Elitaire Misdaad

‘Bejaarde Graaier en Fraudeur Henk Krol’ in het nauw.

henk Krol

 

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- Henk krol heeft te fanatiek mee geparticipeerd naar de smaak van de rechter-commissaris.
Pikpartijen en Corruptie binnen 50PLUS van ‘Bejaarde Graaier-Henk Krol’.
‘Bejaarde Graaier Henk Krol’ heeft nog tonnen open aan schulden. De curator van de failliete Fraude-Gay- bedrijven Darkrooms heeft bij de rechter-commissaris een verzoek ingediend om een externe accountant in te stellen en om Krol te gaan gijzelen. Die accountant moet onderzoeken of aan de feestelijke betaal niemand, behalve Krol boekhoudplicht is voldaan.
Naast de Belastingdienst en uitkeringsinstantie UWV zijn er ongeveer 50 andere schuldeisers die voor honderdduizenden euro’s het schip in dreigen te gaan.

In maart gingen drie ondernemingen van Kamerlid Krol failliet, waaronder de uitgever van de Gaykrant en de digitale sekswinkel Gaytel.

De bedrijven bleken te weinig belasting en sociale premies te hebben betaald (kuch). In totaal wordt ruim een half miljoen euro gevorderd, die kennelijk in een Mega Black- Hole van Grol is verdwenen.

Nu Krol verdachte is van fraude kan hij zich wel direct aanmelden bij de ‘VVD-Misdaadgroep’ of hun zuster partij de Liberale “Grijp Je Rijk” partij van Jos R. Op één voorwaarde is Krol welkom dat hij wel met zijn handjes van de kontjes centjes van Jos van R. en zijn partijleden  afblijft.

 

27 antwoorden »

  1. 30.10.2003 Ten kantore van de advocaat van JD, Harro Knijff van De Brauw Blackstone Westbroek, wordt een deal gesloten waarover niemand iets naar buiten mag brengen. JD geeft aan deze deal dus de voorkeur boven een dagvaarding aan beide bladen, iets waar Donner met klem op aandrong. Later wordt bekend dat de hoofdredacteuren van GayKrant en Panorama niet meer over Demmink mogen praten of schrijven op straffe van een dwangsom van 100.000 Euro. Dit op grond van een kort-geding dat tegen de bladen is aangespannen door de deken van Weert die eveneens van kindermisbruik in het Anne Frank-plantsoen werd beschuldigd.[NOS] [mk] Deze deken won, maar de rechter in Den Bosch weigerden het bewijsmateriaal van de bladen in te zien.[mk]

    Like

  2. “Twee maanden geleden tufte een jongen zelfs voor mijn voeten toen ik mijn hond uitliet (ja, een golden retriever, volgens sommige een nichten-hond…) terwijl hij mij ‘Vieze homo’ toebeet. Ik kan deze jongen onmogelijk opmerkzaamheid toedichten: zo vies was ik niet. De jongen liep vervolgens gewoon door, alsof het de normaalste zaak van de wereld was.”
    BRON:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.