Elitaire Misdaad

Woningbouw-corporatie flessen de boel met vals Reputatie Groep-imago voor 80 duizend euro gemeenschapsgeld.

Slechte, aangelegde wijn verkoopt beter in valse ‘Dr Goebbels Reputatie Groupe-flessen’

‘Reputatie Dr. Goebbels Groupe’ maakt van Dr. Mengel een Moeder Theresa en omgekeerd als u maar genoeg betaald!

Reputatiegroep

( van onze Noord-Koreaanse hersenspoel redactie)

Amsterdam-Noir- Aedes-Misdaadgroep zegt gratis sorry voor de miljarden fraude-niemand de bak in, of kaal geplukt door justitie.
Begrijp de nazi, begrijp jezelf. Goede wijn behoeft geen krans.
80 mille gemeenschapsgeld voor ‘beter imago corporaties’, terwijl huurders hun extreme hoge huur niet meer kunnen betalen en op straat worden gesmeten door het beruchte “Deurwaarders-Tuig”, al dan niet met behulp van de ‘Blauwe Hulptroepen’ van de Heersende Klasse. Waarom niet die 80 duizend euro aangewend om die duizenden huurders in nood verlichting te brengen?

(Opening Reputatie Groupe voor betrapte ‘Ratten in pak’ Utrecht)

Misdaad-woningcorporaties kopen valse  ‘dr. Goebbels-Reputatie’
De vereniging van ‘Woningmisdaad-Corporaties’, een broedplaats van in hoofdzaak PvdA “Dikke Deuren” wil het belabberde criminele imago van de verhuurders fraudeplegers en Mega-Graaiers oppoetsen. Een rapport van de ‘Reputatie-dr. Goebbels-Groupe’ ter waarde van 80.000,- euro moet daarbij helpen.

Begin deze maand is het manipulatie-rapport Samen werken aan vals maatschappelijk vertrouwen gepresteerd door de ‘Ratten in pak’. Het 113 pagina’s tellende leugen-document is geschreven in opdracht van Aedes, de vereniging van “Dikke Deuren” en ‘Godfathers als Erik Staal’, de man van twee miljard foetsie woningcorporaties om er maar eentje bij naam te noemen.

,,Het is geen dure imagocampagne anders hadden wij wel de Top-manipulator VVD-er Femke Halsema ingehuurd, we willen alleen niet laten zien wat corporaties echt in de praktijk doen en dat is geen schoon schip maken , onze “Dikke Deuren” blijven allemaal zitten Graaien waar ze al Graaien en dat moeten wij nu in deze crisis tijd verbloemen’’, aldus een Aedes-zegsleugen –man Tonny Dijkhuizen.

Dat is blijkbaar nodig, want volgens het rapport werkt de slechte, criminele reputatie van de corporatiesector ,,negatief door in de politieke besluitvorming en de belangenbehartiging van  ‘Misdaadgroep-Aedes’ ”.

‘Kleine dr. Goebbeltjes’ zorgen voor goede reputaties voor de ‘Ratten in pak’.
De  Top-leugen-adviseurs behoren in Nederland tot de kleine groep gewetenloze ‘Dr. Goebbels-professionals’ die zich juist in zeer lastige situaties als een vis in het troebele crimineel, witte boorden water voelen. Zij zijn gewetenloos en gepokt en gemazeld in het (crisis) leugen-communicatievak en beschikken over een uitgebreid corrupt netwerk in pers en politiek. Zij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar als een ras Hoer: bel 030-2313620, mits er maar vet betaald wordt. Indien minder acuut, maar toch snel een antwoord: mail naar info@reputatiecoach.nl en laat onze Fuck de massa-kassa rinkelen.

Het reputatieadviesbureau” De Reputatie–dr. Goebbels- Groupe”.
Het reputatiea dviesbureau “De Reputatie–dr. Goebbels- Groupe” werkt o.a. met types als Dr. Majorie Dijkstra die deskundig is op het gebied van corporate –crime- communicatie, valse reputatiemanagement, reputatierisico’s, merkidentiteit, branding en interne communicatie. Vanuit het Reputation-“ dr’ Goebbels” Institute werkte zij zowel voor de Top misdaad-organisaties in het publieke domein (waaronder ProRail, Schiphol, Erasmus MC, Holland Casino) als voor het corporate crime bedrijfsleven, waaronder (inter)nationale ondernemingen als Aegon, Delta Lloyd, FedEx, Liberty Global, Microsoft, Randstad, TNT, PostNL, Unilever, Vodafone en Philips. (http://www.reputatiegroep.nl/index.php?newsid=208  )

Zie hier het valse menu  van de Reputatieschade:
PERSOONLIJK ONDER VUUR ( alleen voor kapitaalkrachtige ‘Ratten in pak’, Volks- criminelen nemen wij niet)
Het belang van de publieke opinie is de laatste jaren hand over hand toegenomen. Dat stelt nieuwe eisen aan Bestuurs-Gangsters en ‘blinde’ toezichthouders. Of het nu gaat om misdadige pensioenfondsen, banken, verzekeringsmaatschappijen, woningcorporaties of zorginstellingen: organisaties die voorheen een  ten onrechte goede reputatie hadden, zien terecht een afname van vertrouwen, omdat zij keer op keer betrapt worden op  fraude, oplichting, witwassen en Mega-graaien. Daardoor komen  de criminele Graai bestuurders en toezichthouders zelfs persoonlijk onder vuur te liggen. Helaas zijn er voldoende voorbeelden bekend waarin een ogenschijnlijk klein incident( bijv. weer een miljardje foetsie gemaakt van het gewone (domme) Volk) escaleert tot een brede ‘Jan met de Pet crisis’, die leidt tot het vertrek van gerenommeerde, intens corrupte bestuurders. De professionals van de ”Reputatie-Dr. Goebbels- Groupe” kennen de  hersenspoel de massa-weg en houden u in ieder geval uit de gevangenis.

Wij zijn geschoold in de dr. Goebbels leer, die zelf de reputatie van Hitler tot de laatste dag van de Tweede wereld oorlog in Nazi Duitsland nog hoog heeft weten te houden.

Beperk de reputatieschade voor uw misdaad Graai- instelling en voor uzelf als ”Dikke Deur”.

DENK HET ONDENKBARE
Via Reputatiecoach® werden bestuurders ondersteund in de meest uiteenlopende crisissituatie
online geruchtenvorming

 1. reputatie- en imagoschade
 2. herstructurering
 3. witteboordencriminaliteit
 4. klokkenluiders
 5. medische missers
 6. een ernstige productiefout
 7. een poging tot afpersing
 8. gedwongen ontslagen
 9. fraude
 10. ICT-storing
 11. actiegroepen, boycots
 12. ernstige geruchtenvorming
 13. uitlekken informatie
 14. directie/ bestuurscrisis
 15. kostenreductie
 16. FIOD-inval
 17. mismanagement
 18. omkoping
 19. acute financiële problemen
 20. bedrijfsspionage
 21. vijandige overname(poging)
 22. arbeidsconflicten
 23. stakingen
 24. ontslag op staande voet (directie/bestuur)
 25. afpersingen
 26. bommeldingen
 27. chantage
 28. geweldpleging
 29. (zelf)moord
 30. sabotage
 31. terrorisme
 32. brand
 33. explosie
 34. technische calamiteiten
 35. grote (ernstige) ongevallen
 36. milieucalamiteiten
 37. fabricagefouten
 38. product recalls
 39. voedselbesmetting
 40. verontreiniging
 41. technische calamiteiten
 42. discriminatie
 43. ethische problemen
 44. seksuele intimidatie of ongewenste intimiteiten
 45. (natuur)rampen
 46. wijzigend overheidsbeleid

Opmerking; wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan betrokkenen. Zij beriepen zich op hun zwijgrecht.

(info@reputatiecoach.nl, persvoorlichting@aedes.nl, )

8 antwoorden »

 1. Er is een zaak bekend waarin toezichthouders die hun werk wel deden en actie ondernamen (o.a. na uitlatingen van Deloitte Alkmaar accountants over zonnekoninggedrag en mogelijke fraude bij de betreffende corporatie) totaal zijn afgeserveerd en financieel diep in de buidel moesten tasten en nu nog met rechtszaken geconfronteerd worden omdat zij deden wat van toezichthouders verwacht mag worden.

  De steun voor deze toezichthouders bleef uit vanuit de belangbehartigers in de woningcorporatie sector o.a. Aedes, het ministerie, en de tweede kamer waar deze corporatie al jaren op regelmatige basis naar voren komt. Kritische leden van deze corporatie worden structureel uit het lidmaatschap ontzet zodat zij niets meer kunnen inbrengen op ledenvergaderingen. Een duidelijk signaal dat men de cultuur die er heerst in de wereld van de woningcorporaties wil voorzetten. Men dronk een glas, deed een plas en alles bleef zoals het was ondanks alle signalen.

  Vergeet ook niet het leger aan accountants zoals Deloitte, BDO, etc die met absurd hoge facturen hun zakken vullen over de rug van de huurders en als het puntje bij paaltje komt kiezen voor het geld in plaats van daadwerkelijk ingrijpen in mogelijke frauduleuze praktijken.

  Een van deze toezichthouders is zelfs verboden door een Alkmaarse rechter (die ook een cruciale rol speelt in de zaak familie van den Brink uit Schoorl) om ook maar iets te publiceren over hetgeen hem en zijn collega toezichthouders is overkomen. Vakkundig monddood gemaakt door een Alkmaarse rechter om de doofpot stijf dicht te houden.

  Like

 2. In 2008 werd W.C. Zomers Buiten al dan niet vijandig overgenomen door Ymere . Ik huurde toen een woning van Zomers Buiten, een keurige corporatie. 11 december 2011 ging ik naar de open dag om mijn woning te kopen. Als ik voor 17 december zou reageren kreeg ik het vrij op naam. Op die dag (11 dec.) heb ik twee formulieren ingevuld en ingeleverd. Vervolgens hoorde ik niets meer. In januari 2012 besloot ik maar eens te bellen, om te vragen hoe de zaak er voor stond . Men vertelde mij dat zij geen gegevens van mij hadden, dus was de deal met kosten koper……..

  Op dit moment speelt het volgende : In mijn koopcontract staat dat de bijdrage vve 58 euro in de maand is inclusief water . In de laatste vergadering van de vve heb ik de rekeningen van drinkwater mee genomen . ik was zelf vergeten dat het in het koopcontract staat . Na onderzoek van Ymere is de uitslag dat ik gewoon water moet betalen omdat de anderen dat ook moeten .

  Ook de bijdrage vve slaat nergens op want wij hebben als bewoners niets gemeenschappelijks als alleen het dak.

  Vorig jaar is de achtergevel gesaust en het trespa bij de bovenburen is geverfd . Er liepen hier 3 jongens van de LTS rond, een heleboel “schilders” die geen Nederlands spraken, en wel 5 controleurs . Ymere is beheerder en controleur en uitvoerder en toezichthouder . Kan iemand hier iets aan doen ?

  Like

 3. Zou wel eens willen weten hoeveel geheimhouding brieven elk afzonderlijk lid van de TK heeft ondertekend sinds Balkenende.
  Kan dat openbaar worden gemaakt??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.