Elitaire Misdaad

PvdA neemt Nederland in de (Gay) Boot.

‘PvdA-Onbenul Minister Dijsselbloem’: Gay Pride voor Rusland lijdt goed af van mijn roof de arme praktijken en onze Wouter Bos.

poetin rutte

De VVD-Chapter de “Black Hole” vaarde niet mee, die zaten op hun jachten in Monaco met Schandknapen.

( van onze Tweede Kamer Darkroom Kamer Kroeg)

Cameil EurlingsAmsterdam-Noir- De opvallendste afwezige was gisteren toch wel ‘Captain Gay-Camiel Eurling’s van het Haagse Tuig. Waarom zat hij ook niet in een feestelijke roof en plunder de massa gesubsidieerde CDA-KLM-boot?

Wall Street Journal: Slechte ‘Nederlandse-Foetsie-economie’. Afrikaanse armoede toestanden in Nederland.
Dankzij het ‘Rechte-links Kabinet’ is Afrika nu in Nederland: Armoede -bestrijding in Nederland .

Arme hetero’s en homo’s hadden geen geld om mee te varen. Hun was subsidie geweigerd, want dat ging al naar de PvdA-boot.
„Het is goed dat vandaag zichtbaar is hoe we in Nederland om willen gaan met homo-rechten, zodat de aandacht even niet op onze roofpraktijken van bijv. de Wajong en pensioenen van de gewone man en de thuiszorg werkers.”, vindt ‘Minister in de kast Jeroen Dijsselbloem ‘( van roof de arme scheel financiën). Hij vaarde  zaterdag gratis mee tijdens de Gay Pride in Amsterdam op de 100% gesubsidieerde PvdA-boot. ( kosten 33.000,- euro) Ook PvdA staatssecretaris Wilma Mansveld (Infrastructuur–Foetsie de miljarden) is aan boord en was naarstig op zoek naar al die miljarden die onder haar ‘Black Hole’ foetsie zijn gemaakt naar haar Elite en Bestuurs-Gangsters.

Indien de minister Jeroen Dijsselbloem nou net zoveel genaaid wordt als hij met zijn “Rechts-Links-Kabinet” de gewone bevolking van Nederland naait, dan loopt en zit hij de eerstvolgende 4 jaar niet meer !!! Dat geeft een nieuwe vorm aan het begrip: in de boot genomen!

De in de boot genomen van de PvdA vraagt aandacht voor de situatie in Rusland en hoopt daarmee dat de ellende en wanhoop, die de PvdA veroorzaakt in Nederland en hoe zij de boel hebben opgelicht met het Russische –gas transit even vergeten wordt. „Daar gaat het met de homo-rechten de verkeerde kant op”, constateert de PvdA- Onbenul Dijsselbloem. Hij vindt het terecht dat er veel internationale aandacht is voor de manier waarop Rusland met homo’s omgaat. „We hebben allemaal een T-shirt aan met de tekst Gay Pride for Russia and fuck the massa in Holland in the Back”, aldus de minister.

Wanneer gaat Justitie ‘De Gas-Hoer’ van DictatorPoetin Wouter Bos vervolgen.
Aan de botenparade deden ook PvdA minister Jet Bussemaker (Emancipatie van haar zelf) ‘PvdA-Hoer’ Jet Bussemaker haar CV leest weer als de gebruikelijke Klassieke Bestuurs-Gangsters carrière. Nog niet één dag eerlijk gewerkt in het bedrijfsleven. 
Extra pikant is wel te noemen dat zij het door ons zeer gewaardeerde bureau Jansen en Jansen steunde in haar jongere klaploop jaren. (van 27 september 1991 tot en met 1 maart 1996 was ze bestuurslid van Res Publica, een stichting die onderzoeksbureau Buro Jansen & Janssen (J&J) ondersteunde.)  Nu wil het dat Bureau Jansen & Jansen boven aan de lijst staat van de AIVD om aan te pakken en dagelijks te bespioneren. Deze PvdA Lady is wel heel extreem van boot gewisseld. Wie neemt wie hier nou in de maling boot?

De VVD-Minister Jeanine Hennis-Plasschaert (Defensie met farce Havo diplomaatje) vaarde ook mee, die net 10.000 militairen uit de boot heeft gegooid, maar dat weerhield de mee varende Gay-militairen niet om constant haar ‘Vet Ass’ vals te likken.

Poetin heeft ons laten weten erg onder de indruk te zijn  van de ‘PvdA-Valse Gay-boot’, maar waar het echt om gaat het Russische gas horen wij de ‘Regerings- komediante’  op de boot niet over en dat weet Poetin maar al te goed.

1 antwoord »

  1. Het is een gotspe ,dat deze twee partijen mee deden aan een parade die als doel heeft te strijden voor de homo rechten .Want deze partijen hebben totaal geen enkele empathie met de genen die aan deze parade mee doen .Het is ze alleen maar te doen voor hun image het zo genaamd laten zien we staan achter ze ,een verachtelijke vertoning .Om over de antwoorden van zowel DIJSELBLOEM als die zaad naad van de VVD op vragen om trend wat zij vonden van de acceptatie van homo ,s en wat er nog aan mankeerde .Waarop zij beiden het vooraf ingestudeerde riedeltje afstaken dat zij voor acceptatie zouden strijden en meer van die onzin ,ongemeende uitingen van twee politieke schijthuizen alleen maar daar aanwezig voor hun partij en niet anders .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.