Elitaire Misdaad

Premier Juncker van Luxemburg treedt af na misdaden en corruptie inlichtingendienst.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-De Luxemburgse premier Jean-Claude Juncker heeft zijn aftreden bekendgemaakt. Dat meldt het Duitse persbureau dpa. Juncker trekt zich terug in verband met een schandaal rond misdaden en corruptie bij de inlichtingendienst in het land.

De geheime (misdaad)dienst zou onder meer gesprekken van politici hebben afgetapt. Ook zouden medewerkers zich hebben laten omkopen en gestolen auto’s hebben verhandeld. Minister Ronald Plasterk vindt deze gedragingen toch echt op het randje van Fatsoen, maar liet daar achteraan gelijk weten dat in “Banana-Fraude- Nederland’ nooit een reden zou zijn voor de regering om consequenties te trekken door af te treden. ‘PvdA-Top-Leugenaar-Ronald Plasterk’: “Wij hebben hier in Nederland immers het goede fatsoenlijk gebruik van de Doofpot-commissies en waar ‘gewerkt’ wordt  door Bestuurs-Gangsters is de facto corruptie en er vallen nu eenmaal doden moorden. 

De premier kondigde het aftreden van zijn regering en de uitschrijving van vervroegde verkiezingen aan na een zeven uur durend debat in het parlement. De val was onvermijdelijk geworden omdat Junckers sociaaldemocratische coalitiepartner eiste dat de premier consequenties aan het misdaad- schandaal zou verbinden. De oppositie had het vertrouwen in  Juncker opgezegd en eiste vervroegde verkiezingen.

Juncker zei eerder dat hij niets wist van de misdaden, maar dat hij er als premier wel verantwoordelijk voor is. Juncker was sinds 1995 premier en daarmee de langstzittende regeringsleider in Europa. (Novum)

13 antwoorden »

 1. indrukwekkend maar ?? god heeft een plan met ieder van ons dat plan die weg die hij voor ons heeft uitgestippeld is een leer proces een test proces een kans een kans voor ons om ons te bewijzen ! het leven op deze arde is maar kort en onbelangrijk de bonus is boven
  in het paradijs op de maan op orion misschien wie weet zonder ongeluk en pijn zul je nooit weten wat liiefde is wat geluk is kben al 60 jaar onderweg god vaak ontmoet het is de moeite waard het is 2013 het jaar van de bewustwording gr henoch wandel met god gerrit 2811194666

  Like

 2. LS…

  Ze vallen met bosjes de aanhangers van satan… De Paus, Zij van Bea. De Koning van België (Gedeelde eerste plaats Pedo cultuur) . Nu deze Pipo van Luxemburg… Ga zo door

  Like

 3. Deze man heeft ook al het een en ander gedaan in zijn periode bij het euro parlement .En dat was ook niet zo koosjer .Het is alleen opvallend dat er steeds meer bovenkomt van de politieke ELITE ,dat beloofd .

  Like

  • Toelatingseisen voor EU politici;

   Belangrijke mate van psychopatische stoornis,
   -afwezigheid van emphatie
   -afwezigheid van mededogen
   -afwezigheid van realiteitszin omtrent de wereld en haar bewoners
   -affiniteit met gewetensloosheid
   -bekend met het criminele circuit of de bereidheid daar deel van uit gaan maken.
   – HBO diploma’s met ruime voldoende’s voor de vakken Liegen, Stelen, Verzwijgen, Matennaaierij,
   Over lijken gaan, Moord, Afpersing etc.

   Mocht ik wat over het hoofd hebben gezien aarzel dan niet hier een aanvulling op te geven,

   Mvg,
   Zjoz.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.