Elitaire Misdaad

Nokia-topgangster Stephen E. weigert mee te participeren met inleveren 18 miljoen bonus om scheiding.

participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_

 

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Nu even geen participatie. Wie kan er nou normaal  rond komen met een salaris van 3 miljoen euro per jaar zonder zijn bonus van meer dan 18 miljoen euro? Niemand toch.

De trend voor Bonussen in de ‘Participatie-Maatschappij’ in Europa is gezet: 18 miljoen euro.
De bestuursvoorzitter van Nokia heeft voormalig ceo Top ‘Elite-gangsters Stephen Elop’ gevraagd een deel van zijn bonus van €18,8 miljoen in te leveren. Elop weigert echter, omdat hij in scheiding ligt met zijn vrouw. Hij zou haar en zijn overige Harem niet kunnen overtuigen genoegen te nemen met een kleiner bedrag bijvoorbeeld 17 miljoen euro. De voormalige topman was 26 jaar met haar getrouwd en  hield en houdt daarnaast er bijna een legertje call girls en schandknapen op na. Ook een goed participatie gebruik in die kringen in Europa blijkens bijv. de gedragingen van de PvdA-Play-Boy Samsom.
Dat meldt de website Geekwire.

Top ‘Elite-Gangster Elop’ ligt in Finland zwaar onder vuur, omdat hij grof verdiende aan de duistere verkoop van de telefoonfabrikant aan Microsoft, waar Elop eerder onder contract stond. Zo zou in zijn contract staan dat  hij extra betaald kreeg als de koers van Nokia bij een overname zou stijgen. Vanaf welk niveau de koers zou moeten stijgen stond echter niet in het contract. Bij overnamegeruchten is het praktisch altijd zo dat de beurskoers stijgt, waardoor Elop dus gegarandeerd was van zijn bonus en daar kwam geen participatie aan te pas. Nee, dat was gewoon weer de  ouderwetse recht toe recht aan de corruptie van de “Ratten in pak”.

De laatste jaren raakte het ooit zo machtige Nokia in verval. Microsoft kocht de mobiele telefonietak deze maand voor €5,4 miljard, een fractie van wat het bedrijf ooit waard was. Elop wordt genoemd als een van de opvolgers van de vertrekkende Microsoft-topman Steve Ballmer.

Advertenties

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s