Elitaire Misdaad

Oegstgeest in de greep van ‘Godmother Els Timmers–van gooi ze over de Klink’ en haar Bandito-ambtenaren.

Ontslag zes Bandito-ambtenaren-geen Plukze- wet en geen aangifte bij justitie in “Banana-Fraude-Nederland”

(van onze op vakantie Bestuurs-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR–We zijn een bananenmonarchie geworden voor ‘Ratten in pak’.
Els Timmer van Klink
De Bestuurs-Gangster-Gemeente Oegstgeest heeft zes Bandito-ambtenaren ontslagen vanwege banditisme en georganiseerde misdaad-belangenverstrengeling en dat is slechts het Topje van de ijsberg van hun misdaden.
Oegstgeest leeft al jaren onder het schrikbewind van de bikkelharde, gewetenloze ‘CDA- Godmother Els-Timmers-van gooi ze over de Klink’ en haar Bandito-ambtenaren–bende. De ‘Godmother Burgemeester Els Timmers-van gooi ze over de Klink’ van die Bandito-ambtenaren weigert tekst en uitleg over de gepleegde misdaden van de haar bandito’s, tot woede van de zeldzame eerlijke oppositie. Zij hebben jarenlang de bijstandsgerechtigde en inwoners van Oestgeest op een mensonterende wijze uitgeknepen om zelf een Luxe leven Buitenzorg te leiden.

De voltallige dappere oppositie in de gemeenteraad van Oegstgeest dreigt naar de rechter te stappen om de onderste steen boven te krijgen. Daarmee reageren de dappere en zeldzame eerlijke politici op de Gangster-verklaring van de ‘Burgemeester-Godmother Els Timmers-van gooi ze over Klink’ dat de raad kan fluiten naar uitleg over haar zes ontslagen Bandito-ambtenaren en naar de centen die haar Bandito’s met en voor haar hebben gefraudeerd en wit gewassen. De Godmohter heeft daar bovenop dreigend gesteld dat wie de namen wil hebben  van haar Bandito’s over haar lijk moet gaan en beter zo snel mogelijk zijn biezen kan pakken en Oegstgeest ‘levend’ verlaten. De Godmothter van Oegstgeest:”Ik ben geen Jos van Rey of ‘Top-VVD-Hoer Wilma Chocolate Verver’, de voormalig Burgemeester van Schiedam, ik laat niet met mij sollen”

Jos van Rey wilma verver

Oegstgeest in de Greep van de Bandito bende van Godmother Els Timmer –van gooi ze over de Klink.
De zes Bandito-medewerkers van ‘Godmother Els Timmers-van Klink’ werden ontslagen vanwege o.a. Bandito-belangenverstrengeling bij de inhuur van corrupte derden’ en ‘de financiële misdaadorganisatie en belangen van één van de  ( Bouw-Maffia van de Super CDA-Rat Elco Brinkman?) projecten’.

Elco Brinkman

Het zou gaan om twee kwesties, die resulteerden in ‘passende sancties’ tegen de drie leidinggevenden en drie medewerkers. Dat meldt het Leidsch Dagblad. De Oppositie is zijn leven inmiddels niet meer zeker in Oegstgeest. Wij hebben dit pronkstuk der Bestuurs-Gangsters de’ Godmother Els-Timmers-van gooi ze over de Klink’ per direct op het ‘Elite-Gangster Billboard’ gezet van de Volkspolitie. De Volkspolitie liet ons weten te overwegen om verborgen-bijstandsgerechtigde-camera’s te gaan gebruiken om B&W van Oegstgeest in het ‘Volks-gevang’ te krijgen.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan B&W en de Gemeente raadsleden. Daarnaast hebben wij de oppositie verzocht ons te laten weten waarom zij geen aangifte hebben gedaan bij justitie in deze. Daarnaast hebben wij justitie verzocht ons te laten weten waarom de  Godmothter   en haar Bandito –ambtenarenbende van Oegstgeest niet worden vervolgd.

(receptie@uitgeverijverhagen.nl, secretariaat@oegstgeest.nl, info@oegstgeest.nl, ruud@progressiefoegstgesst.nl, G.J.Kruidhof@gmail.com, ria@progressiefoegstgeest.nl, emiel@progressiefoegstgeest.nl, remkoveenstra@progressiefoegstgeest.nl, kromhout@oegstgeest.nl, dewkalie@oegstgeest.nl, wolff@oegstgeest.nl, eibertjan@hotmail.com, TransparantOegstgeest@Yahoo.nl, ruudhessing@hotmail.com, g.j.kruidhof@gmail.com, hcpasterkamp@ziggo.nl, krosdorff@gmail.com, sc.vogel@orange.nl, pvanteylingen@xs4all.nl)

4 antwoorden »

  1. Lach ze uit, neem ze niet meer serieus!! Dat is waar ze niet tegen kunnen! Ook al verdienen ze 5 x jouw salaris, gewoon lachen!! Wees vrij.. Zie, kijk en Lach ze uit.. Prachtig

    Like

  2. Die mensen nemen zich echt serieus… Kijk die ketting, normale mensen lachen hier om, schamen zich… Dit is toch lachen, een kroon, koets,ketting, medailles, bij een officier die waarschijnlijk al impotent is.. Lachen man! Dat zijn voor mij de clowns, krijg er tegenwoordig zelfs schik in, plezier heb ik ervan…

    Like

  3. Dit geteisem ,kan gewoon zijn gang gaan er is geen hond die er iets aan kan doen de elite heeft eigen wetten .Ze zijn negen van de tien keer corrupt hebben een eigen agenda en zij maken de dienst uit hun wil is wet .Er moet eens een grondige schoonmaak gehouden worden onder deze schijthuizen elite .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.