Elitaire Misdaad

Ruim 3 miljoen voor ex-ziekenhuisbestuurs-gangsters. Geen geld voor Wajong-uitkering.

Elmer Mulder Emile Lohman Bert Bruggeman  

PvdA’er Jetta Klijnsma aka de “VVD-Kapo”: “er is  echt geen geld voor Wajong-uitkeringen en 350.000 hongerde kinderen”.

( van onze gewetenloze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- Het Graai en Jat feest in “Banana-Fraude Nederland” kent geen einde.
Ruim 3 miljoen euro totaal ontvingen de 12 Ziekenhuisbestuurders-Gangsters aan uitkeringen die vorig jaar een ‘Vertrek-Fraude-premie’ kregen. De Mega-premie van de tien die in 2012 het meeste opstreken, steeg met maar liefst 29 procent tot drie ton, in vergelijking met het jaar daarvoor. Crisis? Voor wie dan?

Dat blijkt uit een inventarisatie van vakblad Medisch Contact op basis van de jaarverslagen van 89 Nederlandse ziekenhuizen.

Zieke Gouden Fraude handdruk.
De hoogste gouden fraude handdruk ontving voormalig gewetenloze bestuursvoorzitter Godfather  Emile Lohman van het Universitair Medisch Centrum St Radboud in Nijmegen.  ‘Godfather Lohman’ streek na zijn vertrek dertien maanden lang een vergoeding van 30.000 euro per maand op, zogenaamd voor ‘advieswerk’, een fraude-truc die ongestraft blijft door de VVD- klasse-Justitie van Ivo Opstelten en zijn Crimefighter Volksonderdrukker ‘Fred-Big Head- Teeven’.

In totaal roofde Emile Lohman met de pen ruim 660.000 euro mee en loopt sindsdien met een waanzinnige, manische smile op zijn gezicht rond in vijf steren hotels en  exlusieve sexhuizen in Monaco. Wij houden ons hart vast dat hij niet per toeval opduikt voor de wettelijk verboden verborgen camera in het kinderprostitutie project van de  gesubsidieerde AVRO & TROS- Man ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R. en zijn hoerencrew’. 

Op de plaatsen twee en drie staan ex-topmannen Godfathers Elmer Mulder van het VU medisch centrum in Amsterdam (een ras-residivist met TBS-trekjes die al op het Elite-Gangster Bilboard pronkt) en Bert Bruggeman van het Universitair Medisch Centrum Groningen, met bedragen tussen de 4 en 5 ton.

‘Ad personam’ plunder maar door en raak wet
In de wet normering topinkomens, die sinds begin dit jaar van kracht is, staat dat de ontslagvergoeding voor Bestuurs-Gangsters in de (semi) publieke sector maximaal 75.000 euro (5 jaren bijstandsuitkering voor een hele familie) mag zijn. Als er echter bezoldigingsafspraken voor 1 januari 2013 zijn gemaakt, geldt dat maximum niet, dus de komende tien jaren of langer ( hangt dus van het contract af) gaat het jat en plunder feest met de wet in de hand vrolijk verder. Wie heeft die nieuwe ‘roof en plunder maar door wet’ (ad personam’ )  eigenlijk gemaakt? U raadt het al de roof en plunder het Volk partijen leeg tot op het bot het CDA, VVD, D66 en de PvdA. U heeft wel op die ad personam – partijen gestemd, toch?

De hiervoor genoemde frisse vrolijke twee gewetenloze Bestuurs-Godfahters gaan dan ook met stip op het ‘Elite-Gangsters Billboard’ van de Volkspolitie.

Opmerking; wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de betrokkenen en aan de Universitair Medisch Centrum Groningen en VU medisch centrum in Amsterdam en Universitair Medisch Centrum St Radboud in Nijmegen . zij beriepen zich allen op hun zwijgrecht.

5 antwoorden »

 1. Vrienden ,er komt een tijd dat mensen er genoeg van krijgen om over een afgrond van vernedering geduwd te worden en de troosteloosheid van niet aflatende uitbuiting te ondergaan .En er komt een tijd dat mensen er genoeg van krijgen uit de zomer van hun leven geduwd te worden en achtergelaten te worden in een koude winter .DIE TIJD KOMT EERDER DAN ZIJ IN DEN HAAG DENKEN ,EN EERDER DAN DIE ZELF INGENOMENELITE ZICH VOOR KAN STELLEN .

  Like

 2. Steven, het houdt inderdaad nooit op. Kun je hier geen losbladig handboek van maken? Waarin de abonnees elke dag een artikel bij kunnen stoppen? Plus een handig overzicht per jaar erbij! Het wordt wel een heel dik handboek, dus de abonnees krijgen wel waar voor hun geld!

  Like

 3. En nog maar te zwijgen over de wetenschappelijke fraude waarop het gros van de vernietigende behandelmethodes zijn gebaseerd . Een miljarden verslindende gezondheidszorg (ziekte-industrie) gefundeerd op list en bedrog, in de lucht gehouden door een Universitaire orde van academici met Darwin als grondlegger. Tel uit je winst !
  De state of the art reactor van Keshe en andere maakt de ziekte industrie van pseudo wetenschappers volledig achterhaald en overbodig en dat weten ze !
  Daarom is VVD’er Frank de Grave ook voorzitter van de Orde van Medisch Specialisten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.