Elitaire Misdaad

Griekenland: Jeroen Dijsselbloem = Wouter Bos = Jan Kees de Jager.

Elite-Gangster-Politiek

Amsterdam-Noir- Jeroen Dijsselbloem stelde deze week in een interview in de Franse krant Le Figaro dat Griekenland alle leningen zal moeten terugbetalen.

Dat klinkt in elk geval vertrouwenwekkend, we horen dat al sinds de Grieken in mei 2010 uit de Europese ruif begonnen te eten. Kort daarvoor had Wouter Bos, de toenmalige minister van Financiën, nog aangegeven dat hij er beslist geen voorstander van was als er steun aan Griekenland zou worden verstrekt. Maar heel kort daarna was het gewoon zover, standpunten van ministers zijn flexibel en bovendien: wie is Nederland helemaal in de clubjes waar het beslist wordt?

Inmiddels hebben we zo’n 250 miljard in Griekenland gepompt, tezamen met de nog niet uitgekeerde maar wel toegezegde bedragen. Laten we dat laatste maar gewoon meetellen, die toezeggingen zijn dan wel voorwaardelijk maar met de tranche die deze week werd vrijgegeven weten we dat ook dat een farce is. Griekenland voldeed helemaal niet aan de gestelde voorwaarden maar krijgt het geld toch gewoon.

Inmiddels kreeg Griekenland internationale steun tot een bedrag dat meer dan de helft bedraagt van de Nederlandse staatsschuld (in 2013 ca. 450 miljard). Onze staatsschuld is  ruim 70 procent van ons BBP en, gezien de bezuinigingen, moet dat omlaag. Van Griekenland wordt ondanks de de financiële steun gevraagd in 2020 een staatsschuld te hebben die niet meer dan 120 procent van het BBP bedraagt. We zijn dan dus 10 jaar met het land bezig en vinden het goed dat tegen die tijd de staatsschuld nog altijd het dubbele zal zijn – uitgedrukt in percentage van het BPP – van wat we voor Nederland acceptabel vinden.

De Nederlandse economie is tegelijk ruim tweemaal zo groot als de Griekse en de verschillen nemen eerder toe dan af. Het BBP per hoofd van de bevolking was in Nederland in 2012 ruim 70 procent hoger dan dat in Griekenland (127 versus 75).

Wie is hier eigenlijk gek?

Achtereenvolgens verklaarden Wouter Bos (mét winst), Jan Kees de Jager en nu dus ook Jeroen Dijsselbloem dat de Grieken alles zullen terug betalen. Toch vond er vorig jaar al een forse sanering plaats waarbij vooral beleggers een groot deel van de waarde van hun obligaties moest opgeven. De volgende sanering gaat de ECB, het IMF en de Europese landen raken. En dat gaat nog tijdens Dijsselbloem’s bewind gebeuren.
Door Dr. Doom

20 antwoorden »

 1. De DUITSE regering probeert momenteel het volk langzaam bij te brengen dat het geleende geld aan GRIEKENLAND niet terug zal komen .En dat het voorlopig ook niet zeker is of er niet meer geld naar toe gaat ,en ook dat kwijt is bij voorbaat .En onze o zo wijze minister DIJSELBLOEM verklaart dat de GRIEKEN zeker alles gaan terug betalen ,maar dat er misschien wat gepraat gaat worden over de rente en tijd .Denkt die lul dat we achterlijk zijn of zo ,zijn voorganger dacht dat schijnbaar ook .Het is met geen enkel woord te beschrijven dat NEDERLAND bestuurd word door een stel imbecielen ,die met hun leugenachtige uitlatingen en desastreuse handelingen het land naar de kloten helpen ,je zou ze opknopen voor minder .

  Like

  • heer de vries achterlijk zijn ze niet het gaat allemaal volgens het plan van de rothschilds de joodse banksters zij willen ons aan de bedelstaf kijk maar wie dit land bestuurt op de belangrijke posten dijselbloem cohen samsom ascher en co dus dit is eigenlijk een soort verkapte revolutie waar we me zitten landverraders in dinst van de rothschild en de illuminatie n de bilderbergers nee achterlijk zijn wij die het nog steeds pikken gr gerrit baltasar gerrits

   Like

 2. De uitspraak om trend het SNS gebeuren geeft aan dat ook het geen in CYPRUS gebeurde nog wel eens kan opbreken .En ook de arrogantie van BRUSSEL dat dit spel vaker gespeeld kon worden komt met deze uitspraak op losse schroeven te staan .Het zou mij alleen niet verbazen indien ze daar in BRUSSEL wel even gouw een wetje tegen aangooien om deze uitspraak teniet te doen .Uiteindelijk moet de burger bloeden links of rechts om .

  Like

 3. kijk de sns , daar zijn ze ook niet best mee uit met die Jeroen
  misvatting van de eeuw
  en dan die spaartegeoeden boven een ton, die zullen ook terug moeten komen?

  Like

  • Och Ik ben helemaal abuis! Die voorgestelde plunderraids zijn natuurlijk om de reeds gepleegde plunder vreet roof bedrog oplichtingen frauden malversaties en rape schaden kosten en rekeningen van die bankiers te moeten betalen? ….. àán WIÈ dan?

   Is dit dé manier waar op bankiers hún onkostenbonnetjes van hun vreet en schranspartijen inleveren?

   Like

 4. In de jaren 70 vorige eeuw ,was het al bekent dat er aan die zijde van de MIDDELANDSE ZEE olie en gas zat .En er werd ook al gedacht aan ontginning .Maar LIBANON ,zag dat voor zijn gedeelte van de kust niet zitten en zelfs nu nog niet .Dus dat het bij CYPRUS net zo het geval zou zijn is zeker mogelijk .En dat men daarop speculeert in BRUSSEL zou mij niet verbazen .Het zou een betere oplossing zijn dan die idiote windmolens ,die alleen maar kosten en onze energie rekening de komende jaren alleen maar duurder maken .In DUITSLAND is met die groene stroom idioterie de energieprijs met meer als 15%gestegen te zijn .En ook hier zal die prijs stijgen vooral door de energiebelasting .Vandaar dat de VVD nu voor is

  Like

  • LS…
   Dat bewijst opnieuw de stelling: Orde uit chaos ! Geplande chaos in Cyprus en Syrië en de Ashkenazi Khazaren Illuminatie NWO komt de boel weer leegroven. Gebeurt straks ook in Nederland waar in het puntje van onze territoriale wateren een enorme olie en gasvoorraad schijnt te liggen…Maar ja dat is al geclaimd door Bea want daar betaalt zij haar ondergrondse paleis van. ( Met een extra vriesvak voor Diepfriso ) Zij denkt nog te kunnen ontsnappen aan de gerechtigheid van de natuur…

   Like

 5. Griekeland heeft helemaal niet zo grote steun gekregen
  als men beweerd
  men sta gerant met een paar miljarden
  het politieke spel om de EU project tot een succes te laten verlopen
  ga gepaard met hele en halve leugens

  het ontnemen van de Grieks bevolking van hun
  staat bedrijven en privaat te maken behoord ook in die spel
  en hun tot zware Nederlandse woeker belasting te dwingen

  De landen die het geld hebben zullen de regie in handen
  hebben in beslissen over hoe er gewoekerd word
  en onderschat de duivels uitbuiters mentaliteit van de
  Nederlandse uitbuiters niet

  Like

   • LS…
    Gerrit Wammes van de Donald Duck of was dat Wammes Waggel. Oh nee, het was Gerrit Gerrits die zo voortreffelijk Nederlands schrijft… 98 % ?! Je bent niet lekker joh !
    (Maar dat vermoedde ik al. Ha !)

    Like

 6. Dit is geen chaos dit is voor opgezet ,de hele bevolking arm uitgekleed en moedeloos .Een gemakkelijk slachtoffer ,men manipuleert de burger pressies daar waar men hem hebben wil ,maakt hem slaaf ten voordele van een kleine ELITE .Die dit al een tijd aan het sturen is met medewerking van hun knechten .Maak de burger willoos monddood zodat je er geen last van ondervind ,en zorg dat je ze hoe dan ook onder de duim houd ,alles is daarvoor veroorloofd .De algehele controle ,onderdrukking of wat dan ook zolang die ELITE maar veilig graaien kan ,het is niet vijf voor twaalf het is al vijftien over twaalf ,en we slapen grootten deels nog steeds .

  Like

  • LS…
   Ordo ab chao / Lijfspreuk Vrijmetselarij / Orde uit chaos. We hebben het over het zelfde:
   GEPLANDE CHAOS / NIEUWE WERELD ORDE

   Like

  • het gaat goed met de wereld zeker weten . als de massa gaat marsscheren dan !!
   dan pas gebeurt er echt wat belangrijks heel vaak in de geschiedenis hebben we gezien dat er plots!! plots een grote leider opstaat niet eentje die al jaren is voorgeprogrameerd en gepromoot door hen die denken dat ze de baas worden op deze wereld de natuur?? nee de voorziening en gerechtigheid heeft zijn eigen weg strategie hem ! het ! de ! een god

   Like

   • LS…
    En god schiep de mens naar zijn evenbeeld zo wil de bijbel je doen geloven. Ik geloof in de theorie: En de buitenaardse crimineel schiep de mens door geknoei met DNA uiteindelijk (na veel geknoei) naar zijn evenbeeld zoals de foute hondenfokker foute Pitbulls fokt. Hij gaf de mens ook zijn slechte eigenschappen mee maar zette een begrenzer op zijn intellect waardoor wij niets grijpen. (Want aan te slimme slaven heb je niets). Zij die het dichts bij die criminele buitenaardsen staan zijn de elite, de koningshuizen, de presidenten, de bankdirecteuren, de foute medici en geleerden en de foute onderkruipers en pedofielen van elke rang en stand. Zij maken alleen de domme fout dat zij menen door god uitverkoren te zijn en ongestraft kunnen doen wat zij willen… Dus Gerrit G. Op die god van jou kan je lang wachten. Die komt niet ! De natuur zal bepalen dat genoeg, genoeg is en de aarde uiteindelijk vernietigen met alles er op en er aan.

    Like

 7. LS…

  Chaos, chaos en nog eens chaos… En we hebben er geen moer over te zeggen. Multiculturele samenleving: Chaos, chaos en nog eens chaos. En we hebben er geen moer over te zeggen. Windmolenparken: Chaos, chaos en nog eens chaos. En we hebben eer geen moer over te zeggen. Cultuurpaleis Den Haag: Chaos, chaos en nog eens chaos En we hebben er geen moer over te zeggen. etc. etc. ! Oranje uitvreters gezeul met lijken, ziekenhuisrekeningen die niet betaald worden ? Vul maar in !

  Like

 8. Griekenland was slechts één van de landen die als voorbeeld moest dienen hoe je dmv een economische doctrine onder regie van centrale bankiers een heel land in een paar maanden op de knieën krijgt.

  Verslag over het uitroken van de centale bankiers en hun legioenen van mafia ministers:
  NEIL KEENAN UPDATE: ASSASSINATION ATTEMPT ON KEENAN’S TEAM IN JAKARTA, AND SMEAR BY PHONY WHISTLEBLOWER DAVID CRAYFORD IS EXPOSED – by Michael Henry Dunn

  Posted on July 10, 2013 by Jean
  Read more: http://americannationalmilitia.com/neil-keenan-update-assassination-attempt-on-keenans-team-in-jakarta-and-smear-by-phony-whistleblower-david-crayford-is-exposed-by-michael-henry-dunn/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.