Elitaire Misdaad

Radeloze Volks-Misdaadgroepen eisen een Halt van de PvdA-Misdaadgroep.

Judith Merkies

Weer Top PvdA-Politica Judith M. betrapt op fraude, nu voor 84.000,- euro. Gaat Judith M. ook zelfmoord plegen. We raken zo langzamerhand de tel kwijt van de betrapte fatsoenlijk ogende criminele PvdA’ers, die straffeloos hun zakken lopen te vullen over de rug van de arbeiders.

When Snakes in suits psychopath like Diederik Samsom go to work in Friesland.

( van onze Dolgedraaide PvdA-Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Meer ‘Participatie-zelfmoorden’ verwacht bij de ‘PvdA-hoertjes’. In het Rood is een langzame ‘Pvda-Dood’.
Harry van Bommel
Welk normaal mens kan fatsoenlijk ‘mee-participeren’ van 9000,- euro per maand uitkering? 9000,-euro per maand is de uitkering ( ‘maandelijkse bezoldiging’) namelijk van een Euro parlementariër.Toevallig is die maand uitkering van 9000,- euro op zich al min of meer een gehele jaar uitkering van een bijstandsgerechtigde familie in het Rood.

Radeloze Volks-Misdaadgroepen eisen een Halt van de PvdA-Misdaadgroep.
De ‘PvdA-Misdaadgroep’ maakt de klassieke ‘Volks-Misdaadgroepen’ volkomen belachelijk met hun succesvol straffeloos roven en plunder van het gewone Volk met de wet in de hand.

De eerlijke woordvoeder Volks-misdaadgroep “Schele Ben” van uit de gevangenis :
“Wij staan gewoon verschut. Wij worden constant gepakt, kaal geplukt en daarna voor jaren de gevangenis in gesmeten, meestal nadat we eerst nog door de Pulp-Media aan de schandpaal zijn genageld. En de PvdA’ers ( en hun ‘gabbers in crime‘ de VVD’ers ) stelen, roven, liegen, bedriegen, zuipen, snuiven en neuken zich te pletter met exclusieve Call girls en Schandknapen en zitten nog niet een uur in de lik.“

Hoe doen zij dat vragen de ‘Volks-Misdaadgroepen’ zich inmiddels radeloos af, wat doen wij verkeerd? Wat doen wij fout vraagt “Schele Ben” zich vertwijfelt af uit zijn cel.

Weer een PvdA’er betrapt en niet vervolgd.
Neem nu weer het zoveelste geval van een roofje van 84.000 euro zonder enige risico en noodzaak voor eten, huur, gas en licht. Nee, gewoon pure  gewetenloze PvdA-hebzucht naar nog meer zinloze Luxe als Maatpakken en ‘V.I.P.-Reisjes’.

Zelfs de selectieve, blinde AIVD van met hun PvdA-Boss Ronald Plasterk was deze
(zoveelste) PvdA-fraude weer niet opgevallen. Wat valt die ‘PvdA-AIVD’ eigen wel op?

PvdA- Super Graai maar raak PvdA-Europarlementariër Judith Merkies heeft van juli 2009 tot eind 2012 ruim 84.000 euro te veel onkostenvergoeding ontvangen gejat door fraude voor haar ‘werk’ in het Europees Parlement. Ze betaalde het geld afgelopen juli terug ( kuch).

Showbizz VVD-Invalide Jette Kleinsma’ weet ook van niets

Volgens haar integere partijgenoot de ‘Showbizz VVD-Invalide Jette Kleinsma’ kunnen van 84.000,- euro maar liefst 10 hele arbeiders gezinnen in de bijstand goed van rondkomen. Waar zou die ‘PvdA-Hoer Judith’ die 84,000 onkosten dan wel aan besteed hebben? Houdt zij er een verzameling Volkse Gigolo’s op na?

‘Fraude Koningin Merkies’ wil ‘PvdA- Fraude-lijsttrekker’ worden bij de Europese verkiezingen in mei volgend jaar en anders pleegt zij zelfmoord.
De ‘PvdA-Misdaadgroep’ heeft kennisgenomen van de terugbetaling, aldus een PvdA- beroeps-leugenaar woordvoerder Lobke Hurkmans woensdagavond en hoopt nu op zelfmoord van Judith Merkeis. De zegsman wilde verder niet op de kwestie ingaan, want ook hij loopt uiteraard te graaien en roven en te plunderen.

Voor politici is er een gedragscode, voor het gewone Vol het Wetboek van Strafrecht.
Volgens de gedragscode van de PvdA-Misdaadgroep in het Europees Parlement (EP) mogen ‘PvdA-Politici-Gangsters’ in principe maar een derde van de standaard dagvergoeding voor EP-afgevaardigden incasseren als zij in de buurt wonen van het EP.

Judith Markies leeft als Drugs Kartel Boss Pablo Escobar in Brussel.
‘Bestuurs-Gangsterin Judith Merkies’ woont in Brussel, waar het EP vergadert hun zakken vult, maar ontving jatte dus meer dan een derde. En nu draait zij met Stip de gevangenis Elite-Gangster Bilboard in bij nagenoeg al haar eerder betrapte Collega Bestuurs-Gangsters.

PvdA Playboy Diederik Samsom is de schaamte voorbij in Friesland.Diederik Samsom en Saar van Bueren
De Grote kadaver Leider van de PvdA ‘Playboy Diederik Samsom was weer eens op reis met zijn ‘Bed-Pers-Chef Saar van Bueren’ en verkeerde deze keer in Friesland bij zijn nog overgebleven ‘PvdA-Voetvegen-Leden’. Hij was dus zoals altijd niet bereikbaar voor commentaar.

Powned was mee gegaan op deze V.I.P.-reis en het was naast de ronduit hilarische  beelden ook extreem gênant om te zien hoe deze ‘Playboy Diederik Samson’ strak in een  ‘Snake in Suite-Maatpak’ van een paar duizend euro vergezeld van zijn ‘Firts Class Top-Call Girl Saar van Bueren’ , die ook over the Hill gekleed was rond dwaalde tussen die hersendode Schlemielen in een hun ‘Kringloop–Outfit’.

Het verschil qua merkkleding alleen al tussen de schaamteloze, geslaagde ‘PvdA-Play-Boy Diederik Samsom’ met zijn ‘Top- Call Girl’ ( 1000,- euro per uur?) en de kaal geplukte Friese simpele goed goedgelovige PvdA zielen deed gewoon pijn aan je ogen.

PvdA-voorzitter Amsterdam en Volksnieuws Amsterdam last van Schuinmarcheerder Samsom met zijn Glamour Pers-Bed Chef.
Gelukkig is de ‘PvdA-AIVD’ blind voor ‘Playboy Diederik Samsom’ en zijn ‘Call Girl Saar van Bueren’ want anders zaten zij al lang en breed in het gevang.
Friesland redt u zelf van PvdA ‘Snake in Suits’ als Diederik Samsom en stem SP of de Partij voor de Dieren of de plaatselijke partijen.
Zelfs de PvdA-Amsterdam heeft zijn buik vol van de ‘Snake in Suit Diederik Samsom’.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de PvdA. Zij beriepen zich zoals tegenwoordig standaard is op hun zwijgrecht. (voorzitter@pvda.nl, voorzitter@pvda.nl, redactie@pvda.nl, pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, lhurkmans@pvda.nl, Pim.van.Galen@Nos.nl, p.hooijsma@heerenveen.nl, b.brouwer@heerenveen.nl, m.pit@heerenveen.nl, b.vanruijven@heerenveen.nl, b.debeer@heerenveen.nl, redaksje@omropfryslan.nl,)

11 antwoorden »

 1. “TODAY.COM/MSNBC
  In popular culture, the image of the psychopath is of someone like Hannibal Lecter or the BTK Killer. But in reality, many psychopaths just want money, power, fame, or simply a nice car.
  [ … ]”
  Tja ik, als uitgehongerde bijstands gerechtigde zonder geld op zak, wil ook wel graag een ‘nice car.’ Dat TODAY.COM/MSNBC mensen die een mooie auto willen gelijk stelt aan ‘psychopaths’ verhult eigelijk alleen dat TODAY.COM/MSNBC nog een heel andere agenda aan het uitvoeren is. Een van de dingen die Psychopaten, die hoog in de nomenklatura zitten van het — met schaapskleding omhulde — sovjet stijl global communistisch systeem, is om het de gewone man aan z’n hoofd te praten dat zijn wens naar een ‘nice car’ eigelijk een soort crimineel psychopatisch gedachtegoed is. De oude sovjet knarren van het eerste uur, zoals Kruchkov, Brezjnef, Stalin etc. zouden hier een strakke plasser van krijgen.

  Like

 2. Een werkelijk goed mens dat zijn soortgenoten geestelijk zou willen leiden heeft in wezen niet meer nodig dan eten, drinken en een dak boven het hoofd.
  Voldoet een mens niet aan bovenstaande voorwaarde, dan is het de vraag waar ie het voor doet. Voor zijn eigen luxe luize leventje of voor de mens.

  Like

 3. http://www.judithmerkies.nl/index.php?go=home.artikel&artid=548&id=8

  “Einde kandidaatstelling als lijsttrekker PvdA Europees Parlement
  Het partijbestuur heeft mij laten weten mij niet toe te laten tot de interne ledenraadpleging voor het lijsttrekkerschap van de PvdA bij de Europese verkiezingen.
  Doorslaggevend bij de beslissing is de negatieve visie van het partijbestuur op de samenwerking binnen de huidige eurodelegatie. Mij is duidelijk geworden, dat hierachter de uitdrukkelijke wens schuil gaat om schoon schip te maken en te komen met een geheel nieuwe delegatie.
  Persoonlijk had ik juist in een nieuwe periode, met de door mij opgedane ervaring, als lijsttrekker de verkiezingen in willen gaan. Ik acht het ook niet verstandig om, juist in het complexe Europese speelveld, alle opgedane ervaring op deze wijze niet meer in te zetten.
  Het mag duidelijk zijn dat ik de beslissing van het partijbestuur ten zeerste betreur. Temeer daar algemeen erkend wordt, ook door het partijbestuur, dat ik de afgelopen vier jaar in de uitvoering van mijn mandaat als volksvertegenwoordiger in het Europees Parlement aansprekende resultaten heb bereikt.
  Naar mijn mening is het in een ledendemocratie aan de leden van de partij om te bepalen wie zij als lijsttrekker willen. Bij hun afwegingen aan wie hun stem te geven, zullen zij competentie, reputatie en mediaberichten ongetwijfeld een rol laten spelen. Nu is er een selectie aan de poort en heeft het partijbestuur zich deze afweging al namens en voor de leden toegeëigend.
  Binnen de huidige reglementen zijn zulke selectiebesluiten een bevoegdheid van het partijbestuur. Ik zal mij dan ook neerleggen bij deze beslissing. Uiteraard blijf ik voor mijn partij beschikbaar als kandidaat voor een volgende termijn.
  Recente mediaberichten rondom de naleving van de interne PvdA Gedragscode voor leden van het Europees Parlement hebben niet geleid tot dit besluit van het partijbestuur. Immers, de Commissie Naleving Gedragscode, binnen de PvdA belast met het toezicht op deze door de PvdA vrijwillig opgemaakte regels, heeft reeds in haar verslag en in de toelichting hierop aangegeven dat ik integer en in overeenstemming met de afgesproken gedragsregels heb gehandeld.

  Judith Merkies,

  Lid van het Europees Parlement namens de PvdA”

  Like

  • En die €84.000 aan onterecht ingediende declaraties waren voor u, niet voor mij!

   Ik heb er geen €cent van op mijn rekening gezien, dag Judith!

   Like

  • Gerrit Gerrits
   er is geen ene jood aan te pas gekomen
   die geile beer Samson
   tot een onbetrouwbare echtgenoot en politicus
   gemaakt heeft
   die kale sinterklaas is gewoon een positie geile
   zet baas van de VVD
   Rusland heeft veel te laat een zogenaamde
   milieu activist opgepakt van Nederlandse afkomst
   het had geile beer Samson moeten zijn
   dan had die geweten wat het is om te sollen
   met kinderen van de sociale revolutie
   een paar dagen Siberie ijs blokjes ruimen
   dan had die nooit een stijve gehad
   door handen te schudden met
   dubieuze Mark Rutte
   de reet kever van Wilders de aanzetter tot
   massa moorden
   en de schijnheilig aanklagers van Wilders
   kunnen liever nu begin dan later
   voor dat Rutte de 77 moorden op de onschuldig
   kinderen uit zijn corrupte hoofd gehaald
   heeft en weer met die tiran gedoog constructie
   komt
   om weer eens een hulp sinterklaas zo ver te krijgen
   dat ze onschuldig kinderen vermoorden
   VVD weg ermee

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.