Elitaire Misdaad

Half miljoen wachtgeld zonder sollicitatieplicht voor PvdA ‘Gangsterin Jannie Van der Loos’.

 Jannie Van der Loos

PvdA ex-Wethouder Jannie van der Loos participeert volop mee, en wel voor inmiddels een half miljoen euro Super-de Luxe uitkering.

PvdA: eerlijk delen, eerlijk stelen; Rotterdam 15 miljoen kwijt aan super de luxe riante wachtgeld

( van onze Dolgedraaide PvdA Bestuur-Gangster redactie) 

Amsterdam-Noir- Crisis” Voor wie dan? Foetsi Bezuinigingen noodzakelijk? Over wiens rug dan? De PvdA zou zo langzamerhand verboden moeten worden als criminele organisatie met al die Bestuurs-boeven, die recentelijk betrap zijn op roven, plunderen en graaien  n.b. in de ‘Jaknikkers Pers’.   De PvdA doet niet meer onder voor hun ‘regeer-gabbers in Crime’ de VVD-misdaadgroep.  Men  kan wel nagaan dat dit slechts het Topje van de ijsberg is.

We zijn een Bananenmonarchie geworden voor Ratten in pak.
Nederland fraudeland? Na alle berichtgeving over affaires en schandalen rond bestuurders zou je gaan denken dat deze stelling juist is. Onderzoekers aan de Vrije Universiteit verzamelden gegevens over corruptie-en fraudeonderzoeken bij gemeenten. De resultaten van het onderzoek laten een opmerkelijk beeld zien en tonen aan dat cijfers alleen niet genoeg zijn om conclusies te trekken.

Jannie van der Loon veegt haar corrupte PvdA-gat van een half miljoen af met Moreel appèl.
Ondanks het feit dat de gemeente Dordrecht begin dit jaar een Moreel appèl deed op oud-wethouder Jannie Van der Loos (PvdA), blijkt ze de afgelopen negen jaar al in totaal 503.485 euro aan wachtgeld te hebben opgestreken. Dat blijkt uit een Wob-verzoek van een inwoner van die gemeente, die de documenten overhandigde aan GeenStijl en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Ronald Plasterk de baas van het AIVD heeft is laten weten het Geenstijl te vinden dat wij meer weten dan zijn, echt niet selectieve, blinde ‘PvdA-AIVD’.

Magriet de jager

En Waarom plaats Het Wethouder ‘Monster van Deventer Margriet de Jager niet haar ex-Collega in haar slaven werkprojecten. Of heeft haar partijgenoot de PvdA-Wethouder-slaven kamp houder Marco Florijn geen plekje voor Jannie Van der Loos

De duurste PvdA  ere Burger van Nederland.
Jannie van der Loos was twaalf jaar lang  ‘Graai maar Raak Wethouder’ in Dordrecht en is tevens ereburger van die stad. Tegenwoordig is ze op vrijwillige basis voorzitter van de Voedselbank, zodat zij gratis kan eten op kosten van haar ex-arbeiders naast haar karige uitkering van inmiddels opgelopen naar een half miljoen eurootjes.

Dordrecht sprak Van der Loos en andere oud-wethouders aan op hun ‘morele verplichting’ om actief te zoeken naar een nieuwe betaalde functie of naar nieuwe activiteiten waarmee zijn inkomen genereren. ‘Het enige wat je kunt doen, is een Moreel appèl, want zoals het college ook antwoordde: er is geen wettelijke sollicitatieplicht’, zei raadslid Van Antwerpen in februari nog tegenover Binnenlands Bestuur. ‘En als voor iemand geen betaald werk meer mogelijk is, dan is onbetaald werk inderdaad –zeker tijdelijk-, een aardig alternatief’. Hij was van mening dat een oud-Corrupte wethouder met een goed Ratten in pak netwerk binnen een jaar toch weer betaald werk moeten kunnen vinden. ‘PvdA-Play Boy Diederik’ Samsom en zijn ‘Bed-Pers Chef Saar van Bueren’ ware helaas weer niet bereikbaar voor commentaar.  Het  ‘PvdA -V.I.P- echtpaar’ was net retour uit Qatar en nu al weer kennelijk op reis naar Walt-Disneyland te Parijs.

‘Participatie-PvdA’ zakt nog verder weg in peiling, maar Diederik S. heeft de tijd van zijn ‘participatie-leven’.
Mag  onze Diederik ook een Wittebroodsweekje ‘equality- time’ met zijn duur betaalde ondergeschikte Pers-chef,  ‘Call Girl Saar van Bueren’ liet de PvdA woordvoeder bitch weten.

Uiteraard hebben wij ‘Pvda Wachtgeld- Gangsterin Jannie van der Loos’ op Het Elite Gangster Billboard geplaatst.

26 antwoorden »

 1. Natuurlijk, ereburgeres het is toch knap dat je de vrouw van 1 miljoen bent
  geworden in het kletscircuit van een fraaie en mooie provinciestad.

  En laten we wel wezen, het is gewoon moeilijk, als je uit de PvdA komt, buiten
  in de boze wereld van competentie een baan te vinden. Trouwens, de boze
  wereld van kunde en kennis is gelukkig door de inspanningen van de PvdA
  wel heel klein geworden.
  Maar misschien is er nog wel een baan bij een woningcorporatie of in het
  culturele circuit als stadsdichteres of als danseres van whopla. Velen zullen
  echter haar vertrek betreuren, want ze had ook vele goede kanten… en
  daar moet ik nog ff over nadenken.
  Maar laat ik niet vervelend doen, want ongetwijfeld zal zij vanuit haar
  sociale imborst de spaarcenten onder de armen verdelen. Het is in
  ieder geval al erg mooi dat Kees Klok deze dame tegen de sociale stigmatisering
  verdedigt. Kees Thies neemt haar gelukkig onder vuur, zodat zij ook
  de kou niet hoeft te vrezen.
  Jammer dat zij het UWV en de SD in Dordrecht niet kan ervaren, zodat zij
  op de valreep van haar trouwe loop- en zitbaan praktijkervaring kan opdoen!

  Het eigenlijk tragisch dat er zo weinig support voor deze socIaliste is. Maar
  troost je Jannie, ik kom niet meer zo vaak in Dordt, het niet gegunde brood
  wordt het meest gegeten.

  PS Tip: Weekers is weg!

  Like

 2. Jannie van der Loos heeft met haar MAVO toch aardig geboerd. Ook een vrijwilligersbaan zoals mr. dr. Peter Rehwinkel, die al meteen tegen de lamp liep. De mores van de PvdA-er is als volgt. Eerst op de centen letten of ze wel de goede kant opgaan. Let wel, vanuit de struik, zoals dat een struikrover betaamt. Zwervers, zoals ik, die in de goot liggen, maken geen kans. Vooral niet als je een bruin tintje hebt. Kortgeleden is er weer een rapport over de andere mores in Nederland uitgekomen: rascisme in Den Haag. En dan weer vanavond Brandpunt, als je horizontaal op de openbare weg slaapt krijg je een boete, zelfs bij 0 km per uur. Alles is zo geregeld dat de boeteregen in de diepe zakken van de PvdA-er terecht komt. Dat noemt het ministerie van Schlemielen Zoeken Werk met als de meedogend stralende ster Jetta Klijnsma, de klysma tegen verstopping in de anus van het ministerie, zo u wilt van Asscher, OPVOEDEN VAN DE ONDERKLASSE. Ieder keer word ik door de hermandad en zijn hulptroepen daaraan herinnerd. Je kunt beter een bakfiets nemen en in de Rijstraat gaan staan. Parkeren kost daar voor een uur een duppie.
  Ik ben nog geen zwerver tegen gekomen die in de politiek heeft gezeten of nog zit.
  Met mij is het echt anders gegaan, https://www.google.nl/search?q=hadjememaar&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sUpkUpPsGoSK4ASJi4DIBw&ved=0CEgQsAQ&biw=1071&bih=600

  Like

  • wat een lulhannesen hier op deze site kom eens met!! hoe en waar het allemaal fout is gegaan met de partij van de arbeiders en de invloed van de vakbonden// fluwelen revolutie/// wim kok en dan de !!!!!! machtsgreep van onze joodse vrienden????????????
   want zij hebben dit lans toch in een ijzeren wurg wurg wurggreep hoe is dat mogelijk ook gl is joods en links van links kortom de heeeeeeele pvda achterban is een waardeloze jaknikkers kontelikkers bende gr

   Like

   • softenonverslaving en word afgedaan met small talk .. legio leeuwarden – asbest – voorbeelden .. dag in dag uit .. the river of no return .. ware het niet dat .. sterkte ….

    Like

 3. In het Groningen van Peter Rehwinkel, hadden ze ook zoo’n PVDA Wethouder, een zekere drs Y. Gietema, inmiddels kassiewijle, die zijn dagen sleet op onvervalst socialistische wijze, met jajem slempen. Een mens mot toch wat doen van zijn wachtgeld. Niet dan?

  Like

 4. Hoorde van de week, dat bijstandsgerechtigden in een stad in het zuiden van Nederland NEGEN maanden voor Post-NL moeten werken in de avondploeg, om te ‘integreren’ naar werk (dat er niet is). Ze ‘krijgen’ daarvoor ook ‘workshops’ tussendoor (overdag waarschijnlijk, want moet niet ten koste van Post-NL gaan). Post-NL heeft wel geluk, nietwaar? Zomaar gratis personeel! Misschien ook iets voor Jannie? O nee, die heeft geen te-veel-om-te sterven-te-weinig-om-te-overleven bijstandsuitkering, maar een riant wachtgeld…

  Like

  • inzake status aparte amsterdam de a-sociale dienst en aan werk(en) bij gelegenheid een boertje broertje hoertje dood hebben word weer verwijderd omdat het zo kwetsend anti joodsch christelijk is

   Like

 5. ‘Drugsbaronnen ontduiken eenvoudig belastingen’ ….

  Drugsmiljonairs ontduiken op eenvoudige wijze belasting door een ‘uitschrijftruc’. Dat blijkt uit een intern recherchedocument dat in handen is van RTL Nieuws. Drugscriminelen schrijven zich uit bij de gemeente en zeggen dat ze naar het buitenland vertrekken. Hierdoor verschaffen zij zich een fiscale en justitiële anonimiteit. ‘Door deze fiscale anonimiteit is het zicht op het legaal inkomen en vermogen onzichtbaar voor de Nederlandse fiscus’, staat te lezen in het rapport ‘Nederlandse Belastingnomaden’ van de Nationale Recherche. In werkelijkheid vertrekken die zogenaamde belastingnomaden vaak helemaal niet naar het buitenland. Het gaat om landelijk bekende criminelen, van wie enkelen afkomstig zijn uit het woonwagenmilieu, die de uitschrijftruc ‘veelvuldig toepassen’. Elk jaar worden er meer dan 5.000 wietplantages opgerold. De grote hennepbaronnen blijven vaak buiten schot. ‘We hebben het over de topcriminelen’, zegt Wim Gerritsen van het Regionale Inlichtingen en Expertisecentrum Criminaliteit (RIEC) Brabant tegen RTL Nieuws. ‘Jongens die ontzettend veel geld verdienen. Tientallen, zo niet honderden miljoenen per jaar met drugs en criminaliteit. Daarmee leiden ze hier een ontzettend luxe leven. Dikke huizen, grote auto’s, vette Porsches. Maar ze hebben ook hotels in het buitenland, dikke boten in de Middellandse Zee.’ ….

  Like

   • anton groeneveld en ik heb vrij recent in verstreken tijd een aantal jaren – 1996-2003 – als truckmixerchauffeur gewerkt van smorgens vroeg tot savonds laat in de regio 020 GAZA en kan derhalve dan ook een aardig woordje meepreken inzake crimineel a-socialisme ….

    Like

 6. En anderen maar moeten leven van hongerlonen en verplicht moeten solliciteren.
  Ach het criminele sujet zal inderdaad wel weer een baan vinden in dat rattennetwerk van ze, de ene rat wast dan toch weer de andere rat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.