Elitaire Misdaad

Eerste-Twee Petten-Kamer ‘onderzoekt’ gedragscode voor hun corruptie. Uitkomst niets gevonden.

JanHoekema MarleenBarth

“Senatoren-Tuig” krijgen het warm onder hun corrupte dubbele petten.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- De Eerste Kamer is wellicht de Corruptste plek in “Banana-Fraude-Nederland”.
De Corruptie is zo evident, dat het zelfs de toch behoudende Raad van Europa te veel werd dat de politieke criminele er jaar in jaar uit systematisch straffeloos mee wegkomen. Zelfs in Beieren zijn ze jaloers op de verfijnde vorm corruptie van in de Eerste Kamer, die daar norm is sinds de V.O.C. periode.
Zo zitten daar bijvoorbeeld de VVD-ers ‘Banen Koning Loek Hermans’ en voorheen de  ‘Grijp je Rijk Godfather Jos van Rey’ en Maffiabouw Boss Elco Brinkman en D’66-er Thom-Hbo-De Graaf en het PvdA Mega-Graai echtpaar Marleen Barth en Jan Hoekema.

De Eerste Kamer onderzoekt of er een gedragscode moet komen voor haar corrupte leden. Die moet regels bevatten over integriteitskwesties en er vooral voor zorgen dat niet het Wetboek van Strafrecht op hen wordt toegepast, dan zou hoogstwaarschijnlijk de Eerste Kamer leeg staan. Het gaat dan bijvoorbeeld over de  Mega-Graai-functies die de corrupte  Senatoren naast hun Eerste Kamerlidmaatschap uitoefenen. Sommigen bekleden bijvoorbeeld wel 18 hoge (bestuur) posities in de Maffia zorgsector en/of Bouwmaffia  en of  in sigaretten rook je dood industrie of ze zijn burgemeester.
Dinsdag heeft de Eerste Kamer besloten een onderzoekscommissie Doofpotcommissie hiervoor in te stellen, aldus een beroeps-leugenaar-woordvoerder Gert Riphagen van de Senaat. Die moet op korte termijn met conclusies komen. M.a.w. daar horen wij voorlopig niets meer van,

De Eerste Kamer volgt hiermee een aanbeveling van de Raad van Europa. Deze mensenrechtenorganisatie heeft in een rapport op kritiek geuit op de manier waarop integriteitskwesties in het Nederlandse parlement zijn geregeld.
Wat de Tweede Kamer gaat doen met dit rapport is nog niet duidelijk, want die is zelf ook behoorlijk corrupt.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkene.( pressoffice@tweedekamer.nl, g.riphagen@eerstekamer.nl)

3 antwoorden »

 1. Netanyahu’s dictation disgrace for US: Analyst

  Does Neil Keenan hold the key to stopping the NWO UN-WHO Agenda 21? You bet he does! – by Peter Eyre posted on October 2, 2013 by Jean

  NWO, UN-WHO Agenda 21 — Reduction of world population by 80-90% CBW
  There comes a time in everyone’s life when you have to be strong and stand up for what is right knowing that if you do not your life and the lives of your family (children and grandchildren) are in grave danger of being eliminated from this planet: By force, you or your siblings may be made infertile by injection with toxins that will more than likely have a detrimental effect on your/their mental health, i.e. turn them into “Uneducated Zombies.”

  I have used the term ‘uneducated’ because the cabal also control the educational institutions and obtaining a diploma in the future will be a luxury that only the elite can afford.
  Read more: http://jhaines6.wordpress.com/2013/10/02/does-neil-keenan-hold-the-key-to-stopping-the-nwo-un-who-agenda-21-you-bet-he-does/

  Like

 2. LS…
  Het gaat hier om een onuitroeibaar ras van lieden die al zakkenvullend een neurotische bemoeizuchtige vinger in elke pot willen hebben. Je vindt ze in alle rangen en standen, van meneer pastoor, de jaloerse buurman tot en met het het tuig in de eerste en tweede kamer…
  En niet op de laatste plaats de bemoeizuchtige kampioenen in Brussel. (HA…)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.