Elitaire Misdaad

GroenLinks stort zich nu ook op de lucratieve PvdA & VVD ‘Groei–Corruptie- Markt’ met ‘Gangsterin Margriet van Tulder’.

Martgriet van Tulder
GroenLinks kan niet meer achter blijven en participeert nu ook mee op de’ Bestuurs-Gangster Markt.

We will have to become partisans again one day. But it will be against our own governments….’

( van onze Dolgedraaide Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Banana-Fraude Nederland. Het land van honig en overvloed voor ‘Ratten in pak’.
Nobelprijs winnaar Dr. George Smoot van de Universiteit Berkeley, USA betrokken bij subsidie misbruik door het subsidie Vehikel de stichting Ithaca.

GroenLinks-Gangsterin Margriet van Tulder’( en haar Compaan Dr. Vaggelis Fragiadakis)  ligt in Provinciale Staten onder vuur wegens mogelijke belangenverstrengeling(kuch).
Ze had in juni tevergeefs geprobeerd de educatieve stichting Ithaca waarvan zij  ‘Graai-directeur’ was, van een faillissement te redden.

Misdaad met een Science Tintje.
‘Ithaka-Fraude- Science Center’ maakt dankbaar (mis)gebruik van de deskundigheid en ondersteuning van de Raad van Advies, die bestaat uit ervaren (corrupte) wetenschappers, onderwijsprofessionals, leiders in overheid en zakenwereld en regionale en internationale management experts. Nou, dan weten wij het wel tegenwoordig.

Raad van advies weet van niets.
In hoeverre al deze hierna genoemde eerbaar ogende Ladies en Gents uit de raad van advies van  Ithaca, te weten Dhr. Carlo Görtjes,
President, Lagotronics ,Mr. Martin Kok,
Advocaat en procureur, Drs. Frank Lambriks, 
voormalige voorzitter College van Bestuur, OGVO, Mr. Harry Loozen,
Senior Vice President, Océ Technologies, Drs. Lou Slangen,
Associate lector Wetenschap en Techniek, Fontys PABO Limburg,Dr. George Smoot,
Nobelprijswinnaar, Universiteit Californië, Berkeley betrokken zijn bij de wan en/of misdaden van GroenLinks-Gangsterin Tulder’

Geen ‘Justitie Science’ voor Bestuurs-Gangsters in “Banana-Fraude-Nederland”.
Ze lobbyde daarvoor bij de coalitiepartijen CDA en VVD voor subsidie van tienduizenden, zo niet honderden duizend euro, maar ving bot. Op haar verzoek heeft de Limburgse gouverneur Theo Bovens een ‘Doofpot-onderzoek’ ingesteld uitgevoerd door de GroenLinks-‘Doofpot-expert Femke Halsema’. Ook op verzoek Tulder is er geen aangifte tegen haar gedaan bij justitie wegens poging tot misbruik van gemeenschapsgelden. GroenLinks zit in Limburg in de  Graai-oppositie en liet ons weten het zat te zijn om aan te moeten zien dat de PvdA en de VVD ongegeneerd hun zakken lopen te vullen met fraude en stelen, en  wij van GroenLinks helemaal niks mee kunnen rausen.

Hoe het ook zij de  ‘GroenLinks-Gangsterin Tulder’ heeft een mooie plek gekregen naast haar grote voorbeeld de Oud GroenLinks Topper, de zakkenvuller Femke Halsema  

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle hiervoor genoemde personen (info@myithaka.nl )

1 antwoord »

 1. @Steven, het is wel je clientèle van vroeger die je nu aan het ontmaskeren bent.
  Mariko Peters had ook zo’n relatie met haar bedgenoot Robert Kluijver. Hij kreeg subsidie van Buitenlandse Zaken voor een circus in Kaboel, een soort binnen en buiten de deur neuken, zie http://www.waarinholland.nl/2013/08/the-return-of-mariko-peters/
  Of Femke Halsema, die haar zaken vult als een oud-PvdAso-ster, zie
  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/09/15/femke-halsema-alles-in-orde-mega-graai-maand-uitkering-e95000-voor-nette-ramond-nicodem-van-humanitas/
  Zij woont aan de Ringdijk en stuurt haar kindjes naar de bekakte school voor bovendewetstaanders. De gekleurde school was natuurlijk een vergissing.
  Dan hebben we Marijke de Vos. Een Vos verliest wel haar schaamhaar maar niet haar streken. Deze ingenieur van onbenul zit na haar gifschandaal-debacle voor GifLinks in de Eerste Kamer om voor haar prietpraat wat geld op te strijken. Zielig geval.
  En dan hebben we de hele GifLinks-fractie in de Amsterdamse gemeenteraad, die in zij geheel opstapt. Wat zou toch de reden zijn? Leugen, bedrog of zelfverrijking? U kiest en ik kan u verzekeren, dat u 100 % scoort.

  Dus wat doctor Magriet van Tulder doet, is volgens de geaccepteerde richtlijnen voor politici.
  Hoe zou de titel van het proefschrift van doctor Tulder, onderwijskundige, toch luiden? Hoe je de kiezer een rad voor ogen kunt draaien? Heeft zij college gevolgd bij de PvdAso-er, de nationale Scheefneus prof. dr. Jos van Kemenade, de man die de verdwijning van de fotorolletjes van de moorden in Srebrenica probeerde te verdoezelen? Pinokkio kan Scheefneus niet verbeteren.
  Ze hebben in Den Haag wel een bijzondere verzameling excoten.

  Uit de Haagse Dierenwinkel aan het Plein.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.