Elitaire Misdaad

‘Show–Graai-Baan’ bij NRTO als beloning voor Bejaarde oud (‘SS’)-Aristocraat Minister Hans Hillen.

Hans Hillen

Hoe kan een lid van de ‘SS-Aristocraten Edmund Burke Stichting’ ooit Minister zijn geworden en tot vandaag de dag in de Eerste Kamer zitten. Waar was de AIVD toen?

Minister ‘Joint Strike Foetsie-miljarden’ Hans Hille gaat (SS)- aristocratie kweken bij de NRTO.

( van onze Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Het beloofde land van Mark” Snake” Rutte zit al stiekem vol.
Internationale Wapenhandelaar Gangster Hillen niet vervolgt, maar wel een ‘Graai- Bestuurs-Gangster baan’, die hij slapend kan doen in zijn “Banana-Fraude-Nederland”.
Corrupte- Ministers pas grootverdieners na vertrek uit politiek, mits niet op de verkeerde tenen getrapt.

Schade Joint Strike Force fighter-fraude 6 miljard met dank aan ‘Aristocraat Hans Hillen’.
Het heeft enige tijd geduurd, maar de ‘Heersende levensgevaarlijke kliek’ voor de gewone man heeft een ‘Farce-Graai-Baan’ gevonden als beloning voor het foetsie maken van  o.a. 6 miljard voor de bejaarde aartsconservatieve, Ultra reactionaire welbeschouwd levensgevaarlijke Hans Hillen voor de gewone man, alwaar hij rustig in slaap kan vallen.   Hans Hillen is jaren lang lid van de levensgevaarlijke Edmund Burke Stichting. Het doel van de ‘SS-Burke Stichting’ is om een “aristocratie binnen de democratie” te stichten, een nieuwe elite die wordt ingewijd in de klassieke bronnen van de Grieks-Romeinse oudheid en de Joods-christelijke ethiek en Elite-Pedofilie. Met die laatste doelstelling een (Pedo) aristocratie binnen de democratie is Hillen en zijn ‘Elite-Gangster-kornuiten’ een end op weg en die nieuwe democratie van zijn (pedo) ‘elite’ heet “Banana-Fraude-Nederland”. Het heeft geen zin om Hillen nog naar een zorg instanties ( hersenspoel fabrieken voor opstandige Plofkiparbeiders ) te verwijzen voor geestelijke hulp. ‘SS-Aristocraat Hans Hillen’ en zijn ‘300’ Ratten in pak ( ‘Lone Graai en plunder-Wolves’) zijn  onverbeterbaar en ongeneeslijk.

Hans Hillen kan nu als hij wakker is door gaan om te ‘werken’ bij NRTO aan  zijn oud (SS)- aristocratie (Pedo)-waandenkbeeld te verwezenlijken.
Corrupte levensgevaarlijke Hans Hillen, oud-minister van  Corrupte Defensie en oud-Tweede Kamerlid voor het CDA, krijgt een nieuwe Farce- Graai-functie. Hij wordt binnenkort voorgedragen als corrupte en levensgevaarlijke voorzitter van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Waarom en door wie van het NRTO-Bestuur is deze ‘SS-aristocraat Hillen’ voor gedragen? Dat wordt nu even niet vermeld. Wie van deze kennelijk Ras-Bestuur-Gangsters Mevrouw N.J. Kroon, de heer drs. H. van der Molen, de heer R. de Rijk, de heer drs. M. Roorda, mevrouw drs. Y.C. Stadt en De heer drs. J.M. Winkelman is de schuldige?

De Algemene Ledenvergadering van de NRTO moet formeel nog akkoord gaan. Dat liet de NRTO vrijdag weten (kuch).

‘SS-Aristocraat Hans Hillen’ was vanaf 1990 Tweede Kamerlid voor het CDA in de tijd dat Corruptie de norm was. Met aarts criminele corrupte lieden als gewetenloze Elco Brinkman die nu de ongekroonde Koning is van de Bouwmaffia en niet te vergeten ‘onze’  frivole bejaarde oude, geile CDA-Beer Henkie Bleeker.
Daarna was hij vier jaar ‘Blinde-voorzitter’ van het College voor zorgverzekeringen (CVZ) en vervolgens lid van de Eerste Kamer. Hij was minister van Corrupte Defensie in het eerste “Kabinet Bruin 1” van Snake Rutte.
De NRTO is de brancheorganisatie voor alle private trainings- en opleidingsbureaus in Nederland en dus bij uitstek een geschikte plek voor een (SS)-aristocraat als Hans Hille(kuch).

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan Hans Hille en het bestuur van NRTO.
(redactie@beroepenkrant.nl, info@job-site.nl,info@hbonederland.com, info@aob.nl, groenonderwijs@chello.nl, info@taalunie.org, lopon2@planet.nl,)

)

36 antwoorden »

 1. Is Denker een crimineel
  daar voor moet je eerst weten wat een crimineel is
  want volgens mijn besta helemaal geen criminelen.

  hoogste wat er ken bestaan is een wet overtreder
  en aan de hand van de duur van de handelingen
  die tegen de wet zijn
  ken je iemand immoreel onzedelijk levensloop
  verwijten.
  het is volgens de Anarchisten zelf zo dat
  de stigma crimineel een onderdrukkende
  en achterhouden mens onterende woord is
  die door uitbuiters en politie en anti mens
  word gebruik en informanten

  homofielen beweren altijd te weten wie een aanhanger
  is van hun groep
  dat ze zelf op kleuterscholen rond lopen en kinderen lastig
  vallen

  en de mes die ik hanteert sedert ik een kleine jongen
  bent in gevechten is inderdaad stom
  want een kogel in de reet van de onrust stoker
  is natuurlijk veel beter
  dan ken die lekker met zijn reet naar boven
  over zijn zonden nadenken in de ziekenhuis

  serieus genomen worden lijkt me ook niet interessant
  want ik ben niet van de groep

  en voor de rest
  dont hate the player hate the game

  Like

 2. De tactiek die men gebruik om de massa mond dood te maken
  op de internet .
  is altijd zeuren over een typ fout of grammatica fouten
  als ware demotiveren en destabiliseren van de massa
  om aan de einde hun brainwash programma ver te zetten
  van I love holand
  zulke honden trachten me ook altijd te bijten
  als ik mij waarheid verkondig
  de anti waarheid honden willen ook een verdeel en
  heers politiek zetten en vulgair schelden

  meestal hebben ze geen ene inhoudelijk bijdragen
  en geen ene commentaar die hout snij
  dan allen gezeur
  zulke mensen zouden eigenlijk opgezocht moeten worden
  door de massa en met pek en veren in gesmeerd moeten worden
  of gewoon weg een mes tussen hun ribben moeten krijgen

  lafaards die graag stalken

  Like

  • helemaal met je eens denker,

   i.p.v. op de inhoud te ageren, worden er bijzaken erbijgehaald die niet relevant zijn om de boodschapper van een niet leuke boodschap de mond te snoeren.

   een zogenaamde ad hominem aanval. we worden letterlijk be-heerst door onlogica.

   Like

   • ik had het niet goed gelezen, dat met messen in de ribben , sta ik niet achter, het is beter met logica en gezond verstand te werken. want een leugen is in essentie zwak, en makkelijk omver te halen.

    dank je CSL voor de reply.

    Like

  • LS…
   Die Denker toch ! Nog gestoorder dan ik dacht. Opzoeken (stalken ???) en met messen steken. (crimineel misschien ???) Ik kan wel zien waar jij vandaan komt !!! En dan maar huilie huilie doen om dat je niet serieus genomen wordt ( Ben je een wijf ???) met je koeterwaals. Rot toch op man ! ( Homo ???) Hahaha !

   Like

 3. De militaire speeltjes zoals de JSF zijn al volstrekt waardeloos nog voor ze het luchtruim zullen hebben bereikt. Pilootje spelen en de held uit hangen in een obersturmführer apen pakkie door mensen met één druk op de knop de dood en vernieling in te bombarderen, daar zal op terug worden gezien als de lafste van de lafste misdaden tegen de mensheid.
  Mehran Keshe legt dit uit tijdens zijn college aan de Imperial college university London.

  Lees meer: http://www.keshefoundation.org/media-a-papers/keshe-news/185-was-us-spy-drone-captured-by-iranian-flying-saucer-pesncom-part-i.html

  Like

 4. @Dominee dr. J.Ridderbos(kuch)
  Dank u voor uw ‘christelijke’ belediging. Echt een Christelijk (SS?) aristocraat waardig uit de school van Hans Hille.

  Wat is er goed Christelijk aan om voor 6 miljard aan wapentuig te kopen ?

  En wat is er Christelijk aan om aan een moorddadig onderdrukkend regiem in Indonesië wapen te verkopen?

  Kennelijk is het beledigen voor u als ‘dominee’ dr. J. Ridderbos de wijzen waarop u een artikel waar u het niet mee eens bent weerlegt.

  Wat zijn uw argumenten in deze, dat het artikel niet klopt?
  En By thwe Way zie hier mijn opleidingen:

  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/about/

  U bent net zo min een dominee als ik en daar doen spelfouten helemaal niets aan af.

  En uw goede Christelijk Hans Hille gaat regelrecht naar uw Christelijke Hel na zijn dood, maar hoort hier gewoon in de gevangenis.

  Like

 5. LS…
  Wat betekent of liever gezegd: Wat betekende het begrip elite eigenlijk ?
  Kleine groep bevoorrechten met onevenredig veel politieke, maatschappelijke en financiële macht.
  Bovenlaag van de bevolking. Beau Monde etc… Maar het is net als met het woord respect: Uit de monden van Balkenende, Moslims of Antillianen betekent het helemaal niets. Gratuit, gratis en voor niets… Niets waard. Dus respect voor de elite… I would say, fuck them ! Ze staan voor mij althans op het zelfde niveau als dieven, leugenaars, moordenaars en psychopaten en de politiek zit er vol mee ! Vroeger hoorde ik ook zogenaamd bij de elite. (HA) Maar daar ben ik sinds ik hier en elders mijn gal spuug gelukkig van af. Dus ! Het is wel te genezen !

  Like

 6. Uiteraard stemt men ook nu weer in bij de PVDA ,wie had anders verwacht .De VVD lobby voor dit vliegtuig is vele malen sterker ,er is gewoon veel geld verdient door deze lobby en misschien mag de PVDA ook mee eten ..Denk maar eens terug aan wat Bernard flikte met de vorige en huidige straaljager .En zijn we die affaire in BELGIE vergeten met die Italiaanse vliegtuigbouwer ,ook daar werden er zowel door politieke partijen en lobbyisten veel geld verdient .En MONY SPEAKS ,en zeker bij dat corrupte stelletje in den haag of zijn we vergeten dat onze nitwit vliegtuig spotter van leefbaar Nederland onder Fortuin tegen was en na zijn dood een van de fanatiekste voorstanders was .En naderhand buiten een leuk geldbedrag ook een leuke baan kreeg op een of ander ministerie .En zo zal het ook gegaan zijn met Hillen ,als je niet te veel dwars licht en meegaat in het te lopen spoor word je later beloond .Ze helpen elkaar tot aan de dood ,heerlijk toch zolang je maar voor de elite en hun belangen bent ,maar o wee indien je tegen bent dan word je afgebrand of afgemaakt En dat is in de politieke mores iets wat je vooral niet moet doen de elite afvallen .

  Like

 7. de rooie partij stemt nu ook weer in?
  Ze worden steeds geloofwaardiger?????
  Eerst stemden er geen ene arbeider op en nu helemaal niet?
  Vandaar dat die stemcomputers niet deugen?
  Ik ben klaar met stemmen

  Like

 8. LS…
  Het Vliegende Plofkip Joint (not) Strike Fiasco valt nu al uit de lucht als er maar één schroefje los zit aan de computer. Het kreng kan namelijk zonder constante bijsturing van een uiterst kwetsbaar computer systeem en programma geen seconde in de lucht blijven. Een soort vliegende doods cq zeepkist.en dat weten de Russen en Snowden ook… Hacken maar en plof daaar gaat tie zonder dat er een schot gelost hoeft te worden…

  Like

  • En dan maar hopen dat er een nederlandse piloot in zit. of 2, nee nog liever een peleton mariniers of coemoendoes, blijven er in ieder geval weer een aantal kinderen en moeders gespaard.

   Like

  • Goede heer Brown,
   De heer Hillen is een zeer gerespecteerd christen. Dat kan van u niet geschreven worden. Met de hakken over de sloot heeft u de lagere school weten af te maken. Dat is veertig geleden en u weet nog steeds niet het verschil tussen een d en een t. En dan zo’n kommentaar leveren. Foei.

   Een gezegende Zondag en dat wijsheid en bescheidenheid in u mag treden.

   Like

   • LS…
    Van een dementerende dominee moet je het hebben ! Deze goede man vergeet hele woorden. Wat die lieden allemaal op hun geweten hebben, wil je niet weten ! Maar ja dit is een demente trol. HAHAHA !

    Like

   • http://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_de_Nederlandse_spelling
    Beste dominee dr. Ridderbos, het verschil tussen d en t is totaal niet relevant. Zij die de spellingsregels bepalen behoren tot dezelfde omhoog gevallen elitekliek. Het gaat hier om de inhoud. En van dikdoenerij met allerlei titels zijn wij hier allerminst onder de indruk. Voor de goede orde, volgens het groene boekje wordt ‘zondag’ met een kleine letter geschreven.

    Like

   • Dominee dr. J.Ridderbos,, “I have seen another world. Sometimes I think it was just my imagination.”
    Het verschil tussen een D en een T is Doctorandus en Tokorandes,, u begrijpt dat het laatste u in bescheidenheid ten deel valt.

    Like

   • Geachte Ridderbos,

    Dhr. Brown is een zeer gerespecteerd Mensch. Dat kan van Hillen niet geschreven worden. Met de hakken over de sloot heeft hij het volk verlakt net als zijn collega zogenaamde ”christenen” . En de inhoud is nog altijd belangrijker dan een spellingsfoudje. En u wilt bepalen dat er door Dhr, Brown geen commentaar mag worden geleverd ? Is dat niet in strijd met de vrijheid van meningsuiting ? Foei Ridderbos, u vertoont fascistische trekjes , of hoort dat bij ”een goede christen zijn ” volgens u ?

    Een gezegende hele week, en dat verstand en echte christelijke waarden en de heilige geest van vrijheid in u mag treden.

    Amen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.