Elitaire Misdaad

Struisvogelpolitiek; Plasterk, Klijnsma, Aboutaleb reageren als criminelen met zwijgrecht op ‘Undercover in de Bijstand’.

Amsterdam-Noir-We Are Change Rotterdam heeft een ontluisterende documentaire gemaakt over de hedendaagse Arbeitseinsatz van uitkeringsgerechtigden door SoZaWe te Rotterdam. Na publicatie op 3 september 2013, is de documentaire via de e-mail toegestuurd aan het Kabinet, Tweede Kamerleden, Burgemeester, Wethouders en Gemeenteraadsleden van Rotterdam. Hierin werd expliciet gevraagd om een reactie. In dit filmpje spraken we op Prinsjesdag Aboutaleb, Klijnsma en Plasterk aan op het uitblijven van hun reactie.

PvdA:” Wir haben es nicht gewusst’,
De ‘VVD-Showbizz Invalide Jetta Klijnsma en de ‘VVD-Fatsoenrakker Ronald Plasterk ‘weten van niets en hopen dat u ook van niets weet.  Ook lieten zij wel weten alleen te brallen met hun gesubsidieerde ‘Jaknikkers- NOS’.

PvdA-Play-Boy Diederik Samsom’ liet wel weten Undercover te gaan in bed bij deze en gene wanhopige Volkse-Bijstandsvrouwen.

‘Ome Tom’ Aboutalen’ de huis Marokaan van de PvdA is zo gelukkig dat hij ook mee mag doen met de ‘Hoeren van de PvdA’, dat hij niet eens meer weet waar hij vandaan komt. Hij denkt dat hij ook een blanke geslaagde ‘Rat in pak’ is.

Advertenties

23 antwoorden »

 1. A. Aboutaleb, reageerd nimmer op mail, zo ook niet de voorzitters van eerste en tweede kamer, als je kijkt bij, https://www.google.nl/#q=aboutaleb+klokkenluiders2013 en https://www.google.nl/#q=eerste+kamer+klokkenluiders2013 en https://www.google.nl/#q=tweede+kamer+klokkenluiders2013 en https://www.google.nl/#q=plasterk+klokkenluiders2013 stuur je mail verdwijnd deze omdat de filters hebben in hun e-mail tegen onbekende email-adressen, dan kan je dus als overheid gewoon je mail wel geven, want excuus is dan dat het nimmer is aangekomen.
  Stuur je ze per post, door aanbieder van postverzending, dan zou post aan moeten komen, vilgens de jurisprudentie maar zelfs dat blijkt niet te werken, zelfs aangetekend niet, want dan heb je de inhoudt niet duidelijk, dus kunnen ze zich altijd verschuilen dat ze het niet hebben geweten.
  De ‘overheid” in dienst van koningshuis (https://www.google.nl/#q=kabinet+der+koningin++klokkenluiders2013 ) werkt ook niet, want zoals deze hebben dienaren van de “staat der nederland” een eed afgelegd, waardoor dit nimmer gewonnen kan worden ook niet bij de recht bank, want de rechthebbende volgens hen is koningshuis en dan de dienaren ervan, men gaat niet uit van waarheids bevindingen.
  Dus is altijd de cirkel rond, gaan de “illegale overheid met hun verantwoordelijke” gewoon hun eigen gang, want de nederlandse staat heeft nimmer bestaan.

  Like

 2. Ik denk dat al die maatregelen – en het zijn me er wat per maand die ze over ons uitstrooien – bedoeld zijn om ons mat week en gaar te maken om stilzwijgend in eu gareel plaats te nemen als opperst dankbare kliekjeseters. Immers die meute van niks hebben al eeuwen met armoeden aandoen en hongersnoden ons elk religie en kerk kortom kinder bordeel en slavernij in gedouwd die ze wilden.

  De problemen van de klanten van de nutsbedrijven kwamen via job cohen van de van vollenhovens af en de problemen met de Amsterdamse uitkeringen via asher via ruud lubbers van erdogan die familie van netanhayau en cohen is en het kleinsma regime komt van ruud lubbers af en mogelijk dan dat van schippers ook.

  Dat is een gezamelijk binair terreurbeleid om dit Land te breken wat ze afgelopen decennia al menigmaal met allerergste gevolgen hebben bedreven zoals de regel en boetefrauden van koos spee met zijn regens van valse boetes en veel meer dat tot de dood leidde van 35.000 mensen extra per jaar.

  Dus die weten wat ze doen en wat de gevolgen al zijn.

  Ook de media en overheden bedrijfsleven industrie instanties politiek politie wetgever op alle manier misbruiken tegen de Bevolking is al decennia een feit en erger met de buiten de wet stelling der Bevolking door sektelid hirsch ballin per 1991

  Vele intimidatie en terreuracties al van diensten en ze doen het nog:

  klokkenluideronline.is/2014/02/politie-helpt-burger-wegens-demmink-poster
  youtube.com/watch?v=OgQ3Tn0_32w&list=UUHYbZGicivMzkt76Cm22dbQ

  Wat der geheime internationale plannen en werken dezer meute van niets. Via oa samenspan monsanto en wetgevers krijgen we dit nieuwe netwerk van slavernij steeds meer voor de kiezen:

  youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg&list=FLtyzFK92L6DMHg_MTDYApqw

  Like

 3. De video van Neset Temirci moet overal geplaats worden zodat het op het nieuws komt en alle deuren open gaan en de corruptie aan het grote dag licht komt.

  Like

 4. De door en door corrupte “recht” staat Nederland
  en weer een neukertje van Mabel Wisse Slet !!!
  Maar nu een met een goed verhaal…

  Neset Temirci (ex-vriend) van Mabel Wisse Smit over corruptie bij in het kwadraat ..!!!

  Like

 5. Mooie korte reportage van We are Change Rotterdam.
  Maar volgens mij hebben de drie ondervraagde lieden, allen jarenlange trainingen en cursussen gehad zoals van:
  -hoe kom ik op een enigszins nette manier van het klootjesvolk af als mij lastige vragen gesteld worden
  – en kom ik dan zelf niet te dom over.
  – hoe red ik mij er uit met liegen en het omzeilen van de vragen, zonder met de ogen te knipperen.
  – vooral hoe red ik mijzelf er het beste uit zonder dat ik misschien zelf ooit eens het land uit wordt
  gezet door een van mijn lieftallige collegae.
  – en dan het liefste met zoveel mogelijk geld van de slaven- arbeiders.

  Ik ben er in ieder geval voor! dat deze drie asociale lieden, die niet weten hoe ze netjes moeten antwoorden, als er een nette vraag gesteld wordt, zelf ergens een maandje een proefplaatsing krijgen van het UWV. Mevrouw Kleinsma graag in de zorg dan!

  En de twee andere heren kunnen misschien zoiets gaan doen

  Weten ze ook eens wat werken is!

  Like

 6. ze maken er een puinhoop van
  oplossing laat 60 plussers van hun vrijgekomen opgebouwde aanvullende pensioen, met daarnaast zelfstandig door solliciteren en niet die druk van bovenaf, die toch nooit met deze malaise aan de bak kunnen komen
  De jongeren vormen de basis van de toekomstige samenleving en deze moet kost wat kost aan de kost!!!!!!!
  Het word zodoende een grote puinzooi net als met die banken!
  Dat deze schurken hier niet aan denken?

  Like

  • En de MIVD-er, de minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans laat Buma zijn middelvinger opsteken. Frans is een waardig opvolger van de vluchtende koninginnen Wilhelmina (de schreeuwer uit de Münchener Bierkeller) en Beatrix (de Damschreeuwer) en onze held uit Srebrenica Thom Karremans. Hij toonde dat ook toen hij als kwispelend hondje naar VS-minister Kerry keek, toen hij staande naast Kerry zijn lesje opzei voor de verzamelde pers in Washington. Een zwerver onwaardig.

   Like

 7. Manke Truus reageert volgens de Führer-protocollen van de Arbeidersverraders-partij. Net zoals de Rotterdamse Marokkaan, die het normaal vindt dat een zwerver tussen de benen wordt geschopt door een politie-agente met testosteron producerende eierstokken, de onderdrukking van de bijstandstrekkers. Hoe het manke been van manke Truus wordt gebruikt om het beleid te rechtvaardigen. Om verwarring te voorkomen de politie-agente had niet het houten been van manke Truus geleend, ze deed het met haar eigen been, een lintje waardig.
  Alles volgens de Nederlandse Mussolini, Diederik Samson. Hij probeert nu weer zijn kale kop met sprietjes te verbergen, zodat hij niet op Mussolini lijkt en toch de praktijken van zijn fascistische partij kan laten uitvoeren.

  De Völkerische Beobachter wirkt mit, de door Pieter Broertjes geprogrammeerde Volkskrant en nagelt Henk Krol aan de schandpaal ten faveure van de PvdAso. Pieter Boertjes, onderknuppel van de inmiddels naar het Walhalla verhuisde SS-er prins Bernhard is ondertussen vanwege zijn verdiensten voor de PvdAso een PvdAso-burgemeester van Hilversum geworden en de SS-prins hoereert in het Walhalla nog meer dan in het aardse leven.
  Alle zakjes moeten ingeleverd worden. Echter sinds de SS-er Bernhard in het Walhalla is is er een tekort aan zakjes. Ze hopen daar dat Diederik nog een tijdje in het aardse leven vertoeft, want anders vrezen ze een tekort aan zakjes met alle gevolgen van dien. En dat weten we ondertussen van deze voorman, de Nederlandse Mussolini, van deze verraderspartij, de PvdAso.

  Onze nationale heroïne-hoerenloper Rob Oudkerk is een minkukel, een underdog wat dat betreft. Dat vindt Helen van Rooyen ook, die ondertussen weer een dozijn toyboys verder is en Robbie overgeslagen heeft. Huil, huil.

  Uit de martelkamers van de politiek

  Like

 8. http://vlissingen.sp.nl/bericht/110165/130530-sp_reist_af_naar_tweedekamer_voor_een_debat_over_de_sociale_werkvoorziening.html
  Op 5 juni is de SP (afdeling Vlissingen en afdeling Middelburg) met een touringcar vol bijstandsgerechtigde dwangarbeiders naar Den Haag afgereisd. In samenwerking met de FNV zijn daar twee dikke zwartboeken m.b.t. de wantoestanden binnen Orionis Walcheren persoonlijk overhandigd aan Kleinsma. Dus ze komt niet weg met ‘Ich habe es nicht gewusst’, sterker nog, ze is zelf medeverantwoordelijk voor het implementeren van dit harteloze beleid. En die zwartboeken heeft ze waarschijnlijk linea recta en ongelezen in het ronde archief gepleurd.

  Like

 9. wat ook gestoord is , dat de zorginstellingen tot 2020 tijd hevveb gekregen om de topsalarissen aan te passen naar de bakellende norm.

  terwijl de armen nu z.s.m. hungeld moeten inleveren vanwege de crisis. dit is gewoon corruptie.

  ook de bakellendenorm van 2 ton is veel te hoog voor deze zorgbestuurders, ze hebben toch niet de verantwoordelijkheid van een minister-oresident of minister ? ze hebben niet dexzelfde werkuren en werkdruk.
  waarom die idioot hoge beloning ? zitten daar misschien ook ex politici of vriendjes van ex-politici?

  aan de andere kant vragen die viezerikken aan chrionisch zieken, ouderen om zelf vrijwilligerswerk te gaan doen.

  waarom geeft de directeur van zo’n instelling niet het goede voorbeeld ? stelletje scheitbloedzuigers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s