Elitaire Misdaad

‘Grijp-Je-Rijkman Groenink’: “Ik ben geen Mega-Graaier, ik ben alleen maar maf en gewetenloos!”

wouter bos Hans Wijers

Ex-Minsister –Gangster Hans Wijers’ vindt 4 miljoen euro per jaar niet echt veel in zijn  ‘boven wet verheven  Duivelse’ kringen( zie Video). ‘Ik liet voor dat prijsje wel een kast vol lijken achter bij AKZO-Nobel’.

( van onze geestelijk gestoorde Bankier-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Kijken in de ziel van de Duivels bij NTR.
De meer dan terecht veel bekritiseerde ex-ABN-Godfather ‘Grijp-Je-Rijkman’ Groenink, die de ABN failliet heeft geholpen met zijn Melomanen poging om Fortis over te nemen is tijdens tv-opnames uit zijn slof geschoten.

‘Ex-Bankier-Gangster Rijkman Groenink’ reageert als door een adder gebeten wanneer het onderwerp miljoenen salarissen en fraude-bonussen ter sprake komt in een nieuwe serie “Kijken in de Ziel van de Duivels”, die vanaf aanstaande maandag te zien is bij de NTR.  Hij brieste: “ik ben fatsoenlijk, heb nog nooit iemand een klap gegeven, praat algemeen beschaafd Nederlands (ABN) en loop altijd keurig in het pak en geef iedereen netjes een hand. Ik had gewoon recht op dat bonusje van 26 miljoen, ook al ging de ABN door mij toedoen failliet en heeft daardoor (de domme gewone man) belasting betaler miljarden moeten ophoestten.

‘Robeco-Bankier-Gangsters-top’ verdeelt ‘gejatte’ 33 miljoen tegen de regels in.
Kijk een paar weken geleden is er nog 33 miljoen bonus uitgekeerd door de ‘Robeco-Misdaadgroep‘ en daar hoor ik helemaal niemand over, ga die  Duivelse boeven maar lastig vallen en niet mij!

Per 1 oktober 2010 is Wouter Bos ‘Grijp-Je-Rijkman-partner’ geworden van KPMG-misdaadgroep, vanwege zijn corrupte politieke duistere contacten, want als Top-accountant op zich weet hij natuurlijk helemaal niets. Wel wie er in Den Haag bijvoorbeeld de ‘Grijp-Je-Rijkmannen‘ zijn of chanteerbaar is en zijn bewezen  duistere diensten als corrupte  PvdA Minister-Gangster aan de Ultra- Rijken ‘Elite-Gangsters’

Groenink: “Trouwens wie is hier de Graaier? Ik de ontvanger van een miezerige 26 miljoen euro of de voormalige PvdA Minister van Financiën Wouter Bos, die mijn bonusje goedkeurde en nu met een Mega uitkering van 440,000,- euro per jaar loopt te graaien bij KPMG en ‘Mooiweer’ loopt te spelen bij Knevel en Van den Brink.”

Snakes in Suits: When Psychopaths Go to Work.
Als wij in een echte democratie, die de Rule of Law respecteert hadden geleefd zat die Wouter Bos al lang in de Volks-gevangenis!

In Knevel en Van den Brink was vrijdagavond een voorproefje Waanzin van ‘Ratten in pak’ te zien.

Bankier-gangster zonder geweten en realiteitszin Groenink, die bij zijn vertrek 26 miljoen opstreek jatten met de wet in de hand in vereniging met zijn ‘gabber in crime’ Wouter Bos wordt als voorbeeld  van een ‘Snake in Suits’ vermeld voor zijn misdadige rol als voormalig Godfather van de ‘Misdaadbank ABN’. En de criminele gever  van al die miljarden van het gewone Volk in deze Wouter Bos als het faillissement van de PvdA.

Noot: Wouter Bos bij het grof vuil
Met enige verbazing keken de Amstelveense vuilnismannen naar wat zij naast de grof vuilbak van advies-  en accountantskantoor KPMG vonden. Haastig verpakt in wat Financieel Dagblad krantenpapier troffen zij Wouter Bos aan, de man die de politieke stress vanwege de aandacht die hij aan zijn familie wilde besteden niet meer aankon en van Den Haag waar hij een schamele  150.000 verdiende, zijn heil zocht bij KPMG die bereid waren Bos 4 ton te betalen voor 4 daagjes aanwezig zijn per week, zodat Wouter op vrijdag met de kids de polders van Amsterdam Noord onveilig kon gaan maken. En nu? Als wij de loopbaan van de diverse KPMG partners bekijken valt vooral één ding op : allen zijn zeer honkvast en zitten al 10 jaar of langer bij de zaak.
Maar Bos die op 1 oktober 2010 zijn intrede deed in Amstelveen “stapt na 2 1/2 jaar al weer op en middels wat geritsel van wat oude politieke vriendjes beland hij nu in een Amsterdams asiel voor linkse vriendjes,  de VU, waar hij “slechts” € 188.000 gaat verdienen, ofschoon het woord  verdienen in principe betekent dat “je iets verdiend omdat er een prestatie geleverd wordt ” en dat kan van deze papa dag kraaier toch nauwelijks gezegd worden.
KPMG partners hebben over het algemeen een contract van 4 jaar, maar kennelijk is de schoonmaker de opdracht gegeven Wouter in een grijze zak te stoppen en bij het grofvuil te zetten, want echt een prestatie neerzetten ?
Gelukkig dat er bij de VU niet zo nauw gekeken wordt naar wat je doet, dus kan Wouter er nog wel even tussen uit om met de kinderen wat rond te lopen zonder dat zijn afwezigheid in dit Amsterdamse  hobby bolwerk opvalt. Overigens ook hier heeft hij een contract van 4 jaar.
Wordt vervolgd, ofschoon je het bij de (semi)overheid zoals de geschiedenis leert wel erg bont moet maken wil je er voortijdig uitgedonderd worden.
Bron: geennnieuws 

16 antwoorden »

 1. GERRITS ,IK heb zeker geen hoge hoed op van de NEDERLANDSE BURGER .Maar ik heb meer respect voor die burger dan voor het zo genaamde ELITE GAJES .En zeker ook onder midden en lagere klassen zitten pedo, Maar het vreemde is dat het merendeel toch echt onder het hogere en bepaalde elite klassen zit .En zeker hier in NEDERLAND ,met vertakkingen naar zo wel BELGIE als andere EUROPESE landen .Je had vroeger de golfclub AMSTERDAM nu heet dat anders ,daar heeft zich in de zestiger en zeventiger jaren heel wat afgespeeld .En dan vooral op het gebied van KINDERMISBRUIK ,en ja daar kwamen veel eerwaardige heren en dames ,met klinkende namen .Er was ook een adres op de OUDE SCHANS ,de eigenaresse daarvan had voordien een NACHT HUIS achter de oude schans bij de speeltuin .Ook geliefd bij bepaalde personen .En de gedachte dat dat nu veranderd zou zijn vergeet het macht erotiseert en lijd vaak tot excessen

  Like

 2. Deze superrat in pak oftewel Ripman Groenslinks (de overeenkomst met Groenlinks vvd infiltrant F. Halsema is treffend) is een duivel in mensengedaante.
  Je komt echt niet aan de top als je niet chantabel(ff kindje gen… of verm…) bent of minimaal lid van een of ander geheim jongensclubje a la de Vrij sMetselaars of erger en nog erger).

  De corruptie aanpakken in Nederland zou moeten beginnen bij dit soort mensen, bij de ratten uit het bedrijfsleven. Dan komt de rest het Kreuningshuis de politiiek etc vanzelf wel.
  Hoe zeiden ze dat destijds ook weer anno 40-45: Ausradieren vrij vertaal eruit schoppen naar Elba of St Helena liefst een kale rots in een gematigd klimaat zodat het ausradieren redelijk langzaam gaat(niet bij Zuidpool want dan vriezen ze in 1 uur dood)

  Like

 3. bij de speedmars wou die nog zijn pak aanhouden en wou niet groeten maar een hand geven

  Like

 4. daarom is groenink afgekeurd voor militaire dienst voor fatsoenlijk heid geen klap geven praat te veel beschaafd en lopen met pak

  Like

 5. heer de vries u heeft wel een hoge pet op van de gewone man . neem nou de gewone man van amsterdam 8000 megabite kinderporno gevonden bij robert m 2 man veroordeelt en de amsterdammer loopt weeeeeer met zijn rose onderbroek door de stad of alles weer vergeven en vergeten is baby s van 19 dagen verkracht moge de zondvloed deze stront rioolstad treffen met alles wat rose is 8000 megabite en niemand die zich schaamd rioolput city hel en verdoemenis met jullie herdenkingen erbij bastaards gr gerrit galbak

  Like

 6. Dit soort mensen ,doet zich voor als zijnde de eerbaarheid zelf .Het idee dat zij iets maar dan ook iets verkeert doen zullen ze ten aller tijde verbloemen .Zij zullen nimmer toegeven dat zij zich boven een ieder voelen staan en hetgeen zij doen of handelen hoe crimineel ook is in hun opinie geoorloofd .Zij verachten de gewone man en het zal hun een zorg zijn of deze al dan niet kan overleven .Zolang zij zelf maar kunnen stelen en roven ,indien men het boek leest over de overname van de bank waar hij leiding gaf ,zal blijken hoe hij het spel speelde om er zelf zo veel mogelijk beter van te worden .En dat naderhand de NEDERLANDSE belasting betaler er de dupe van mocht worden .Maar hij deed niets verkeert .Nee dat zijden vele DUITSERS ook in en na de WW2 .En om over da arrogantie van deze man maar te zwijgen ,door te verklaren dat hij zich weer beschikbaar zou stellen voor zo een zelfde job bij welke bank dan ook .HOE DURVEN ZE .

  Like

 7. “Kijken in de Ziel van de Duivels”, die vanaf aanstaande maandag te zien is bij de NTR.  Hij brieste: “ik ben fatsoenlijk, heb nog nooit iemand een klap gegeven, praat algemeen beschaafd Nederlands (ABN) en loop altijd keurig in het pak en geef iedereen netjes een hand. Ik””

  Ja onder die facaden hebben ze religieusmoreel verantwoordt eeuwenlang vele miljoenen Mensen misbruikt en Vermoordt uitgevreten en af geperst als heden nóg van uit andere roofreligieuse schepen en kansels.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.