Elitaire Misdaad

Voetbal Maffia WK 2022: We schieten je Kapot en laten je dood werken.

participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_

Per dag  ‘participeert-sterft’ één Nepalese slaaf voor de Internationale ‘Elite-Gangster’ in de  bouw WK 2022. Goal!

(Bron: The Guardian bewerkt door redactie De Volkskrant  en daarna weer bewerkt door Volksnieuws uit Amsterdam-Noir )

Voetbal MaffiaAmsterdam-Noir-Benut uw bloederige optimale Slaven Winstkansen met o.a. de semi Staatsbank ABN-AMRO in Qatar. De Top-VVD’er  Gerrit Zalm kan niet stoppen van het lachen met zijn  ‘Slaven-moordenaars handen’. Het wachten is alleen nog maar wanneer  deze gewetenloze VVD-Elite-Gangster Zalm ook een lintje opgespelt krijgt van zijn Politieke Lakei de Pvda Onbenul Jeroen Dijsselbloem in deze.

Voetbal Maffia: ‘We schieten je Kapot en laten je dood werken’ en de Tweede Kamer Kroeg weet van niks (kuch).
Tientallen Nepalese arbeidsmigranten-slaven zijn al om het leven gekomen in Qatar bij bouwwerkzaamheden voor het WK voetbal van 2022 van de Russische Maffia. En de eerste vraag  naar welke Nederlandse bouwbedrijven of Banken werken ook in Qatar aan de WK 2022 moet nog komen in de Tweede Kamer Kroeg. Welke Nederlandse of Europese Banken financieren deze slavernij?

Ook de eis dat de WK 2022  moet worden geboycot  en de daders ( Ratten in pak) vervolgt wegens extreme schending van de mensenrechten is nog niet gehoord in de Tweede Kamer en de Pulp-Media. Nu even geen participatie in de Tweede Kamer Kroeg en hun ‘ik hou van Holland en  ‘ik hou van de Voetbal’  Pulp-Media! En Waarom neem de ‘VVD Snake Mark Rutte’ en PvdA ‘Play Boy Samsom’ regering geen maatregelen tegen deze  gewetenloze extreem criminele Slavendrijvers?

Een dode per dag wordt er dagelijks gescoord.
Elke dag sterft gemiddeld een Nepalese arbeider in de Geest van de Vrije Marktwerking voor de Russische ‘Voetbal Maffia’. Dagelijks zijn nog 10 duizenden het slachtoffer van schaamteloze uitbuiting en mishandeling door de Internationale  ‘Bouw-Elite-Gangsters’ .

De Hel van Fred Teeven is de Hemel in Qatar
De VVD- ‘Law en Order Boy Fred Teeven’ is trouwens laaiend enthousiast en overweegt het arbeiders -slaven ‘Qatar–model’ ook in “Banana-fraude-Nederland” in te voeren. Hij vindt het wel een gemis dat het in Nederland nooit 50 graden wordt. Ook Elco Brinkman de CDA Godfather van de ‘Dutch Maffia Bouwbedrijven’ is zeer onder de indruk van hoe er in Qatar arbeiders kosten worden bespaart. Elco:daar kunnen Fred en ik nog veel van leren  o.a. hoe op de AOW en pensioenen te besparen. En wat te denken als Geer en Goor daar eens een maandje zouden gaan meedraaien in de bouw dat zou pas spectaculaire pulp TV opleveren, toch?

Dat blijkt uit een onderzoek van The Guardian.
Documenten van de Nepalese ambassade in Doha, die de Britse krant kon inkijken, bewijzen dat al 44 ‘slaven’ de dood vonden tussen 4 juni en 8 augustus 2013. Meer dan de helft van de slachtoffers stierf aan een hartaanval, hartfalen of kwam om het leven door arbeidsongevallen. 

Een korte documentaire van The Guardian toont de ontstellende situatie waarin de Nepaleze arbeidsmigranten bevinden. Ondanks de uitputtende hitte met temperaturen die kunnen oplopen tot 50 graden, hebben de bouwvakkers geen drinkwater tot hun beschikking. Bedelen om voedsel behoort ook tot de dagelijkse kost.

Illegale aliens
in de Vrije participatiemarkt van Mark Rutte en Diederik Samsom en de ABN-AMRO.
Migranten die de erbarmelijke omstandigheden wensen te ontvluchten, worden ‘bedankt’ voor de moeite. De Maffia-aannemers houden de paspoorten van de arbeiders in en betalen expres hun schamele loon maandenlang niet uit. Tientallen Nepalezen hebben reeds hun toevlucht gezocht in de ambassade om aan de slavernij te ontsnappen. Volgens de Nepalese ambassadeur is de uitbuiting zo wijdverspreid dat hij het land cynisch omschrijft als een ‘open gevangenis’. Gevluchte arbeiders zijn in wezen illegale aliens.

’De bewijslast en getuigenissen die The Guardian wist te verzamelen, tonen onomstotelijk het misbruik in Qatar aan’, aldus Aidan McQuade, directeur van het agentschap ‘Anti-Slavery International’. ‘Arbeiders worden niet als mensen behandeld maar als objecten en slaven.’

Anderhalf miljoen
De infrastructuur voor het WK voetbal wordt bijna geheel gebouwd door arbeidsmigranten; meer dan negentig procent van de bouwvakkers. Veertig procent van hen zijn Nepalezen. Qatar zal naar verwachting nog eens anderhalf miljoen buitenlandse arbeiders-slaven moeten aantrekken om de negen voetbaltempels en 55.000 extra hotelkamers klaar te stomen. 

’Iedereen praat over de bloedhete temperaturen waarin de voetballers zullen moeten wedstrijden spelen’, verklaart vakbondsman Umesh Upadhyaya. ‘Maar aan het bloed, zweet en tranen  en de dood van de arbeiders-slaven wordt amper aandacht geschonken. Ze werken nochtans in shiften die acht maal langer duren dan de lengte van een ordinaire  Russische Maffia voetbalmatch.’

Opmerking: wij hebben in het belang van de Rule Of Law en de mensenrechten alle politieke partijen en de regering in het licht van het voorgaande artikel verzocht ons te laten weten wanneer zij de regering om opheldering gaan vragen en maatregelen tegen de Criminelen die verantwoordelijk zijn voor deze Slavernij.
(info@d66.nl, D66@tweedekamer.nl, pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, lhurkmans@pvda.nl, P.Heerma@tweedekamer.nl, persvoorlichting@tweedekamer.nl, laura.huisman@tweedekamer.nl, pers.partijvoordedieren@tweedekamer.nl, eerstekamer@sp.nl, communicatie@sp.nl, info@antislavery.org )

2 antwoorden »

  1. Er werd verleden week een jongetje van negen alvast gekocht door real MADRID om dat het een beginnend talent zou zijn .De maffia van spelers makelaars en de clubs maken dit mogelijk ,en dat er de afgelopen jaren een heleboel van uit Afrika geronseld zijn en indien niet geschikt genoeg worden zij aan hun lot overgelaten .En kunnen vaak niet terug vanwege de spelers makelaars die hun familie opscheepte met toren hoge kosten van de vliegreis en andere kosten .En die door de speler terug betaald zou worden indien hij een contract verkreeg .Dus niet alleen is hij slaaf van zowel de makelaar als de club indien hij een contract krijgt maar ook van zijn familie ,want hij verliest zijn gezicht indien hij dat niet terug betaald De grootste volks sport ooit is verworden tot een criminele organisatie van af de top de FIFA tot elke lagere groepering daar onder .Het is uit de hand gelopen door de graai penoze in alle gelederen ,en waar het onder de pet houden van misstanden gemeengoed is .Men dekt elkaar omdat de belangen en het geld voor gaan ,indien je meewerkt is je kost gekocht en vul je je zakken .Net zo goed wat betreft het fixen van wedstrijden men weet er van en doet er van binnen uit weinig aan ,en om van de diverse lotingen maar te zwijgen en wat dacht u van de komende WK ook dat is gekocht en vooraf geregeld .Maar vanwege het commentaar op deze keuze denkt de FIFA dat het misschien op een andere datum gespeeld moet worden vanwege het weer .Dat kon men vooraf toch wel inschatten ,of nee kleine vergissing .

    Like

  2. Heeft misschien iemand een oplossing voor een andere bank die niet aan zulke praktijken doet?
    Of moet je dan echt weer op de ouderwetse manier gaan bankieren?
    Ik heb de bank toch maar even een mailtje gestuurd met het krantenartikel van gisteren daarbij,

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.