Elitaire Misdaad

Uniek zelfs voor Banana-fraude Nederland: Heel College Vlissingen corrupt.

Nieuw: Komend seizoen komt Volksnieuws uit Amsterdam-Noir met een verborgen camera programma over Burgemeesters en Wethouders in Banana-fraude Nederland.

( van onze op vakantie Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- De Untergang van Banana Fraude-Nederland.
Het topje van de ijsberg”
 “Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.
De fractievoorzitters in de gemeenteraad van Vlissingen hebben donderdag overleg gevoerd over het declaratie Fraude-gedrag van hun gemeente Bestuurs-Gangsters. In het kort: het hele College corrupt en dat was zelfs even schrikken voor onze redactie. Maar niet voor Boublog, die toevallig net een artikel heeft geplaatst over de Boekhoud fraude bij nagenoeg alle Gemeenten in Banana-Fraude-Nederland.

Het College Vlissingen volgen met een Verborgen Camera
Zou het niet een idee zijn om de Nederlandse Burgemeesters en Wethouders te gaan volgen met een verborgen Camera in plaats van die paar wanhopige Bijstands gerechtigden. Wij zij er van overtuigd dat er dan op zeker miljoenen, zo niet miljarden aan Vastgoed, Zorg en persoonlijke fraude wordt boven gehaald en niet in de minste plaats zeer komische en hilarische beelden zal gaan opleveren van dronkelappen in Sexhuizen met hun Maffia-Vastgoed fraude freunden, minnaressen, zwarte verbouwingen, enz.

Burgemeester-Gangster René Roep heeft hoge pension-en huisvestingskosten in rekening gebracht en eist geen onderzoek van justitie. Verder declareerde hij onder meer een duur bed en andere huisraad en eist geen onderzoek van zijn politie. Ook bij declaraties van andere (oud) collegeleden zijn vraagtekens gezet. Als verweer stelden zij allemaal hard op te treden tegen de radeloze Bijstand gerechtigden, die om te kunnen eten gedwongen zijn om voor een paar tientjes zwart juist bij dergelijke hiervoor genoemde Bestuurs-Gangsters en hun aanverwante familie en freunden de toilet te boenen.

Het onderzoek dat donderdag werd besproken, was een zogenaamde quickscan. Die is uitgevoerd door het ‘Misdaad-accountantskantoor Deloitte”. Maandag bespreekt de gemeenteraad of er een vervolgonderzoek moet komen. „In principe is de SP voorstander van een vervolgonderzoek”, zegt Sem Stroosnijder, fractievoorzitter van de SP. „In de quickscan ontbreekt nog zo veel informatie dat we niet kunnen concluderen of wel of niet volgens de regels is gefraudeerd-gedeclareerd.”

Ook de fractievoorzitters PvdA Jan Koopman en Coen van Dalen (ChristenUnie) neigen naar een vervolgonderzoek. Van Dalen wil wel dat zo’n onderzoek beperkt wordt tot de huidige collegeleden, omdat de kosten anders te hoog worden en er anders zo veel vuiligheid naar boven komt dat wie weet er dan allemaal de gevangenis in draait. „Als het aan mij ligt, lossen we deze kwestie zo snel mogelijk op, zodat we verder kunnen met onze zakken te vullen”, laat Van Dalen weten. „Wat ten onrechte is gedeclareerd, moet worden terugbetaald en daarna kan iedereen weer stiletjes verder gaan met fraude-plegen.” Wij wachten het onderzoek nog af voordat wij beslissen  of als eerste een heel College op ons ‘Elite-Gangster Billboard’ worden geplaats.

Opmerking: Wij hebben dit artikel voorgelegd aan B&W en de Gemeente raadsleden in het kader van hoor en wederhoor en met de vraag waarom niet gewoon justitie en de politie zijn ingeschakeld er zijn immers gewoon misdaden gepleegd.

(rekenkamercommissie@vlissingen.nl, gemeente@vlissingen.nl, secretariaat@vlissingen.christenunie.nl, secretariaat@vlissingen.christenunie.nl, koopmanjan@zeelandnet.nl,

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.