Elitaire Misdaad

De Leugens van Den Haag: Fyra blijkt een prima trein.

bert-meerstadt

 

( van onze Tweede Kamer kroeg redactie i.s.m. onze Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Parlementaire enquête Fyra corrupt zoethoudertje en Adri Duivesteijn pleit voor onafhankelijke justitie en politie’.
Wat is het  duistere geheim achter de NS-Hetze van de Bestuurs-Gangsters en corrupte politici in het Fyra-Foetsi-miljarden project. Wat voor ‘participatie’ vuiligheid en corruptie speelt nu weer achter de Haagse Schermen?  Zelfs voor ons is soms als Elite-Gangster Corruptie deskundige van de Ratten in pak er  geen touw meer aan de Haagse Corruptie vast te knopen.

‘NS-Gangster-Boss Bert Meerstadt’: Kop houden, betalen en balen.
De Fyra is niet het wrak waar NS de trein voor houdt. Dat blijkt uit geheim onderzoek van het onafhankelijke Britse technisch bureau Mott MacDonald, dat door NS zelf werd geraadpleegd, en waarvan de directiesamenvatting in het bezit is van De Telegraaf.

Volgens Mott voldoet de Fyra aan de afgesproken specificaties van NS. Ook is het ontwerp door NS geaccepteerd. Er zijn wel talloze kleine problemen, maar binnen maximaal zeventien maanden is de gehele Fyra-vloot tot een kwalitatief goede trein opgelapt, schrijft Mott.

Mede op basis van dit vertrouwelijke rapport besloot NS te stoppen met de Fyra en het contract van 400 miljoen euro met de Italianen te ontbinden. Waarom ?

15 antwoorden »

 1. Ik krijg een vaag vermoeden dat ook deze blog steeds meer onder toezicht staat van de toezicht houders .En daardoor indien je een te scherpe commentaren levert je misschien een bezoekje of zo verkrijgt en men je monddood maakt uiteindelijk kan je momenteel alles verwachten in deze schijn democratie .Je bent met ons en niet tegen ons zoals al blijkt in de tweede kamer fracties .

  Like

 2. Nederland Politicus en berging bedrijfje samen met de NS
  zijn een vieze speel aan het spelen
  tegen de Italianen door dat ze niet de opdracht hebben
  gekregen om de Concordia te bergen.
  Huilie Huilie bij Paul en Witteman dat Italia
  zijn werkelozen aan het werk houd
  2012 15:11
  Laatst gewijzigd: 21 april 2012 15:11

  GENUA – De opdracht voor de berging van het gekapseisde cruiseschip Costa Concordia, ter waarde van zeker 200 miljoen euro, gaat niet naar het Nederlandse bergingsbedrijf Smit Salvage.

  © ANP

  Rederij Costa Crociere maakte zaterdag bekend dat het Amerikaanse bedrijf Titan Salvage de klus mag klaren samen met het Italiaanse Micoperi.

  De projecten van de zes gegadigden waren allemaal van hoge kwaliteit, aldus een technische commissie van de rederij, volgens de website van de krant la Repubblica. Het voorstel van Titan en Micoperi voldoet echter het best aan de vereisten, zoals bescherming van het milieu en het toerisme op het Toscaanse eiland Isola del Giglio.

  Als de Italiaanse overheid instemt, beginnen de werkzaamheden in mei. Volgens het gekozen plan wordt de Costa Concordia in haar geheel verwijderd. Titan en Micoperi zorgen ervoor dat het lekgeslagen schip weer kan drijven, wat naar verwachting 12 maanden gaat duren. De bergers werken niet vanaf Isola del Giglio, om het toerisme daar niet te verstoren, maar slaan hun materiaal op het vasteland op in Civitavecchia.

  Ontmanteling

  De bergers slepen het schip dan naar een haven om het daar te ontmantelen. Er moet nog een keuze worden gemaakt tussen drie havens die daarvoor in de race zijn: Livorno, Palermo en Genua. Na de verwijdering van het schip wordt de zeebodem schoongemaakt en het plantenleven in het beschermd natuurgebied ”hersteld”, aldus het plan.

  De keuze voor het Amerikaans-Italiaanse plan is mede ingegeven door het voldoen aan hoge veiligheidseisen en de lage risico’s voor het milieu, aldus de technici van Costa Crociere die zich bij hun keuze lieten bijstaan door externe deskundigen.

  De Costa Concordia raakte op 13 januari een rots, toen het schip erg dicht in de buurt van de Isola del Giglio voer. De lichamen van 30 opvarenden werden na de ramp geborgen; twee mensen worden nog vermist. Smit speelde na de ramp een sleutelrol bij het wegpompen

  Like

 3. kerry he dat is toch die van heintz heeft zn eigen wijf met het vliegtuig laten crashen voor de poen die ze bezat hoe zo money juckies machtsgeile mensen

  Like

  • LS…
   Sla Global Research en andere alternatieve Amerikaanse media er maar eens op na… Net als met Wiegel gaat men zich langzamerhand afvragen hoe en waarom die onfortuinlijke echtgenoten uit de weg zijn geruimd… Want daar kan je rustig van uitgaan en dan is chantage het middel om iemand idiote dingen te laten doen etc.

   Like

 4. @CLC Het zijn allemaal psychopaten geen een uitgezonderd .De machtsgeile politieke elite die beslissingen neemt ten koste van dit land en zijn burgers .Zonder schaamte of blaam die zich zeker laat omkopen in het JSF dossier ,die zich zogenaamd wil inlaten met de oppositie zolang het ze maar uitkomt of in het pluche houd .Die stiekem de lasten verhoogt op alle vlakken en geheel geen enkele schaamte heeft om zijn burgers het mes op de keel te zetten en uit te persen .Zij zullen kost wat het kost met hun idioterie heel het land naar de verdommenis helpen .En totaal geen enkele schuld hebben om de slachtoffers die zij hierbij maken en al gemaakt hebben .Welnee zoals FLUTTE al zei hem treft geen crisis en al de genen rond hem net zo min En dat er nog veel meer slachtoffers van dit beleid zullen vallen is een vast staand feit .

  Like

  • LS…
   Toch geloof ik ook dat het grote ontwaken aan het plaatsvinden is. Steeds meer mensen beginnen in de gaten te krijgen dat ze vanaf hun jeugd zijn belazerd en nog steeds belazerd worden door Kerk / Religie, Overheid /Politiek, Televisie / Entertainmentindustrie. En het wordt alleen maar erger. Nog niet zo lang geleden waren de begrippen Satanisme / Pedofilie / Illuminatie / Bilderberg / Rothschild / Oranje / Elite. Corporate USA / Chantage Nederlandse Overheid op ongekende schaal niet in een adem te noemen zonder dat je het gevaar liep voor gek of erger verklaard te worden. Nu begint het grotere plaatje langzaam door te dringen en gaan de mensen begrijpen dat ze met de Oranjeleugen, Ik Houd van Holland, Geer & Goor de Satanische Muziekindustrie (die dagelijks ongelofelijk veel slachtoffers maakt en die rijp worden gemaakt voor de hel op aarde.) Denk daarbij aan de talentvolle jeugd die vernietigd word door The X Factor etc. de Ali B. Trijntje Oosterhuis. Gordon. Marco Borsato en al die andere verloren stakkers die hun ziel aan de duivel hebben verkocht en zullen verkopen

   Like

 5. LS…
  Timmerflans weet ook zeker dat Assad gifgas heeft gebruikt. Assad moet kost wat kost kapot zoals alle aanvankelijk door Corporate USA gesteunde dictators. Timmerflans is dus fan van Gross Zionistisch Israël…

  Like

 6. Niet de Frya is ongebreidelde kostenpost, maar de JSF. Hoe de deal van de JSF in elkaar steekt, laat het bezoek van gisteren van Felix Timmermans aan Kerry zien. Felix sprak de pers toe en kon zo nu en dan niet laten naar Kerry te kijken of hij het wel goed zei. Hier gebeurt iets heel bijzonders. Felix maakte een eerste klas blunder, die al bij de eerste les voor spionnen wordt besproken. Hij liet zijn dekmantel vallen en je zag zijn volledige onderwerping aan Kerry. Waarschijnlijk weet de Amerikaanse regering wat meer van de leden van het PvDAso-VVD kabinet wat de gewone man op de straat niet weet. Zoiets als Joris Demmink weet van Henk Krol en het Anne Frank plantsoen of Joop Den Uyl’s grote liefde voor het gedachtegoed van Hitler, dat hij toonde in het interbellum, zie ‘Kanttekeingen bij de Holocaust’. Dit kwam ook tot uiting in het verbranden van telexen over Prins Bernhard st(r)eekpenningen van de Lockheed-commissie van het Amerikaanse congres, die in Buitenveldert binnenkwamen i.p.v. op het ministerie van Algemene Zaken in Den Haag, dat is bekend uit de familie van Joop.
  Dus het zit wel goed met de JSF en de PvdAso. De Hollandse Mussolini doet nog een paar parmantige stapjes, hij probeert tegenwoordig zijn kale kop met een paar sprietjes te verbergen, en daarna stemt het congres in.

  Uit de denktank van de psychologen met medewerking van de geheime dienst.

  PS. Dirk zit op dit moment op het congres in Zwolle om ja te stemmen voor de aanschaf van de doodskist van de Nederlandse strijdmacht en de armen en nieuwe armen van Nederkand, die dat met hun eigen risico van Euro 360 financieren. Proost

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.