Elitaire Misdaad

ANB-AMRO Foetsie naar de ‘VVD-Godfather Gerrit Zalm’.

wouter bos Jeroen Dijsselbloem

Pvda ‘Onbenul-Dijsselbloem’: Snel besluit over mijn ABN- AMRO baan voor na de verkiezings Nederlaag of dat het  Kabinet valt.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir– PvdA neemt Nederland in de (Gay) Boot.
Sinds 2008 is er zo’n 32 miljard euro aan belastinggeld in Zalm’s misdaadbank geïnvesteerd van het gewone Volk. Dat meldt NRC Handelsblad op basis van berekeningen van financieel analisten.

Partijgenoot  Wouter Bos aka de “Gashoer van Poetin” beweerde dat het geïnvesteerde belastinggeld van ‘Jan met de Pet’ bij verkoop van ABN-AMRO-Misdaadbank eruit komt. Dat is dus € 32 miljard. ‘

Onbenul-Dijsselbloem komt uit de kast en bekent kleur.
‘Onbenul-Dijsselbloem’ dient deze bewering over te nemen. Met rente kom je snel op €36 miljard. Indien dit niet gaat gebeuren, komt er weer een verschrikkelijke deuk in de het aanzien van de politiek. Wij  vrezen  het ergste…en wie moet dit weer ophoesten? Juist U ,’Jan met de Pet’.

Het ‘Rechts-Links-Kabinet’ neemt op korte termijn een besluit over de toekomst van Dijsselbloem bij de Staatsbank ABN-AMRO voor na de verzkiezings nederlaag. Minister ‘Onbenul Jeroen Dijsselbloem’ ( Roof de arme scheel Financiën) vroeg woensdag na afloop van de ministerraad ,,nog even geduld”.

Corrupte Ministers pas grootverdieners na vertrek uit politiek, mits niet op de verkeerde tenen getrapt.
zalm_scheringa_254337eVolgens Dijsselbloem wordt nu de laatste hand gelegd aan de plannen waarbij alle  leugen-argumenten nog eens op een rijtje worden gezet. Uitgangspunten voor Dijsselbloem zijn zogenaamd ,,zoveel geld als mogelijk proberen terug te verdienen van wat we erin hebben gestoken” en ,,ABN-AMRO moet op lange termijn geen Staatsbank blijven, maar weer kunnen leeg geroofd door onze ‘gabbers in crime ‘van de ‘VVD-Misdaadgroep’. De werkelijke belangrijkste reden is dus gewoon hoeveel baantjes kunnen wij met deze komende  ‘Ratten in pak’ roof-deal er voor ons uitslepen voor na de verkiezingsnederlaag. De ‘in de Kast-Bewindsman’ Dijsselbloem zei te hopen dat oud- VVD minister Godfather Gerrit Zalm nog even topman blijft bij ABN-AMRO-Misdaadbank, want hij heeft het ook zo goed gedaan bij de DSB- Klompen Maffia Bank met al die fijne wurg en afpers leningen ten kosten van ‘Jan met de Pet’.

En zo lopen we na vijf jaar nog altijd aan de hand van de Misdaad-banken.
Het toenmalige kabinet kocht de falliete ABN-AMRO-Misdaadbank in oktober 2008 voor bijna 17 miljard euro onder de bezielde corrupte leiding van zijn partijgenoot bendelid  ‘Bestuurs-Gangster Wouter Bos’ en die is sindsdien heftig aan het cashen bij o.a. de ‘Misdaadgroep KPMG’. En gaat binnenkort naar een Bestuurs-Gangsters baan bij de VU. Sindsdien zijn er nog vele miljarden van het gewone Volk in de  Staatsmisdaadbank gestoken; de teller is opgelopen tot boven de 32 miljard euro met dank aan Godfather Gerrit Zalm aka de “Harde”.

Banken beroven mensen
Banken beroven mensen
Het ‘Rechts-Links-kabinet’ beslist binnenkort  over de toekomst van ABN en wil nog niet zeggen dat de Misdaadbank al snel naar de beurs gaat. In maart loog Dijsselbloem nog dat de marktomstandigheden er niet naar waren. Eerder deze week herhaalde de minister dat hij de bank van de hand wil doen zodra de Elite-Gangster-markt het toelaat.  De Top VVD-er ‘ABN–Godfather Zalm’ loog in juli nog dat zijn bank in de zomer van volgend jaar klaar is om geprivatiseerd ( ander woord voor leeg plunderen) te worden en het feest van bonussen en Mega -Graai salarissen uitkeringen weer kan gaan beginnen tot dat we weer failliet gaan en de Staat, U dus weer kan opdraaien voor de kosten

De Misdaadbank kan naar de ‘Ratten in pak- beurs’ worden gebracht, maar ook in zijn geheel aan een andere Bankier-Gangster-partij worden verkocht. Ook kan de Staat een deel van de aandelen in handen houden. Eerder pleitte regeringspartij de PvdA er voor dat ABN voor de helft in handen van de Staat blijft en de rest verkocht wordt aan institutionele beleggers (kuch).

Als het door gaat is er dus weer een Staatsbedrijf dat de VVD gaat privatiseren wat gelijk staat aan  naar de verdommenis helpen. En hup nog meer werkelozen erbij en een handje vol  VVD ‘Ratten in pak’ vullen hun zakken weer en vertrekken daarna naar zonnige Belasting vrije Tropische Eilandjes. Goed gedaan kabinet en vooral klungelaar eerste klas Dijsselbloem, weet deze ‘man in de kast’  dan niet hoeveel bedrijven er alleen al de laatste 2  jaar naar de knoppen zijn gegaan door dit Roof de arme scheel beleid van  zijn ‘Recht-Links-kabinet’.

7 antwoorden »

 1. Aangezien er wederom een schep geld naar Griekenland moet ,en vandaar misschien wel meer bezuinigt /belast moet worden gooien ze het maar in de verkoop .Maar dat gaat geld kosten en niet alleen aan bonussen en dergelijke ,nee de bank gaat weg voor een prikkie en wij mogen het gelag betalen .Uiteindelijk is deze bank gered met ons geld en hebben wij gezorgd dat de flipperkast lul een baantje kreeg ,en behoorlijk zijn zakken heeft gevuld en nu nog meer zal vullen met een vette bonus .Wij moeten uitmaken wanneer en aan wie en voor welk bedrag die bank verpatst word en niets geen bonussen .Uiteindelijk heeft de belastingbetaler hun moeten redden van de afgrond ,dus mogen wij dan ook de revenuen ervan hebben .

  Like

  • LS…
   Allemaal redelijk realistisch zou je zeggen… Toen waren zijn hersenen misschien nog niet aangetast, werd hij nog niet gechanteerd en was hij zelf nog niet totaal gecorrumpeerd door het grote geld. Wie zal het zeggen ! De onvergetelijke fout met de Euro was toen al wel gemaakt… Dat wel natuurlijk !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.