Elitaire Misdaad

Plaatselijke ‘VVD-Godfather Jos van Rey’ ook verdacht van witwassen.

Jos van Rey

(van onze zeldzame eerlijke justitie redactie)

Amsterdam-Noir-Beierse incest-familiepolitiek lijkt veel op die van “Banana-Fraude-Nederland”.
De oud-‘Bestuurs-Gangster-Wethouder Jos van Rey’ (VVD-Chapter Roermond) wordt niet alleen verdacht van corruptie, maar ook van witwassen en leiding geven aan een criminele organisatie de “VVD Chapter Roermond”. De Boss der Bossen van de ‘VVD-Misdaadgroep’ de “Snake Rutte” ziet voor als nog geen reden om zijn fijne Jos Van Rey te royeren. Rutte: “Kom nou Kerel!, dan zou er niemand meer overblijven in onze partij.”

Dat blijkt uit een beschikking van de rechtbank in Rotterdam in een door de zoon van Van Rey aangespannen zaak, zo meldt De Limburger.  Zo vader zo zoon? Deze “VVD-Chapter” begint trekjes te vertonen van de Klassieke, Italiaanse Volks-Mafia, waarbij de hele’ familia’ betrokken is bij de crime. Uit de uitspraak blijkt ook dat andere, niet nader genoemde personen, verdacht worden van witwassen en lid criminele organisatie.

“Godfather Jos Van Rey’s ‘ advocate Gitte Stevens zei zaterdag in een reactie de beschikking van de rechtbank waarin de term witwassen valt, te kennen. Maar ze loog  door te zeggen dat zij de beschuldigingen tot nog toe niet concreet is „Het is aanmatigend van het zeldzame, eerlijke gedeelte van het Openbaar Ministerie dat het denkt het alleenrecht te hebben op waarheidsvinding”, zei Stevens. „Zolang ik geen concrete beschuldiging ken, weet ik niet welke mensen ik moet oproepen om verder aan mijn verdediging te werken”, loog ze.

Piet van PolVorig jaar oktober viel de rijksrecherche binnen in de woning van ‘VVD Godfather Jos van Rey’ en zijn privé werkkamer, die inmiddels bekend stond als de poel der ‘VVD-corruptie Chambre’ in het stadhuis van Roermond. Het OM deed dat op verdenking van schending van het ambtsgeheim en ambtelijke corruptie en cliëntelisme. Zo zou Van Rey steekpenningen hebben aangenomen van de Roermondse VVD-projectontwikkelaar Bouw maffioso Piet van Pol, wiens villa de Luxe en kantoor begin dit jaar ook doorzocht zijn.

De recherche doorzocht in oktober eveneens de woning van de zoon van Van Rey en nam daarbij zaken in beslag. De zoon eiste bij de rechtbank opheffing van een beslag van een deel van de goederen. De rechtbank stemde daarmee deels in, maar niet voor het teruggeven van allerlei luxe goederen zoals Rolexen, Prada-schoentjes en meer van diens pronk prullaria.

9 antwoorden »

 1. Zag vroeger TEEVEN met de regelmaat van de klok lopen door het oude haven gebied en de oostelijke eilanden .Nu al een tijd niet meer gezien ,zelfs al voor de zo genaamde bedreigingen niet meer ,de poepzak

  Like

 2. Zaken doe je met mensen, niet met bv,s of instanties.. Iedere gek die je bedondert, corrupt is ond een of andere vlag van gemeente, belasting, deurwaarder, verzekering thuis in zijn priveomgeving opzoeken, doe ze ook bij ons.. Simpel.. Ze behandelen ons als beesten, 1 wet, wet vd sterkste.. Haha, dat wordt een makkie met mensen als Teeven, de vries, opstellen en Rutte..

  Like

 3. Invoering van de doodstraf voor bewezen corrupte “leiders” is hoognodig, en wat zullen de beulen het druk krijgen alvorens het hele binnenhof is afgemaakt zeg!

  Like

  • en wast zullen de amstedamse grachten er verlaten bij staan maar aan iedere lantaarnpaal op de kalverstraat eentje ophangen wel met de neus in de wind hofnar pedo kunne gewoon als zwijnenvoer afgevoerd worden gr galbak gerrit

   Like

 4. Het OM deed dat op verdenking van schending van het ambtsgeheim en ambtelijke corruptie en cliëntelisme.””

  Dan zal koos spee met zijn kunstmatig opgeklopte 14,2 miljoen boetes per jaar ook wel voor het schavot komen. Politie zelf zei 2006 al toen de stand 4,6 miljoen onterechte boetes was dat hoog uit 35.000 maar terecht zouden zijn geweest.

  Laat staan rdw doen valse aangiften als administratieve maatregel die justitie dan incasseert zonder te controleren óf er wel overtreding begaan is. Elke geldzuchige debiel als namaakpolitieagent aanklager rechter beul en rechthebbende zelf verrijkende.

  Van elke instantie en dienst en zelfs dienstverlening een plunder en terreurorganisatie gemaakt.

  Like

 5. Indien hij toen der tijd is vrij gesproken ,zal er denk of geen voldoende bewijs geweest zijn of er is een vorm van klasse justitie gebruikt .En ook nu zal moeten blijken in hoe verre hij veroordeelt kan worden .En wat TEEVEN betreft hij voert op wat de VVD wil ,die wil gewoon af van de mogelijkheid dat de burger de gang naar de rechter totaal ontzegd gaat worden ,zodat de ELITE VVD ER gewoon zijn gang kan gaan zonder gestoord te worden door recht zaken aangespannen door het plebs ,al dan niet in hun recht staan .

  Like

 6. Schijnt dat de VVD nu ook de gang naar de Rechter wil stoppen
  voor de armen en de domme
  volgens Wijle keizer Marcus Aurelius is het een vorm van zwaar geweld
  dat men hanteert tegen de tegen partij als men de tussen komst van een
  rechter gewoon weg haalt.
  omdat men er van uit gaat gelijk te hebben

  Teeve is een zelf voor de oudheid een hele wrede man
  die zijn corrupte bende de hand boven het hoofd hou en de volk onderdrukt
  de gang naar de rechter moet een natuur recht zijn
  die allen maar vergemakkelijk dient te worden
  en nooit tegen gewerkt dient te worden.

  gezien het feit dat we al eeuwen lang geen natuur recht meer hanteren
  en er zware straffen zijn op gebruik making van de natuur recht
  kunnen we spreken van een onderdrukkende maatregel op een weerloze
  volk die zich niet verweren ken

  Like

   • maar wel raar dat die VVDer opeens de toegang tot de rechtspraak
    wil beknotte
    Gerrit als er iets is waar we voor moeten waken is dat we
    geen recht meer hebben op beroep
    in deze hypocriete tijd
    zelf de meeste brute romeins heersers ontnam de bevolking
    niet hun gang naar de rechter
    en gaf hun die geen middel had recht bijstand
    in alle mogelijk tijden van de Romeins recht
    van tiran tot democratie was de toegang naar de rechter een
    plicht in alle geschillen
    en wie dat niet deed was strafbaar
    want hij deed de tegen partij kwaad

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.