Maatschapij

Kadaza.nl: Internetmerk Volksnieuws uit Amsterdam-Noir één van de meest populaire en bekende websites.

Kadaza.nl

Amsterdam-Noir-Op internet heeft Hoogleraar in de” Media-Maffia’ en in de Elite-Gangsters ing. Steve Brown en de Street Soldiers redactie van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir een ‘Volkse stem’ (met eerlijke taalfouten, maar wel met keiharde feiten) waar de laffe, corrupte Mainstream media van de Gevestigde orde maar al te vaak stiekem uit overneemt of citeert zonder bron vermelding.

Wat doet Kadaza.nl?
Kadaza is een nieuwe startpagina die via logo’s binnen een kleurige blokkendoos, direct toegang geeft tot uitsluitend de meest populaire en bekende websites. Dit in tegenstelling tot bestaande startpagina’s, die meer een uitgebreide database aanbieden in plaats van een relevantie selectie. Daardoor zien gebruikers al gauw door de bomen het bos niet meer. Het doel van Kadaza is om het navigeren op internet makkelijker en sneller te maken.”

Waarom Kadaza.nl?
“Onze ervaring is dat er de afgelopen jaren echte internetmerken zijn ontstaan. Op elk gebied zijn er nu een aantal belangrijke en populaire websites. Met behulp van enquêtes hebben we onder 2.000 respondenten onderzocht welke websites het meest populair zijn op het gebied van 20 uiteenlopende onderwerpen, zoals ‘nieuws’, ‘winkelen’ en ‘sport’. De conclusies uit dit onderzoek brachten ons op het idee om Kadaza te starten. Een startpagina die heel overzichtelijk en simpel de belangrijkste websites toont. Het idee van Kadaza is volgens ons ook internationaal toepasbaar. De locale versies van Kadaza in Amerika, Engeland, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italië zijn al online. Binnen enkele maanden willen we met Kadaza binnen 20 landen actief zijn. Hierdoor proberen we het aanbod op internet ook internationaal transparanter te maken.”

5 antwoorden »

  1. Mijn favoriete website die ik dagelijks bezoek ,eindelijk een Journalist/Ing. die niet alles op schrijft wat de Elite Dieven/criminelen/fraudeurs zeggen/liegen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s