Elitaire Misdaad

Het ‘Tweede Kamer Tuig’ keert terug naar hun ‘Graai- Farce-Fucties’ bij hun overheid.

Terugkeer Hero Brinkman bij politie wekt verbazing bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Politiebonden.

Amsterdam-Noir – Corrupt? Betrapt? Mariko Peters en vele andere volgen nog. Dan altijd welkom terug bij Binnenlandse Zaken van PvdA Minister Frans Timmermans.

De Groenlinks Bestuur-Gangsterin Mariko Peters  ging ‘Bruinhemd PPV’er’ en dronken doorrijder ‘Hero-alcohol- Brinkman’ voor. Dat belooft wat voor na de komende verkiezingen voor dat Tuig  in de Tweede Kamer van de PvdA en VVD, die  dan ook allemaal weer retour moeten naar hun Mega-Graai baantjes bij hun overheid. Een punt waar de Grote PvdA Leider Diederik Samsom dan ook nu al grote zorgen om maakt.

Politiebonden bezorgd over terugkeer van met bijl zwaaiende dronkeman Hero Brinkman.
Politiebonden zetten vraagtekens bij de terugkeer van Hero Brinkman bij de Amsterdamse politie. Het korps weigert te vertellen in welke functie de omstreden 48-jarige ex-politicus is aangesteld en beroept zich op zijn zwijgrecht. Gaat Hero Brinkman wellicht de functie bekleden van  Politiecommissaris ‘Bestuurs-Gangster Tom Driessen, die recentelijk door de Amerikanen de laan is uitgestuurd.

„Wanneer je als politie zelf naar buiten brengt dat deze man weer in dienst is genomen, moet je duidelijkheid geven over wat hij gaat doen. Zeker als de media vragen hebben moet je niet je kop in het zand steken, maar transparant zijn. Door dat niet te doen roep je vragen over je af en denkt het publiek dat er weer iets geritseld is”, zegt voorzitter Han Busker van de Nederlandse Politiebond.
Voor zijn politieke carrière werkte Hero Brinkman al bij de Amsterdamse politie. Het leverde hem de bijnaam ’Rambo’ op.

Hoe het ook zij, wij begrijpen er sowieso geen snars van hoe een persoon met een strafblad bij de politie kan n.b. ook nog met een geheimzinnige functie .

13 antwoorden »

 1. Zjoz. Bedankt voor je wens. Ik ben jaloers op je, maar kan niet weg. Niet omdat ik denk, dat het elders alleen maar goed is, zou het goed (voor mij) zijn om in een ander land met een schone lei opnieuw te beginnen. (Schone lei, klinkt alsof ik iets misdaan zou hebben) Ver weg van de staatscriminelen waar ik nu mee van doen heb! Het gaat je goed Zjoz
  Groet uit een intens corrupt Nederland

  P.S. Ik besef wel, dat mijn kwestie peanuts is vergeleken met vele andere zaken, waar mensen helemaal kapot gemaakt zijn/worden door onze ‘fijne’ overheid!

  Like

 2. lijkt mij aannemelijk dat die brinkman gewoon in opdracht van de pvda en groelinks grachten mafia geinfiltreerd is geweest bij de pvv kijk maar naar robbie oudkerk zit nu ook bij de ouderenpartij te spioneren enzv gerrit zalm was ook ooit een pvda er???

  Like

  • Dag Nico,

   Ik heb je blog bekeken en enkele artikels gelezen.
   Ja, welkom in de psychiatrische inrichting Vernederland BV.
   Wederom blij dat ik er al jaren weg ben, en mijn eigen inrichting in het buitenland bestier waar ik zelf de directeur en zieleknijper kan zijn.
   Het is echt te riest voor woorden.
   Ik wens je veel sterkte in je strijd, Stay Human mate!

   Z.

   Like

 3. Niet alleen corrupt, maar ook nog achterlijk.
  Waarschijnlijk gaat dat hand in hand.
  Bekijk anders de toelatingseisen maar eens voor de politie’school’, dan wordt het al snel duidelijk wat voor een volk men een pistool with a license to kill in de hand drukt.
  Hopeloos……..

  Z.

  Like

 4. Held alcohol Brinkman past heel goed in het gevaarlijke, angstaanjagende -wij hebben lak aan wet en regel- Amsterdamse politiekorps. Een angstaanjagend politiekorps met een hele grote vuile zaakjes doofpot. Praatjesmaker Held-alcohol-Brinkman, kan dan daar ook weer fijn en vooral ongestoord zijn gang gaan! Want de Commissie voor de Politie(klachten), de Nationale Volksverlakker, ook wel Ombudsman genoemd, het OM, burgemeester Van der Laan hebben allemaal een sleutel van die grote vuile zaakjes doofpot. Dus wie maakt hem wat! Of er ook goeie politieagenten zijn? Nagenoeg niet!. Slechts 2 hebben mij gebeld en dat zijn dan ex-politieagenten, die er uit geflikkerd zijn, omdat ze hun eerlijke bek wel open hebben gedaan.
  Nederland, door en door corrupt!

  Like

  • Het is beter stap voor stap te ontwaken, dan wakker te schrikken.
   Ik merk dat mensen aan het ontwaken zijn, en het zat beginnen te worden.
   Geduld is een schone zaak.

   Z.

   Like

 5. Verder is het onderhand dus overduidelijk dat de stappen bedrijfsleven-politiek-bedrijfsleven niets meer dan de gewone gang van zaken is binnen de Nederlandse Coöperatie om de netwerken op te bouwen en in stand te houden zodat het eindeloze graaien gewoon door kan gaan.
  Lullige is dat het volk zelf dit in stand houdt.
  Dus, niet meer stemmen, maar staken!!

  Z.

  Like

 6. “Door dat niet te doen roep je vragen over je af en denkt het publiek dat er weer iets geritseld is”, zegt voorzitter Han Busker van de Nederlandse Politiebond.”

  Waarmee Han Busker dus impliceert/toegeeft dat er bij de politie nogal het een en ander geritseld wordt…..

  Stay Human,
  Zjoz.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.