Elitaire Misdaad

DNB ‘beboet’ Top VVD’er Godfather Gerrit Z. van de ABN-AMRO-Misdaadgroep voor witwassen ‘Vestia-miljarden’.

Gerrit Zalm

Miljarden  schaterlachend witgewassen  door Top-VVD’er Godfather Gerrit Zalm. Niemand gearresteerd door de ‘VVD-justitie’ en de boete wordt door ‘Jan met de Pet’ betaald.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. VVD-Klasse-Justitie redactie)

Marcel de VriesAmsterdam-Noir-Top VVD-Bankier-Gangster Gerrit Zalm’ aka “De Harde” breekt lans voor zijn misdaad-bankwezen.
De Nederlandsche ‘Blinde’ Bank (DBNB) heeft hun Staats Misdaadbank ABN-AMRO van Godfather Gerrit Zalm bij hoge uitzondering een boete opgelegd voor het overtreden van antiwitwasregels rond woning ‘Misdaadcorporatie-Vestia’ van Miljardair ‘Godfather Erik Staal’.  Niemand is verder gearresteerd  door de ‘VVD- Justitie’.

Hoe kan  de ‘VVD-Justitie’ van Ivo Opstelten en Fred Teeven nou met goed fatsoen hun Top-Partij genoot Gerrit Zalm aka “de Harde” arresteren. Bovendien beweren kwade tongen dat Gerrit Zalm inmiddels ook in Aruba zit bij Miljardair Erik Staal.

Dit melden bronnen in de financiële wereld van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir, aldus het Financiële Dagblad maandag.

De Misdaadbank is  op de gebruikelijke ‘VVD-Gents’ onder elkaar wijze ‘bestraft’ voor schending van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme. Met ‘Baardmannen’ en ‘Volks- Godfathers’ gaat het wel even anders, die worden direct van hun bed gelicht door het arrestatieteam van de ‘Blauwe Hulptroepen’ van de VVD’ers Ivo Opstelten en Fred-Big Head-Teeven en vakkundig kaal geplukt en zien dan jaren het daglicht niet meer. Dan laten wij de ‘Hel-aanpak’ van de arme, onschuldige asielzoekers door “Reisbureau Freddie” maar buiten beschouwing

Volgens ‘DBNB’ heeft de Staats Misdaadbank ABN-Amro in het kader van deze wet misdaden gepleegd bij het accepteren van Vestia-Treasurer-Gangster Marcel de Vries. als privéklant. Als ABN-AMRO Misdaadgroep de witwaswet correct had toegepast, had de ABN Amro Misdaadbank ontdekt dat De Vries zelfs als een doorsnee Mega-graai corporatiewerknemer Bestuurs-Gangster opmerkelijk vermogend was en was de Vestia miljarden roof  niet zo omvangrijk geworden ( zijn privé vermogen bij de ABN-AMRO bank oversteeg de 10-talle miljoenen).

DNB ,,bevestigt noch ontkent” de sanctie, omdat het hier wel gaat om zeer invloedrijke ‘VVD- Gangsters’ en dan geldt altijd voor hen zwijgen is goud in “Banana-Fraude-Nederland”.  De Staats Misdaadbank ABN-Amro zegt ,,nooit commentaar te geven op boetes en hun Gents-Misdaadpraktijken”. Wel liet de beroeps- leugenaar- woordvoeder  Alex Evans van de ABN Amro misdaadbank fijntjes weten dat boetes altijd worden betaald door hun cliënten en /of door de Staat. Dus feitelijk als de ABN-Amro een boete krijgt wordt ,die ironisch genoeg dus ook weer betaald door ‘Jan met de Pet’. Is dat een win win situatie of niet voor de ‘Bankier-Gangsters’ in “Banana-fraude-Nederland.”

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de ABN-AMRO (alex.evans@uk.abnamro.com,arien.bikker@nl.abnamro.com,jeroen.van.maarschalkerweerd@nl.abnamro.com,)

8 antwoorden »

 1. LS…
  Voor deze mensen is alles voor gecalculeerd en in gecalculeerd. Overal wordt rekening mee gehouden. Voor alles is een uitweg en een oplossing. Schaamteloos, empathieloos, oeverloos en eindeloos ! Tot dat ze worden pootje gehaakt want er is altijd IETS dat ze NIET zagen aankomen. Bijvoorbeeld het zwaard van Damocles en dan gaat hun kop ar af… Hahahahahaha !

  Like

  • alles is ingecalculeerd tot en met de fouten en het aftreden aan toe,
   als er een onzalig plan wordt uitgevoerd wat achteraf door het volk te veel weerstand oproept, dan hakken ze een politicus weg die het boetekleed aandoet, en klaar is kees,

   er verscijnt een nieuwe kop en het volk is weer rustig, dit truukje wordt keer op keer toegepast met success.

   wat maakt het uit of een individuele politicus aftreedt ? het veelkoppig monster vlijft hetzelfde en gaat op de ingezette koers verder . :
   ze doen 3 stappen vooruit en dan 2 stappen terug , en langzaamaan veranderen ze dingen.

   en het hegeliaanse dialectisme , twee schijnoppisities creeren en dan de middenweg bewandelen. :

   en die wilders is op tijd gecreeerd volgens plan als schijnoppositie.

   over de SP ben ik nog niet uit, ze doen geen rare dingen tot nu toe en ik heb ze nog niet in actie gezien op het pluche,

   maar ik begrijp niet waarom ze zo met de verfoeilijke communistische symbolen en ideologie schermen , het kan ook zonder, de communisten verdienen onze steum niet.

   Like

 2. Nederland behoort tot de groot aandeelhouders in de banken sector waarbij iedere centrale bank als holding functioneert voor alle onderliggende roof werkmaatschappijen (systeembanken plus alle overige banken). Zodra het centrale centrum van deze maffia volledig schaak mat is gezet en de infrastructuur uit hun handen is genomen door o.a de Neil Keenan group kan loopjongen Zalm en honderden andere psychopaten in centrale posities hun koffers pakken maar eerst zal de corporate Washington maffia vallen. Aanstaande Zondag krijgt psychopaat loopjongen Wouter Bos weer een paar uur zendtijd. In het programma zomergasten krijgt de bankenmaffia weer ruim de tijd om de perceptie van de massa te molesteren

  Onderstaande basis wordt in gang gezet zodra de centrale banken mafia is verwijderd van de bancaire infrastructuur
  This key figure in the ancient allied clans told Mr. Keenan of his vision of The Ten Points – an ambitious plan to utilize the Accounts for the benefit of common people throughout the world, to provide the following essential needs:

  1. Clothing
  2. Food
  3. Housing
  4. Education
  5. Health Care
  6. Public Transportation
  7. Public Telecommunication
  8. Clean Water
  9. Electricity
  10. Jobs
  Read more: http://jhaines6.wordpress.com/2013/08/09/neil-keenan-update-game-changer-global-account-titans-support-keenan-as-point-man-world-bank-expos%d1%90-unravels-cabal-control/

  Like

 3. als ik zo naar die foto’s van em kijk, ziet ie er best wel labiel, en psychotisch uit met zijn nerveuze
  flipperkastverslaving, een neurotische dwangmatige egocentrische leugenaar ,

  wat hem zeer gekwalificeerd maakt voor zijn functies
  soort zoekt soort, hij zal wel goed passen in dat wereldje van top-criminelen ,

  waar blijft de top-600 aanpak voor witteboorddraaideurcriminelen ?

  ze zijn onrehabiliteerbaar , en TBS voor deze financiele onverbeterbare parasieten zou het beste zijn i.p.v. hoe ze nu los mogen rondlopen met hun destructieve gedrag.

  er zou een verplichte psychologische test moeten worden afgenomen voor mensen in hele hoge functies , want door hun grote verantwoordelijkheid kunnen ze veel meer maatschappelijke schade aanrichten .

  dr. Freud van de gene zijde

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.