Elitaire Misdaad

‘PvdA-Graai en Jat Burgemeester Tilburg Peter Noordanus’ met de corrupte, corpulente billen bloot.

Het maakt niet uit op wie U stemt, U stemt toch op ons. Josef Stalin….

Samsom, Asscher en Spekman blijven achter hun partijgenoot Burgemeester Peter Noordanus staan.

Ivo Opstelten en Fred Teeven beloven stiekem niemand van de Vestia Miljarden Fraude  te vervolgen.

Tilburg wordt bestuurd door een leugenachtige, incompetente en corrupte PvdA-Burgemeester Peter Noordanus

( van onze Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- KPMG, ABN-AMRO en ‘Burgemeester-echtpaar’ Tilburg pleegde misdaden voor/met Vestia en vieren nadien feest.
Peter NoordanusTwee Top Corrupte Bestuurs-Gangsters Peter Noordanus en Jeroen Lugte waren gisteren Live in leugen actie zonder geheugen en geweten te bezichtigen bij de Rechtbank van Rotterdam. Waarom deze  twee gewetenloze Bestuurs-Gangsters Jeroen Lugte en Peter  Noordanus nog niet één dag in de cel hebben gezeten is een Internationale schande.

Eerlijke gewone man krijgt weer de zoveelste Klap in zijn gezicht.
En een klap in het gezicht van iedere eerlijk hardwerkende gewone Nederlander. Kennelijk zijn Peter Noordanus en Jeroen Lugte met de poen die zijn onder de tafel hebben gecasht van hun ‘Godfather Erik Staal’ al  jaren in het beloofde land van de “VVD Snake Mark Rutte”.

Godfather Erik Staal leeft ook  al jaren in het Beloofde Land van Mark Rutte.TopGodfatherEricStaal
Vestia gaat vanmiddag haar corrupte oud-voorzitter van de raad van ‘Blinde,-commissarissen Peter Noordanus, nu PvdA Blinde-Burgemeester van Tilburg, en ex-secretaris Jeroen Lugte horen over de totstandkoming van de omstreden  Fraude-pensioenpremie van 3,5 miljoen euro die voormalig Vestia-topman Godfather Erik Staal vorig jaar meekreeg  mee jatte na zijn ‘gedwongen’ vertrek naar zijn Melomanen miljoen kostende Villa te Aruba. Erik Staal: “ik zit hier eerlijk in mijn Villa aan de eerlijk Beach in de eerlijke zon, vlakbij mijn eerlijke Witwas –Aruba- bank en wil mij niet verlagen tot ordinair commentaar”.

De Grootste miljarden roof ooit alle tijde in Nederland blijft onbestraft.
Vestia stelde  Godfather Staal onlangs aansprakelijk voor zo’n 2 miljard euro, het totale  gestolen bedrag voortkomend uit het derivatenfraude-schandaal bij de woningbouwcorporatie. Oud-rvc-voorzitter Peter Noordanus en oud-rvc-secretaris (met  Godfather Erik Staal ‘bevriende’) Jeroen Lugte worden verhoord over het pensioen van Staal. Lugte zou in 2010 de dan reeds vertrokken Noordanus per brief hebben gevraagd naar de precieze pensioenafspraken met de topman. Noordanus zou op deze brief hebben geantwoord dat Staal aanspraak kon maken op een ‘eindloonpensioen’, gebaseerd op zijn laatstverdiende salaris. Dit, terwijl Vestia inmiddels allang was overgestapt op het veel goedkopere ‘beschikbare-premiesysteem’.

In een eerder dit jaar verschenen forensisch rapport stelt Noordanus dat hij zich hierin achteraf door Lugte op het verkeerde been gezet voelt, aangezien hij Staal zo onbedoeld aan een veel hoger pensioen hielp. Lugte weet zich op zijn beurt de hele briefwisseling niet te herinneren. Burgemeester van Tilburg Peter Noordanus tijdens de zitting : “edelachtbare, ik ben goed gelovig, niet al te scherp en vooral erg simpel en zeer vergeetachtig , maar echt niet corrupt. De Rechter kon zijn oren en ogen niet geloven , men zag de Rechter denken ss deze egoïstische zielenpoot de Burgemeester van Tilburg.

Vestia wil beiden hierover onder ede aan de tand voelen.

Hoe het ook zij voor ons is er inmiddels voldoende bewijs op deze aartsdief en leugenaar Peter Noordanus op het Elite-Gangster Billboard te zetten.

Opmerking: Wij hebben  B&W en de Gemeente Raadsleden van Tilburg verzocht ons te laten weten hoe zij denken hun Corrupte en volgens eigen zeggen domme Burgemeester nog  te kunnen handhaven. (PvdA@raadtilburg.nl, info.raadsgriffie@tilburg.nl, D66@raadtilburg.nl, CDA@raadtilburg.nl, TVP@raadtilburg.nl, GL@raadtilburg.nl, PartijvoorTilburg@raadtilburg.nl, VSP@raadtilburg.nl, SP@raadtilburg.nl)

10 antwoorden »

 1. drs Huub Möllenkamp, oud-direkteur van Rochdale is ook zo’een PvdA-bobo. Hij is ook bekend als mr. Maserati. Graai, graai. Rochdale en dus Huub juridische zaken worden behartigti door advocatenkantoor Kennedy van der Laan. Laat nou die PvdA-er van der Laan ondertussen uit dat advocatenkantoor zijn gestapt. Je raait nooit waar hij trech is gekomen. Burgevader van alle Amsterdammers, ook van de door Huub opgelichte Amsterdammers. Doet van der Laan wat? Jawel instilte. Nog steeds niets gehoort, dan dat de prijzen omhoog gaan om de oplichting van Huub te finansieren.
  De soep word wel erg waterig opgedient. Maar toch nog teveel met 12 kamelerleden in het vooruitzich

  Like

 2. De hele Satanisch / Zionistische Cabal die ons wederom te wachten staat, gaat om pijplijnen. O.a. om gas en olie van Iran naar het westen te transporteren. Met die opbrengsten kan het Midden Oosten zich vrij maken van de USA / Rothschild Dollar. Om die zelfde reden is Khadaffi om zeep geholpen. Het hele lulverhaal over een gas aanval is de zoveelste perverse leugen van de criminele Amerikaanse Zionisten / Fascisten. De Amerikaanse vloot ligt al maanden lang voor 21 augustus op de loer als een roofdier om bij de minste of geringste goedgekeurde perverse leugen te kunnen toeslaan. De aanval is gepleegd met een Fluor verbinding made in USA… De Amerikanen hebben deze oorlog ook nodig om hun eigen falen te verbloemen die een historisch misdadige omvang heeft. Armoede ! Onrecht ! leugens. Terreur ! Moord ! Verkrachting van het burgerrecht op alle fronten ! Heb je John Kerri gezien ! De slang, lizzard, hagedis ! Satan zelf !

  Like

  • PS…
   John Kerry schrijf je dus zo ! Ook zou ik maar niet op vakantie gaan in Israël… Zou zo maar kunnen gebeuren dat deze Zionisten / Aschkenazi staat van de kaart wordt geveegd. Was ik nooit een voorstander van want ook in Israël wonen gewone mensen die in vrede willen leven net als in de rest van het Midden Oosten… Zij hebben niet voor Satan gekozen ! Satan de uitvinder van alle religies die maar een doel hebben. Bloed & Ellende…

   Like

   • LS…
    In de biografie is het toch een beetje Amerikaanse goody goody a la Kennedy ?! Als hij zijn vrouw heeft vermoord, loopt hij toch nog een achter op Hans Wiegel… Die loopt op kop met twee. (Ook volgens de geruchten althans…) Hoe dan ook het is een griezel met dat serpenten tongetje… Kerry the Lizard… Heb ik toch liever Kermit the Frog !

    Like

 3. Ben Fulford: Connecting the dots between Syria, Fukushima, Olympic terror threats and the Nazi CIA, September 3, 2013 by Jean

  The attempt to start a war in Syria, the sudden spike in radiation at Fukushima, threats by Saudi Arabia to wage terror on the coming Russian Olympic Games and other unusual world events are part of a long ago planned bigger plot to start a fascist world government.

  Fortunately for us all, the plot is unraveling and the Sabbatean Nazis behind it are now very, very scared. That is why US corporate government slave Barak Obama is now the laughing stock of the world for his attempt to get the US military to support Al Qaeda based on obvious lies.

  The regional headquarters for the ongoing Syria operation is a terrorist training school in Turkey run by a Nazi CIA front called the Jamestown Foundation, according to MI5 sources. A key player in this plot is Nazi Skull and Bones Nazi so-called Secretary of State and suspected wife murderer John Kerry (Kerry married the heir to the Heinz family fortune who then died in a plane crash, leaving the fortune to lucky Kerry), the sources say.
  Corbett Report: Who Is Really Behind the Syrian War?
  Watch: http://www.youtube.com/watch?v=cCdaExnIpGs
  Read more: http://jhaines6.wordpress.com/2013/09/03/ben-fulford-connecting-the-dots-between-syria-fukushima-olympic-terror-threats-and-the-nazi-cia-september-3-2013/

  Like

 4. Hoeveel kost het om een pijplijn door Syrie aan te leggen de specialiteit van de broer van Jan Peter Balkenende
  It’s called FOLLOW THE MONEY, FOLKS!! informatie via site Jean Haines
  I wish I had time to say more, but maybe no more words are needed!
  Top Senate Recipients Funded recipient Amount
  Mark Kirk $945,679
  John McCain $772,327
  Benjamin Cardin 446,948
  Mitch McConnell $404,700
  Carl Levin $366,278
  lees de complete lijst:
  http://chasvoice.blogspot.ca/2013/02/pro-israel-campaign-contributions-to-us.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.