Elitaire Misdaad

‘Burgemeester-Gangster René Roep van Vlissingen’ moet gestolen geld terugbetalen, maar wordt niet ontslagen en niet door jusititie vervolgd en geen boete.

(van onze op vakantie Bestuurs-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-“VVD-Justitie”: wij kunnen domweg gewoon niet Criminele Burgemeesters en Rene Roep pngWethouders gaan vervolgen, want dan zou 90% per direct de gevangenis in verdwijnen en wij daarbij.
Boetes en vervolging zijn alleen voor ‘Jan met de Pet’ in “Banana-Fraude-Nederland”. Kom in Opstand!
Uniek zelfs voor “Banana-fraude Nederland”: Heel College Vlissingen corrupt, maar alleen de Burgemeester René Roep moet zijn gejatte ‘fooitje’ terug betalen. Er moet een nieuw Ministerie van Defensie opgericht worden: Het Ministerie van Binnenlandse Zelfverdediging tegen de Bestuurs-Gangsters en Politici-Gangsters van eigen bodem en hun Media-Maffia: Ik hou van Holland, Beatrix en Koning Willem Heineken 1”.”

Wij hebben al tijden niets meer vernomen van “Het Monster van Deventer” Wethouder Margriet de Jager.
Magriet de jagerWaarom komt zij of hij(?) nu niet met een plan om al haar criminele Collega’s Burgemeesters en Wethouders in het één of ander Slavenwerk-project te douwen?
Wat is dat Monster nu aan het doen? Is zij ook aan het roven en stelen zoals haar collega Wethouders in den Lage Lande?
Crisis? Voor Wie dan? Niet voor de ‘Ratten in pak’, die o.a. vermomd als Bankiers, Ministers, CEO van Zorg en woningcooperatie instellingen, Burgemeesters en Wethouders als een soort van modern corrupte pest rovend en plundert straffeloos over “Banana-Fraude-Nederland” heen razen.

De Vlissingse Burgemeester René Roep aka “CDA-Bestuurs-Gangster René Roept u Maar” betaalt circa 4500 euro terug aan de gemeente en de rest wat hij heeft gejat, dat moet in de tonnen, zo niet miljoenen lopen mag hij houden. Hij heeft o.a te veel  gedeclareerd voor dubbele woonlasten en over de rest  van zijn misdaden wordt angstvallig gezwegen. Dat het gewoon fraude en strafbaar volgens het Wetboek van Strafrecht hebben zij bij B&W en een corrupte gedeelte van de Gemeenteraad nu even nog nooit van gehoord. Dat heeft een Gemeente ‘beroeps-leugenaar woordvoerder mr. Jeen Piersma’ maandag laten aan ons weten. Maar waarom er niet gewoon aangifte bij justitie is gedaan liet de  Gemeente-beroeps-leugenaar Mr. Jeen Piersma zich niet uit. Weet de Burgemeester “Roept u Maar” te veel?

Wij hebben deze gewetenloze Rat René Roep in ieder geval op het ‘Elite-Gangster Billboard’ geplaatst en de Volkspolitie beraadt zich nog om in te grijpen in Vlissingen met de Plukzewet om het gefraudeerde gemeenschap geld terug te vorderen en te verdelen onder  zijn slachtoffers de radeloze en armen in Vlissingen.

De regionale krant PZC had op basis van een geheime notitie van de gemeentesecretaris aan de gemeenteraad gemeld dat Roep aka “Roept U maar” een fraude-declaratie moet terugbetalen. De woordvoerster zegt dat de burgemeester steeds heeft gezegd dat als hij te veel vergoed-gefraudeerd heeft gekregen, hij het geld zal terugbetalen, want hij heeft toch meer dan genoeg gejat naats zijn meer dan riante ‘uitkering’ van over de 100,00o,- euro per jaar.. Roep: ” kijk wij stelen en frauderen niet uitnoodzaak om te kunnen eten of de huur te kunnen betalen, wij zijn netjes.”

Donderdag voerden de raadsfracties in Vlissingen nog overleg over een onderzoek naar het declaratiegedrag van Roep en andere gemeentebestuurders. Roep heeft onder meer hoge pension- en huisvestingskosten in rekening gebracht. Verder declareerde hij onder meer een duur bed en andere huisraad. Ook bij declaraties van andere (oud-)collegeleden zijn vraagtekens gezet.

Het onderzoek dat donderdag werd besproken, was een zogenoemde quickscan die werd uitgevoerd door een accountantskantoor. Maandagavond bespreekt de gemeenteraad of er een vervolgonderzoek moet komen. Aan het begin van de vergadering besluiten de raadsleden of de vergadering openbaar of besloten wordt, want alleen de ‘Kruimel Criminaliteit’ is standaard openbaar in de Pulp-Media-Maffia van de Heersende Klasse Elite-Gangsters in “Banana-Fraude-Nederland”. De moedige en eerlijke Raadsnestor Tobias Meijers, fractievoorzitter van de POV, verwacht op basis van mails die hij van de andere fracties heeft gekregen dat de raad voor een openbare vergadering kiest. Hij wordt inmiddels zwaar bedreigd.

Opmerking: Wij hebben dit artikel voorgelegd aan B&W en de Gemeente raadsleden (http://www.vlissingen.nl/Gemeenteraad/Gemeenteraad/Portrettengalerij/Raadsleden.htm?job=2 )  in het kader van hoor en wederhoor en met de vraag waarom niet gewoon justitie en de politie zijn ingeschakeld er zijn immers gewoon misdaden gepleegd.

(rekenkamercommissie@vlissingen.nl, gemeente@vlissingen.nl, secretariaat@vlissingen.christenunie.nl, secretariaat@vlissingen.christenunie.nl, koopmanjan@zeelandnet.nl, info@stempov.nl, gerard@stempov.nl, henk@stempov.nl, ghj.blom@kpnmail.nl, Alex.Achterhuis@zeelandnet.nl, jacastel@zeelandnet.nl, johndooms@zeelandnet.nl, elliott.hilverdink@gmail.com, rgomperts@zeelandnet.nl, pwhirdes@zeelandnet.nl, kloosdijk@zeelandnet.nl, koopmanjan@zeelandnet.nl, langius@zeelandnet.nl, pec@zeelandnet.nl,)

12 antwoorden »

 1. Heb hier nog twee blauwjassen werkend voor de duivelskinderen de deur uit geholpen met de boodschap dat ze hun baas maar moeten gaan oppakken.Iedere diender dient het slechte en dat weten ze dondersgoed ook dat justitie juist voor criminaliteit zorgt en rechtspraak een gore leugen is die er helemaal niet is.Vals koninkrijk van veredelde dealers en satanisten die ons allemaal van God los proberen te krijgen maar daar met hun leven voor gaan betalen.En goed ook !

  Like

 2. LUBBERS heeft anders zelf ook ruimschoots GEPROVIDEERD van die ziekte .Hij is met dat bedrijf van zijn familie twee keer langs de kassa geweest .Toen in de eerste instantie Saoedi ARABIE niet betaalde aan dat bedrijf ,en na jaren er toch is betaald vergat hij om hetgeen de staat hem betaalde terug te betalen .Hoe bedoel je ziek .

  Like

  • Lubbers is de architect van de gedoogd coalitie bruin een
   van massa moordenaar Geert Wilders
   en deed daarna alsof die aan schizofrenie leed
   en tegen de coalitie was

   maar de feit was wel dat die een zelf analyse deed
   over hem en zijn politieke vrienden
   dat ze aan de corrupte schijnheiligheid lijden

   Like

 3. Het land waar men met verschillende maten meet. Grrrrrrr.
  Het onderstaande geldt voor burgers. In Amsterdam hebben alle burgers met een uitkering of pensioen begin dit jaar een strenge brief ontvangen waarin gewezen werd op de gevolgen van fraude.

  Bijstandsfraude: straf & gevolgen
  Fraude met een bijstandsuitkering kan zwaar worden bestraft. De onterecht ontvangen bijstand zal worden teruggevorderd. Daarnaast wordt er vaak een straf opgelegd, zoals een forse werkstraf. Het kan ook zijn dat u strafrechtelijke vervolging boven het hoofd hangt en dat u voor de rechter wordt gedaagd. In het uiterste geval kan een gevangenisstraf worden opgelegd. De strafmaat hangt samen met de hoogte van het fraudebedrag en de duur van de fraude. Als u al vaker hebt gefraudeerd, zal zwaarder zijn dan wanneer u voor de eerste keer bent veroordeeld. (infonu.nl)

  Onderzoek (M. Fenger en W. Voorberg, 2013) heeft uitgewezen dat in de helft van de gevallen, “fraude” incidenteel, niet kwaadwillend en/of bewust is gepleegd.

  Like

  • Een paar decennia terug heeft de toenmalige minister president Lubbers
   al op gemerkt dat Nederland ziek is
   weinig dat hij wist over de ziekte
   de gezwel was toen niet echt zichtbaar en kon hij er weinig aan doen
   want Lubbers heeft weleens een junk achterna gezeten
   die een auto radio gejat had
   maar een van de gezwel was een partij genoot van hem zelf
   ene Heer Rene Roep
   die gezwel zonder zedelijk norm en waarde immoreel
   nog minder dan een junk is die Rene Roep
   die gemeenschap geld roof die bestemd zijn voor oudere
   zieken en gehandicapten en bijstand moeders
   in de bajes zou men een junk in elkaar slaan als men wist dat die
   van zulke doel groepen rooft
   de gezwel die in de bestuurlijk orgaan zit en de semi overheid
   die allen op uit is om de geld te roven van de sociaal zwakkere
   is zo hoog hartig en ziek dat een lang gevangenis straf
   in de zwaarste mogelijk zetting allen maar werking heeft
   want we kunnen spreken van land verraad

   Like

 4. Misschien moet iemand namens de bevolking een aanklacht indienen tegen
  de corrupte rat bij de politie en als de politie dat niet wil doen een klacht bij de VN
  mensen rechten organisatie tegen corruptie of bij de EU
  wie durft

  Like

 5. De wet geld voor iedereen ,maar niet voor de ELITE .En zeker niet zolang wij opgescheept zitten met het huidige kabinet .UITEINDELIJK BREEKT DIT KABINET ALLES AF WAT MET DEMOCRATIE TE MAKEN HEEFT .Zo ook het recht ,en jammer genoeg laten wij het gebeuren .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.