Elitaire Misdaad

‘VVD-misdaadgroep’ staat op instorten: Miljoenen beslag op landgoed VVD’er Johan Houwers.

Dolle Dinsdag

VVD’er Johan Houwers vlucht met wachtgeld uit de Tweede Kamer na betrapt te zijn op VVD-Gangster praktijken.

( van onze zeldzame, eerlijke Justitie redactie) 

Amsterdam-Noir- Dolle Dinsdag voor de ‘VVD-misdaadgroep’.
Justitie in Arnhem heeft voor 1 miljoen euro beslag gelegd op het landgoed van voormalig Tweede Kamerlid Johan Houwers. Geruchten gaan dat veel VVD’ers nu het land aan het verlaten zijn. Kennelijk zijn Jos van Rey, Frans Weekers, het ‘Maffia-echtpaar Schultz’ al gevlucht.

Jos van Rey Frans Weekers Melanie en Haro Schultz Glitter-kip Geert

Of de Godfather van de VVD de “Snake Rutte” met zijn twee ‘Law en Order Hitmans’ Ivo Opstellen en Fred Teeven er ook al van door zijn is onze redactie nog niet bekend. Wel hebben wij vernomen dat hun ‘VVD Glitter Kip Geert’ als reisvluchtleider optreedt en bliksemafleider voor het SBS gepeupel.

Paniek, paniek bij het “Rechts-Links Kabinet”.
Daarmee wil het  eerlijke, integer gedeelte van het Openbaar Ministerie (OM) zeker stellen dat de VVD’er-Elite-Gangster Houwers na een eventuele veroordeling ‘geplukt’ kan worden van illegaal-crimineel verkregen financiële voordelen.
Houwers trad vorige week af als ‘Kleine VVD-Gangster-Kamerlid’. Hij wordt verdacht van witwassen, valsheid in geschrifte en oplichting en Volksverlakkerij , zeg maar de gebruikelijke dagelijkse VVD handelingen. Bij de aanvraag van zijn hypotheek in 2010 van 1 miljoen euro zou hij fraude hebben gepleegd door onjuiste inkomensinformatie door te geven.

Villa Johan Houwers

Het beslag ligt op het bijna 8 hectare omvattende landgoed Den Olden Goor in Winterswijk. Opmerkelijk genoeg is Houwers zelf makelaar en sprak hij in de Tweede Kamer over de Maffia-Vastgoed. In Winterswijk was hij jarenlang wethouder-Bestuur-Gangster Ruimtelijke Ordening en dat in combinatie met zijn lidmaatschap van de ‘VVD-Misdaadgroep’ heeft hem geen criminele windeieren gelegd.

10 antwoorden »

 1. als ik het eeeeerlijk mag zeggen het volk het pleps de paupers zij die zich iedere week weeeer de strot rauw brullen in het stadion en het liefst in een rose korte broekje ado en co
  en zich heeeelemaaal laveloos zuipen en hun wijf aftuigen !!! die verdienen toch ook niet beter
  heb geen hoge pet op van de gemiddelde nederlander kankeren en zijken en klagen maar
  dat is het ach kijk alleen maar naar de voetselbank ze komen heeeel stiekem aanrijden in een auto parkeren die 500 meter verder en komen dan met drie grote tassen heeel stiekem de kofferbak vol gooien dta noemen ze door het leven kruipen mensen sta op en eis uw rechten op

  Like

 2. Dat noemt men ondernemerschap.
  Tja, had de VVD dat maar moeten legaliseren, zoals de PvdA dat gewoonlijk doet. Nu is het een Alpenblommetje geplukt waarbij hij in het ravijn stortte.

  Ach Johan, vriend Opstelten zal je wel redden.

  Uit de krochten van de vrije jongens.

  Like

 3. Het uitroken van de centrale bankiers en het politieke establish-ment in volle gang.
  UPDATE: NEIL KEENAN MEETS WITH LEADERS OF ASIAN CLANS IN HONG KONG
  Posted on July 30, 2013by Jean

  Powerful Asian clans call Keenan to series of meetings to discuss Global Accounts
  Countering HAARP: A “machine” is now in place to selectively eliminate a list of 500 cabal members responsible for mass-death weather and earthquake technology.
  Lees meer: http://jhaines6.wordpress.com/2013/07/30/neil-keenan-update-neil-keenan-meets-with-leaders-of-asian-clans-in-hong-kong/

  Like

 4. zou het toch zijn, dat wegsluizen van miljarden via zorg-, en huurtoeslagen gewoonweg een leuke omweg is om jezelf te verrijken over de ruggen van de nederlanders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.