Elitaire Misdaad

Troonzaal, een zaal vol Top-Bestuurs-Gangsters- Meer dan 10 duizend jaar lik in één zaal.

De stem van het volk
‘VIP-Ratten in pak’ tribune ‘SS-Prinsjesdag’ uitverkocht. 

Tijdens de Troonrede gaat het plunderen en roven van het gewone Volk gewoon door: Weer een PvdA-Wethouder Theo Vaes  Etten-Leur betrapt op fraude-niemand gearresteerd.

( van onze Bestuurs-Gangster  redactie i.s.m. onze VVD-Klasse-justitie en V.O.C. redactie)

Amsterdam-Noir –Prinsjesdag een dag van Internationale Shame voor Genocide-V.O.C.
Een ieder fatsoenlijk, normaal mens zou zich dood schamen om de die ‘Troon-V.O.C-zaal’ te zitten en er niet in te slaan zijn.
We zijn een bananenmonarchie geworden voor Ratten in pak
Het topje van de corrupte ‘Bestuurs-Gangster-ijsberg’ wordt steeds meer en meer zichtbaar in “Banana-Fraude Nederland.” Het ‘Droomboek’ van de ‘Elite-Gangsters’ met hun politieke Lakeien is een ‘Nachtmerrie- Boek’ voor het gewone, eerlijke, radeloze Volk.

10 duizend jaar ‘V.O.C.- lik’ in de Troonzaal volgens het natuurrecht en de mensenrechten .
Vandaag zal de oorzaak ( Corruptie) van het begroting tekort en ellende en wanhoop van het gewone eerlijke Nederlandse Volk ( en hongerde kinderen ) met zijn alle feestelijk in de Troonzaal zitten. De moorddadige en niet ontziend criminele Oude dagen van de ‘Genocide -V.O.C.’ van roof en plunder de arme en de koloniën zijn Wieder da. Toen waren slaven nog gewoon slaven. En burgers plebs waar men naar believen mee kon doen wat met wou. Mooie oude tijden worden weer opgehaald achter de coulissen en ‘Hoedjes’. Het is een zaal van Ellende en misdaden jegens het Nederlandse gewone Volk en de Volkeren in de wereld, die hebben gezucht onder het Juk en Genocide van het ‘Criminele –Elite- zooitje’ in de Troonzaal.

Ook hun ‘Ja-Knikkers-Pers’ zal op volle toeren draaien met hun “Koning Vuilnis Joop 1″& Maffiaboss John de Mol  hersenverpulveraars ‘SBS ik hou van Holland’  troep.

Weer een “Kleine VVD-Gangster Stijn Klijnhout” betrapt op jatten van tonnen gemeenschap geld.
Stijn Klijnhout
Oud-wethouder-gangster en  natuurlijk ook oud-politieman Stijn Klijnhout (VVD-Misdaadgroep) heeft vanaf 2006 te veel wachtgeld van de gemeente Utrechtse Heuvelrug gekregen. De oud-wethouder-bestuurs-gangster, die nu raadslid is, verzweeg dat hij een salarisverhoging had gekregen als directeur van het Marechaussee museum in Buren.
Deze fijne ex-politieman, VVD-Gents  Stijn Klijnhout staat dan ook al tijden op het Elite-Gangster Billboard.

Terwijl  de Troonrede gepleegd  wordt door “Koning Willem Heineken I” wordt het gewone Volk systemisch leeg geplunderd of in Slaven kampen en projecten gezet door (vergelijkbare) politieke criminelen, die nu allemaal feestelijk met idiote ( gestolen middels fraude/corruptie) hoedjes op in de  Troonzaal zitten.

De ‘Kleine Wethouder en Burgemeester Gangsters’ vallen als rotte appels uit de Politieke corrupte boom.
Zij hebben niks te vrezen van de Troonrede, want hun ‘Koning’ zal geen woord wijden aan al de miljarden roof en plunder misdaden  van deze politieke criminele politieke lieden in de zaal. De paar goede, eerlijke politici van de SP en de partij van de dieren niet te na gesproken.

PvdA-Wethouder-Gangster Theo Vaes van Etten-Leur stapt op vanwege fraude met declaratie. Hij kon niet eerlijk rondkomen van 7,880,37 euro per maand

Eigen berooide en bedrogen kiezers keren PvdA en VVD de rug toe voor Prinsjesdag.
De  corrupte PvdA’er was sinds juni 2011 ‘Graai maar raak-wethouder’ van asociale Zaken en Onderwijs en stond er om bekend dat hij de inwoners die afhankelijk zijn van  o.a. de Bijstand keihard aanpakte en in de meest onzinnige mensonterende Slavenprojecten douwde. Ook stond hij in het dorp bekend als de Vrolijke, vlieren fluiter, die zich de goede dingen des levens liet wel gevallen en met (gemeenschap) geld smeet in het Dorp. Hij was en is een zeer graag gezien gast in de plaatselijke ‘Horeca’.

„Er zijn onregelmatigheden aangetroffen in de declaraties van onze wethouder”, aldus de plaatselijke ‘PvdA Hoer–fractievoorzitter Hans Wierema’. „ In gewoon Nederlands hij heeft lopen jatten en we doen geen aangifte bij de politie, want dat doen wij uitsluitend tegen onze aan de bedelstaf liggende weerloze schlemielen met een bijstand-uitkering, die bijv. uit noodzaak om te eten wat zwart hebben bij geklust, etc.

Veas bekent schuld en vertrekt met 5000,- euro per maand als beloning. Dat is pas Top-reclaserings werk.
Theo Vaes
Vaes heeft toegegeven dat hij slordig met de declaraties is omgegaan.” Het gaat volgens de voorzitter om kleine bedragen van rond de 1000,- tot 5000,- euro
„Tegelijkertijd realiseert Vaes zich dat hij een voorbeeldfunctie heeft en daardoor snel de schijn tegen heeft en met zijn volgevreten Pan en beter stilletjes de aftocht kan blazen met zijn riante wachtgeld regeling van € 5.940 bruto per maand voor vier jaren. .” Wij hopen van harte dat deze PvdA Bestuurs-Gangster Veas en de rest van deze Bestuur delinquenten, die al in de Wachtregeling zitten met zo een lage uitkering van € 5.940 bruto per maand niet weer het slechte pad opgaat. Nou ja, zo’n slecht pad was het ook nou weer niet: straffeloos jatten en na betrapt te zijn nog geld toe.
Ons is niet bekend of Theo Vaes   vandaag als eren ‘fraude- PvdA-gast’ bij de Troonrede aanwezig is, wel dat hij met  ‘Volkse-pek en veren’ op het ‘Elite-Gangster Billboard ‘is gesmeten!

Opmerking:
Wij hebben dit artikel voorgelegd in het kader van hoor en wederhoor aan B &W van Etten-Leur en de Gemeente raadsleden en hun tevens verzocht ons te laten weten waarom zij geen aangifte doen bij de politie en justitie op grond van o.a. het Rechtsgelijkheid beginsel en het Wetboek van Strafrecht.
(info@etten-leur.nl, kees.van.aert@zonnet.nl, joli@tiscali.nl, jhboer@zonnet.nl, SPdeHoon@planet.nl, pjh.vdwulp@ziggo.nl, ronnie.buiks@abab.nl, Joke.Gelderblom@kpnmail.nl,nooijens90@hotmail.com, pietregt@casema.nl,)

11 antwoorden »

 1. De GRAAIJESTEINS van oranje leveren niets maar dan ook niets in .Zij blijven op hetzelfde bedrag staan ,een pertinente leugen dus zij kregen er verleden jaar bij en ook nu gaan de kosten van het instant houden van dat geboefte omhoog .Alleen al aan de kosten van onderhoud en dies meer .Ook de pampa snol krijgt er weer wat bij en mag uiteraard ook gewoon gebruik mogen maken van het staats vliegtuig als ze gaat winkelen waar ook ter wereld .Ze kan toch niet met minder ,toch .Maar onze bejaarden en andere hulpbehoevenden mogen het afsterven ,om dat er geld naar een uitgeklede versie van een vliegtuig dat nog niet eens van de tekentafel kan opstijgen .En waar zelfs de Amerikanen het geloof in verloren hebben die zijn namelijk bezig om bij Saab enige toestellen te bestellen om indien geschikt aan te kopen .Waaruit maar weer blijkt hoe rottig het spel gespeeld word Nederland koopt een kat in de zak en krijgt daarvoor compensatie waarvan het geld niet toekomt aan Nederlandse bedrijven maar aan hier gevestigde Amerikaanse .Ben benieuwd hoeveel de lobby aan vooral de VVD betaald hebben om het voor elkaar te krijgen .Het zal na jaren eindigen in een hoorzitting als blijkt dat wij met een apparaat opgescheept zitten waar je niets aan hebt ,komt vaker voor ,en dat de kosten onbeperkt de pan uitreizen .Dan zullen de schuldigen aan dit debacle zich wentelen in onschuld en de straf niet uitgevoerd kan worden vanwege verjaring en onschendbaarheid .Het is ook een schande dat mis PLASGEUL zich ten opzichte van de genen die wel naar een oorlog mochten ,die niet onze oorlog was en is om over de genen die zinloos gesneuveld zijn maar te zwijgen zo te kakken zet .Het uitkleden van niet alleen defensie maar van zo goed als alles voor geld naar een zinloos vliegtuig en Brussel om van het redden van banken maar te zwijgen .Afbraak van Nederland door een zootje machtsgeile nitwits ten voordele van de geld elite ,hoever kan men zakken .

  Like

  • En hier een reactie van een poster op het artikel v herstelderepubliek:
   De kosten onderhoud van Paleis Noordeinde, van Paleis Huis ten Bosch, van het Paleis op de Dam, van Soestdijk en van t Loo komen allemaal voor rekening van de Staat c.q.voor rekening van alle Nederlanders.
   Ook alle kosten gas, water, elektriciteit en benodigd personeel worden betaald door alle Nederlanders.
   Van dat rijtje brengen alleen t Loo en Spestdijk wat centjes op.
   Maar die inkomsten vallen meteen weer weg tegen het extra personeel nodig voor ontvangst bezoekers.
   Ale aanschafkosten, al het onderhoud en de brandstof aan rollend materieel worden betaald door alle Nederlanders.
   Alle aanschafkosten al het onderhoud, voedsel en verzorging van de paarden worden betaald door alle Nederlanders.
   Alle reiskosten per regeringsvliegtuig – minstens 2 x per week – worden betaald door alle Nederlanders.
   Als het regeringsvliegtuig elders in gebruik is, neemt die troep een privé jet op kosten van alle Nederlanders.
   Alle tuinen en gronden behorende bij die paleizen worden onderhouden op kosten van alle Nederlanders.
   Van die 40 miljoen euro die officieel wordt genoemd, betaalt dat stel slechts een paar privé werknemers en verder is het vrij te besteden.
   Worden alle kosten gemoeid met wat hiervoor wordt genoemd bij elkaar opgeteld, komt men ruim aan de 300 miljoen Euro per jaar.

   Geplaatst door Jack | 17 september 2013, 17:09

   Like

 2. Zo meteen zeggen ze weer: “Ich habe es nicht gewusst.” De dochter van de oorlogscrimineel Jorge Zorreguieta als Koningin, met heel fout DNA, op de troon. “Ich habe es nicht gewusst.”
  De Koning zei dat de burgeroorlog volgens een schrijver van een ingezonden brief nodig was. Die schrijver was een andere Jorge, http://nl.wikipedia.org/wiki/Jorge_Videla Een misplaatste uitlating van kampioen pispotgooien.
  Daarna werd er een toneelstukje opgevoerd door de dochter van die oorlogscrimineel met ‘Het is een beetje dom’, ingestudeerd met de Rijks Verzwijgings Dienst, kortweg RVD als regisseur.

  Zo meteen gaan we naar marsorder luisteren die door de lakeien van de familie Zorreguieta is opgesteld. Wie anders trekt eraan de Oranje-touwtjes? Eurlings is directeur geworden van de KLM die al die SS-ers met een prijzig prijskaartje naar Argentinië, heeft vervoerd, Hij volgde in ’t kader van de megalomane honger naar macht van de familie Zorreguieta IOC-lid Kampioen pispot gooien op. Wat heeft deze Eurlings op zijn geweten om gedwongen te worden André Bolhuis als kandidaat-lid op zij te zetten? Een interessante gedachte. Is Bolhuis minder te chanteren dan Eurlings?

  Uit de krochten van het fascistisch regime aan de Rijn-delta, dat nu aan de hand van de familie Zorreguieta loopt, daarvoor aan de hand van Hitler Jugend-lid en Wehrmacht soldaat Claus en daarvoor aan de hand van SS-er en NSDAP-er Bernhard. Mooie verzameling, zie ook het ausverkaufte boek Bernhardgate, om maffe reden opgekocht door dr. Edwin de Roy van Zuydewijn.

  Like

 3. Mbt die troon rede,,, weet Koning Willem wel dat 30% van de inleg van pensioenpotten -ongeveer 330 miljard– toebehoort aan de staat -is uitgestelde belasting- dus waarover praat koning Willem eigenlijk als er gaatjes in de burgers broekriem bijgeslagen moeten worden,,,,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.