Elitaire Misdaad

‘Comeback Gangsterin Mariko Peters’: “Misdaad loont in “Banana-Fraude-Nederland”.

Corrupt? Betrapt? Mariko Peters. Dan Altijd welkom terug bij Binnelandse Zaken van PvdA Minister Frans Timmermans.

 

We zijn een bananenmonarchie geworden voor Ratten in pak. 

Mariko PetersAmsterdam-Noir – ‘PvdA Hoer-Ronald Plasterk’ de grootste leugenaar van 2012: “Ons land wordt fatsoenlijk bestuurd”
“Samen leven en wonen, in een democratische rechtsstaat, met een slagvaardig bestuur. BZK, duidelijk voor mensen’. Een gotspe! Dit is de Leugen-missie van BZK van de PVDA ‘Fatsoenrakker Roland Plasterk’ en daar hoort zonder meer bij dat men corrupte ambtenaren  als de Groenlinks’ Comeback Gangsterin Mariko Peters’, waarvan vaststaat dat zij al dan niet gedwongen door een/hun Loverboy fraude hebben gepleegd terug neemt met een hoge bestuurs-functie. Dat is logisch want als men dat niet zou doen en alleen eerlijke, integer mensen aanneemt blijft er geen fatsoenlijke corrupte ambtenaar meer over, toch?

‘GroenLinks Gangsterin Mariko Peters’ is terug bij  Corrupte Buitenlandse Zaken van ‘onze’ arbeiders Minister Frans Timmermans. Het gewezen Kamerlid van GroenLinks ZwartLinks heeft bij haar oude werkgever weer een goed betaalde Farce-baan als senior  corrupte beleidsmedewerker. De terugkeer is opmerkelijk omdat Peters de gedragscode van het departement heeft geschonden en fraude heeft lopen plegen wat gewoon strafbaar is en omdat ze betrokken was bij de ontvoering van drie kinderen van haar ‘Pooier Robert Kluijver’. Op zich was het al weer schrijnend om toen der tijd te moeten constateren dat deze ‘Groene Gangsterin Mariko Peters’ nooit is gearresteerd en vervolgd.

‘Bestuurs-Gangsterin Mariko Peters’ raakte in 2011 als Kamerlid in opspraak toen naar buiten kwam dat zij in 2005 als diplomate op de Nederlandse ambassade in Afghanistan ervoor had gezorgd dat haar liefje-Loverboy Robert Klijver een riante fake-subsidie kreeg voor diens ontwikkelingsproject (een Fake-Circus) in hoofdstad Kabul en de opbrengst met haar ‘Pooier Robert Kluijver’ had gedeeld.

‘ Comeback Gangsterin Mariko Peters’ weet te veel.
Haar Loverboy relatie met ‘Pooier Robert Kluijver’ was destijds geheim voor de Nederlandse burger. ‘Gangsterin Mariko Peters’ had volgens het corrupte ministerie „eerder, conform de gedragscode van het ministerie van Buitenlandse Corrupte Zaken, uit eigen beweging aan de ambassadeur openheid moeten geven over haar privé relatie met de aanvrager van de subsidie”. Toe maar, dat is even streng. Ten eerste is dat gewoon weer een leugen, want heel Kabul en Den Haag wist ervan  en ten tweede:
Het Ministerie had toen der tijd gewoon aangifte moeten doen bij justitie ter zake fraude, witwassen en oplichting van de gemeenschap. En waarom justitie niet zelf heeft vervolgt is het feit dat ‘Gangsterin Marika Peters’ gewoon te veel weet.

Marike Peters dreigde Spijtoptant te worden.
De ‘Beroeps-leugenaar-woordvoeder Ward Bezemer’, van ‘onze’ eerlijke,  nog nooit een dag gearbeid  Frans Timmermans liet ons off the record weten dat zij gewoon verplicht zijn haar terug te nemen. Zij heeft ons gedreigd dat zij anders opening van zaken gaat geven over de corruptie en andere misdaden binnen ons fijne ‘Witwas-Departement’ bij justitie en de pers en dan is niet te overzien hoeveel van onze collega’s misschien wel de gevangenis in gaan.

De echte drugsbazen staan boven elke wet
De mensen hebben er geen idee van hoeveel vuiligheid er zich achter de schermen afspeelt bij met name die idioot van de PvdA Lilianne Ploumen de Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en de hofhouding parasol drager van “Koningin-Shell.”, aldus de beroeps-leugenaar-woordvoerder Ward Bezemer. O ja, liet hij ons nog enigszins trots weten men kan veel zeggen over onze Mariko Peters, maar zij zat in ieder geval niet in de heroïne handel en dat kan ik niet zeggen van veel andere collega’s in Gangsta’s Paradise.

Wij zijn ook trots om hier te vermelden dat de ‘Bestuurs-Gangsterin Mariko Peters’ met terugwerkende kracht geplaatst is op het ‘Elite-Gangster Billboard’.

Wij hebben ook nog getracht om Mariko Peters  persoonlijk om commentaar te vragen . Zij verwees naar haar woordvoeder de ‘VVD-  Top- Manipulator’ Femke Halsema  en die was weer niet bereikbaar, omdat zij met haar  ‘Luxe- GroenLinks-bakfiets’ in Zuid-Frankrijk was

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de PvdA , GroenLinks, ( cie.buza@tweedekamer.nl ) Vaste commissie voor Buitenlandse Zaken .de betrokkene en het Ministerie van Buitenlandse zaken. Zij waren uitsluiten bereidt tot commentaar indien wij hun zwart cash onder de tafel betaalde. Daarnaast hebben wij het Groen Links bestuur verzocht ons te laten weten of zij Mariko Peters  al geroyeerd hebben als lid.

(ward.bezemer@minbuza.nl, saskia.gaster@minbuza.nl,HvBommel@sp.nl,A.Eijsink@tweedekamer.nl,r.deroon@tweedekamer.nl )

17 antwoorden »

 1. Mijne Heren,

  u bent volkomen verkeerd ingelicht. BZ zorgt voor haar (oud-)werknemers goed. Mariko Peters heeft een erkend vrouwenmishandelaar als partner, zie http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/32343/robert-kluijver-klust-voor-buitenlandse-zaken-en-hij-mishandelde-zijn-vrouw-volgens-geenstijl.html,
  Robert Kuijver is als cultureel ambassadeur voor verre landen een uitstekend voorbeeld en wordt in die landen met beide armen omhelst. Wij laten zien dat met ons valt te onderhandelen: koopman en dominee is onze leidraad. Nu wij onze Prins Bernhard moeten missen is iedere hand die dat werk wilt doen, welkom. Dus ook Mariko’s partner Robert Kluijver, de alom erkend mishandelaar van vrouwen.

  Uw bediende, de minister van Buitenlandse Zaken van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima

  Felix Timmermans

  Like

 2. @Steven, is dat dezelfde fietsbak als die bij het stadspaleisje van PrinSS Bernhard jr, bij het Rijksmuseum, staat (52° 21′ 41.01” N en 4° 53′ 07.93” O)?
  Ik gebruik die bak wegens tekort aan vrije wildpismogelijkheden als urinoir. Ook voor de grote boodschap, dan wel op de rand gaan zitten, is de bak uitermate geschikt. Hij is nog niet elektrisch, dus executie middels electrocutering kan alleen van de blauwe hulptroepen afkomstig zijn, je weet wel zo’n pistool met naaldjes of taser.

  Like

  • Als je aan de goeie kant staat dan ga je naar allerlei cursussen en dan leer je iets over toegevoegde waarde, denker. Dan is ineens 1+1=3. Let maar op die mensen die dat hebben geleerd kijken ook allemaal verzaligd. Als je behoort tot de hardwerkende serieuze mensen dan is 1+1= 1 en dan denk je, waar is die ene 1 gebleven, die mensen snappen het niet maar die zijn niet naar die cursus van toegevoegde waarde of groeigenerator geweest. Snap je, denker 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.