Elitaire Misdaad

Een écht sieraad voor de Heersende Klasse Politiek: Oud- Bruinhemd-PVV’er Arnoud van Doorn .

Arnoud van Doorn

Ook Oud-Bruinhemd PPV’er Van Doorn een plekje in ‘The Dutch Hall of Fame’  van de ‘Heersende  Kliek-Politiek’ in “Banana-fraude-Nederland”.
Hoewel wij hier wel bij moeten 
aantekenen dat zijn misdaden van bijzondere bijna ‘Volkse Kruimel Criminaliteit’ zijn vergeleken met de ‘Big Boy’s’ -Bestuurs-Gangsters van de VVD en de CDA en de PvdA in ‘The Dutch Hall of Fame’ het “Elite-Gangster Bilboard” .

( van onze Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-Wie is een beter voorbeeld voor de huidige politiek de Grote PvdA-Leider Samsom aka”Gaan met die Banaan” of de ‘VVD- Godfather Jos van Rey’ of de ‘GroenLinks Gangsterin Mariko Peters’ of  deze ‘Kleine Bruinhemd-muis’ Arnoud van Doorn.
‘Heer Wiegel’ kan het weten!

Kan die Van Doorn niet beter in het kader van een terugkeerregeling bij de politie, zoals PVV-Law en Order ‘Held Hero Brinkman’ aka de”Vrolijke drinker met Bijl” of naar Buitenlandse zaken, zoals GroenLinks Gangsterin Mariko Peters’ in plaats van hem te vervolgen?

De Haagse Criminele Schlemiel raadslid Arnoud van Doorn wordt vervolgd door het  integere, zeldzame, eerlijke, gedeelte van het Openbaar Ministerie (OM) en dat is op zich een goede aanbeveling om lid te worden van de ‘VVD-Misdaadgroep’. De oud-PVV’er moet voor de rechter verschijnen wegens handel in hennep, schending van het ambtsgeheim, het hebben van een alarmpistool en het medeplegen van diefstal met een valse sleutel in het Haagse stadhuis. Kortom allemaal de standaard gedragingen van de volgens PvdA Minister Ronald Plasterk fatsoenlijke Politici. Dus waarom wordt deze ex ‘PPV Bruinhemden-Muis’ vervolgt en de rest niet. Misschien kan de ‘Kampioen Doofpot Femke Halsema’ dat ook gaan onderzoeken?

Van Doorn zat tot december voor de PVV in de Haagse gemeenteraad te liegen en het Volk op te hitsen en zijn zakken te vullen. De politicus is tot de islam bekeerd  en hoopt daar meer mee te verdienen dan bij de PVV. En kondigde deze week een fusie aan van zijn nieuwe islamitische partij en de islamitische Partij voor de Eenheid in de Haagse raad.

Van Doorn, ‘Islam Hater Lover’ werd in januari opgepakt, omdat hij geheime duistere stukken lekte naar een journalist van het AD/Haagsche Courant, omdat hij kennelijk boos was dat hij niet mee mocht van de ‘VVD Burgemeester-Gangster Jozias van Aartsen’ zuipen en hoereren op kosten van de Gemeente Kas te Antwerpen.

In de duistere documenten stond dat het corrupte gedeelte  van de gemeente Den Haag voor 25 miljoen euro het World Forum, het voormalige Congresgebouw, wilde ‘kopen’, dus Foetsie wilde maken naar bevriende ‘Maffia Vastgoed handelaren.’ En laten opknappen door eveneens bevriende ‘CDA-Rat Elco Brinkman Bouw-Maffioso ‘s.’
Eerder gaf de flexibele politicus Van Doorn toe dat hij tientallen keren de partijkas van de Haagse PVV had leeg geroofd voor privébetalingen in de ‘Wassenaarse VVD-Parenclub’.

Kortom men kan veel zeggen over van de ex-Bruinhemden-Muis Doorn, maar wat ons betreft is hij een sieraad van een politicus voor en van de huidige Heersende Klasse Kliek in “Banana-fraude-Nederland”.

2 antwoorden »

  1. Er zit anderzijds nog een gevaar bij deze move van deze geluk zoeker ,hij krijgt vermoedelijk een schep geld uit een of ander olie staatje om zo gezegd het ware geloof en al wat daar mee samenhangt te promoten .En aangezien er hier al enige van dat soort inmengingen plaatsvind ,zou dat best eens onderzocht mogen worden .

    Like

  2. Deze dorps idioot heeft aan het pluche geroken en wil kost wat het kost verder uit die pot blijven vreten .En dat hij schijnbaar het niet zo nauw neemt met het een en ander is een politieke sjoemelaar eigen .En ook laat hij overduidelijk blijken uit het goede hout gesneden te zijn om trend het buigen en draaien ,eerst tegen de islam en later als het hem uitkomt voor .Met als bekroning van zijn huichelaars gedoe een bekeerring tot het ware geloof zoals hij het zelf benoemd .Nou het zal mij benieuwen hoe lang dat duurt ,maar hij vergeet dat indien hij zich van de islam afkeert zijn de rapen gaar en kan hij rekenen op de straf die daarvoor staat volgens de koran dan .Word lachen dan .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.