Kiwa kwam niet ter sprake. Ook benadrukt zij dat zij in de periode totdat Kiwa werd verkocht geen beslissingen heeft genomen die raakten aan de winstgevendheid van het bedrijf.

 Volgens Ronald Jeurissen, hoogleraar bedrijfsethiek van Nyenrode Business Universiteit, heeft Melanie Schultz van Haegen ‘bewust belangrijke informatie achtergehouden’. ‘Toen ze bij formateur Mark Rutte meldde dat haar echtgenoot adviseur was bij Kiwa en daarvan afstand nam, had ze ook moeten zeggen dat hij aandeelhouder is’, aldus Jorissen. ‘Daarin kun je je niet vergissen, op dat niveau. Dat klopt niet.’

Kiwa was een overheidsbedrijf in handen van de waterbedrijven. In 2006 werd het verkocht aan ABN Amro. Kort daarna kocht Malink Beheer BV, een gezamenlijk bedrijf van Haro Schultz van Haegen, zijn zakenpartner en de directie van Kiwa een belang van 25 procent in Kiwa. Dat belang was toen 650 duizend euro waard (kuch,dat gelooft toch niemand meer vandaag de dag). Bij de verkoop in 2011, nadat Kiwa sterk was gegroeid en samengevoegd met een asbestbedrijf, was Malink bijna 40 miljoen euro waard.

Vandaag in de Volkskrant: De aandelen waarover Rutte niks hoorde.
En ook vandaag  de hele corrupte gewetenloze kliek van de VVD- Maffia familie Melanie en Haro Schultz op het Elite-Gangster Billboard geslingerd.

Opmerking; Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voogelegd aan alle hiervoor genoemde instanties en personen en bedrijven (Jaap.Stuurwold@minienm.nl, Elif.Bagci@minienm.nl)

11 antwoorden »

 1. Het lijkt rusland wel! Werd ook leeggeroofd door de graaiers van dat land, gaat dit in Nederland ook gebeuren het lijkt er verdacht veel op. Ophangen aan de hoogste lantaarnpalen!

  Like

 2. Mijn AOW ook schaf mezelf maar een inbouw kluis aan en ga wat aan de beveiliging doen .Een wapenvergunning zal gezien mijn verleden niet krijgen .Zal teef maar vragen of ik een van zijn beveiligers kan lenen .Je bent tegenwoordig je leven niet zeker met zo een kapitaal

  Like

 3. boeren burgers en buitenlui wakker worden centjes tellen het bruto loon is 8 centjes omhoog gegaan MET HEEEELE GROOOOOTE LETTERS IN DE PEDOGRAAF kijk nou maakt die zes miljard bezuinigingen ook niet meer uit toch een kinderhand is gaauw gevuld 8 cent sukkels hieraan kun je zien dat dit kabinet het volk minacht klootjesvolk is niet meer waard dan 8 cent ho ho
  ho bruto ja denk dak ook maar eem een kauwgum automaat kraak bent zat

  Like

 4. Er zou ook eens een vraagje gesteld moeten worden ,om trend de HYPOTHEEK die dat stel afsloot voor het in de jaren 90 gekochte huis .Er schijnt een behoorlijke overwaarde geleend te zijn op een huis van om en nabij 2 ton te weten iets van meer als 6 ton .De vraag is hoe krijg je dat voor elkaar .Of was het ook een vriendelijk VVD banken vriendje .

  Like

 5. Haro Schultz

  Weer ééntje op de lijst die in aanmerking komt voor het burger arrest
  Net als de crimineel Hugo Hillenaar één van de vele Officieren van Justitie die hun titel
  misbruiken.
  Zijn ze de Oath keepers van justice of zijn ze Officieren in dienst van de financieel economische orde
  Een 24 karaat fascitische orde (slechts een ander label) onder de regie van de centrale banken

  Like

 6. Je vraagt je steeds meer af waarom verbaast me dat niet meer .Het is niet dat je het normaal vind ,nee zeker niet het is crimineel .Maar omdat het onder de politiek en aanverwant normaal gevonden word dit soort uitwassen te gebruiken en in haar geval te verzwijgen .Maar dat doen er wel meer in die contreien ,waar belangen verstrengeling eerder normaal genoemd kan worden .Maar ook hier blijkt weer hoe door en door rot de hele NEDERLANDSE POLITIEK in mekaar zit .Geen politieke partij uitgezonderd .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.