Elitaire Misdaad

‘Rabo-Misdaadbank’ schikt Libor-miljarden fraude voor €774 miljoen boete. Niemand gearresteerd.

Rabo Misdaadbank

‘PvdA-Onbenul Minister Dijsselbloem’ haalt opgelucht adem dat de USA niet overgaat tot arrestatie van zijn  ‘VVD-Rabo-Bankier-Gangsters’.

Waarom worden die gejatte miljarden nu niet teruggevorderd bij de Bankier-fraudeurs en hun families zoals de VVD- staatssecretaris van belasting Frans Weekers laatst voorstelde voor de ‘Kruimel uitkerings-fraudeurtjes’? 

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie i.s.m. onze VVD- Klasse-Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Gelukkig voor het “Haagse Politieke Tuig” maakt de gewone man zich alleen druk om “Zwarte Pieten”, terwijl de ‘Blanke Jatte Bankier Pieten’ hun leegroven en niet weggaan na 5 december 2013. Die ‘Blanke Jatte Bankier Pieten’ en het “Haagse Politieke Tuig” zijn hier to Stay.

PvdA één van de grootste criminele familie die de AIVD ook niet was opgevallen.  Niemand gearresteerd
Miljarden Fraude Rabobank nooit opgemerkt doo.r de ‘PvdA-AIVD’ en de ‘VVD-politie-inlichtingendiensten’. Trouwen de AIVD en de politie-inlichtingendiensten hadden ook nooit iets gemerkt van de Fraudes en oplichting-praktijken van de SNS-REAAL- Misdaadbank en de ‘DSB-Misdaadbank’ van de ‘Klompen-Maffia’ en de ‘ABN- Misdaadbank’ van de ‘VVD Godfather Gerrit Zalm’ aka “de Harde”. Ook niemand gearresteerd.

Miljarden Fraudes nooit opgemerkt door de AIVD en de Politie-inlichtingendiensten.
Al die miljarden en miljarden fraudes zijn de inlichtingendiensten nooit opgemerkt de afgelopen jaren. Op zich een bijna onmogelijke prestatie zouden wij kunnen concluderen dat al die ‘Bankier-Gangsters ‘de inlichtingendiensten nooit ook maar één keer waren opgemerkt. Zijn ze blind, doof en stom? Of zijn deze inlichtingendiensten  gewoon in dienst van de MisdaadBanken om systematisch niets te zien?

PvdA en VVD Vrije Marktwerking is Top: 3.8 Biljoen Foetsie in de zakken van de Ultra-Rijken en 130 miljoen arbeiders vermoord.
De ‘PvdA-AIVD’ van Ronald Plasterk en de ‘VVD-Politie-inlichtingendienst’ van Ivo Opstelten hebben dus nooit iets gemerkt van de miljarden fraudes, die de Rabo- Misdaadbank heeft gepleegd ten koste van ‘Jan met de Pet’.

Ook schikking JPMorgan van 9,5 miljard voor het plegen van misdaden tegen de Menselijkheid- Ook niemand gearresteerd.
De AIVD en de politie inlichtingendiensten hebben het te druk met die paar verdwaasde Baardmannen die alleen maar hun zelf opruimen door naar Syrie af te reizen, een ‘Elite -Pedo-klokkenluidertje‘, een “Joke Kaviaar”,de Dierenactivisten  en een “Kabouter Roel van Duijn“, die zich bezig houden met alternatieve oplossingen voor het “Haagse Tuig” en hun ‘Bankier-Gangsters systeem’. Iedereen nu wel gearresteerd!

‘Volks-Godfahters’ bliksemafleiders van de echte geslaagde ‘Bankier-Godfahters’.
O, ja en vooral niet de vergeten die paar ‘Volkse Media- Godfather’, die altijd in de gevangenis zitten.
Of nog maatschappelijk irrelevanter de “Vuile Onderbroek” van Badhr Hari, omdat hij wellicht een doorgesnoven Miljonair Koen Everink een paar terechte oorvijgen heeft gegeven, kennelijk omdat de  louche, dronken ‘Vetlap Zakenman’ en OM-toneelspeler Koen Everink Badr Hari zijn vrouw een Marokkanen-Hoer’ noemde n.b. in zijn eigen Skybox ten over staan van zijn gasten.

Rabo-Misdaadbank trekt zwaar het ‘Showbizz- boetekleed’ aan vanwege zijn misdaden in het internationale ‘Libor-miljarden-fraude’ van de Eeuw.
De Misdaadbank moet met spijt bekennen dat de interne controles hebben gefaald (kuch) en iedereen lachend straffeloos zijn zakken heeft lopen vullen met miljoenen euro’s. Tussen 2005 en 2011 zijn de criminele handelaren buiten hun boekje gegaan en hebben voor miljarden en miljarden fraude gepleegd ten koste van de gewone man en dat wist iedereen van hoog tot laag, zelfs de illegale schoonmaker “Ali” wist er van. Dat levert de Misdaadbank een boete-tje in die kringen op van 774 miljoen euro dat de ‘Elite-Gangsters’ uit de USA voor het merendeel in hun zak steken.

Ruim 70% daarvan gaat naar de Amerikaanse toezichthouder, 20% naar de Britten en 10% naar het Nederlandse Openbaar Ministerie. Tegelijk met het bekend maken van de schikking trad bestuursvoorzitter  “Blinde Piet Moerland af” en trad toe op het ”Elite-Gangster Billboard”.
‘Rat in pak Moerland’, die eigenlijk volgend jaar met pensioen zou gaan, wordt tijdelijk opgevolgd door de ook al ‘blinde’ commissaris Marinus Minderhoud. Moerland kan al zijn geroofde miljoenen behouden en is van plan om zijn ‘Buitenzorgse Golden- pensioen’ dagen te gaan slijten in ‘Rue de Dutch Bestuur en Bankier-Gangster Erik Staal’ te Aruba.

Wie kan beter aanblijven dan de Hoofd-Libor-dief  Sipko Schat.
De bestuurder die verantwoordelijk is voor de Libor-Fraude-handelaren, ‘Top Bankier-Gangster-Sipko Schat’, blijft wel in Fraude-functie, omdat hij gewoon te veel weet. En komt dan ook terecht op het “Elite-Gangster Billboard”. (Kan hun wat schelen)

Hoogste straf is alleen voor het ‘Klootjes Volk’ in “Banana-Fraude Nederland”.
De Britse zakenkrant Financial Times meldde eerder deze maand dat de boete voor Rabo Misdaadbank uitkomt op 1 miljard dollar (circa 725 miljoen euro) en zat dus aardig in de buurt. Daarmee heeft Rabo na het Zwitserse UBS Misdaadbank de hoogste straf krijgen van alle betrokken banken tot nu toe gekregen. UBS misdaadgroep moest 1,5 miljard dollar betalen vanwege de manipulatie van het rentetarief door handelaren van de Zwitserse misdaadbank.

Bestuurslid, ‘Top Bankier Gangster Sipko Schat’ vertelt in een interview met De Telegraaf  en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir dat uit de onderzoeken blijkt dat 30 handelaren direct of indirect crimineel betrokken zijn geweest om de Libor-rente te beïnvloeden. Dat gebeurde in Tokio, Utrecht, Londen en in mindere mate in New York. Het betrof vooral yen, daarnaast ook euro’s dollars en Britse ponden. Hij heeft er nooit wat van gemerkt liegt hij dwars door zijn Rat in pak tanden heen. Zeer opvallen is wel weer dat geen van die 30 gewetenloze Mega-criminelen bij naam en toenaam wordt genoemd in de ‘Ja-knikkers-Pers’ en de ‘Media-Pulp-Maffia’. Nee dat voorrecht van de Schandpaal is alleen voorbehouden aan de ‘Volkse- Kruimel- Criminelen’ die hier en daar een klapje hebben uitgedeeld of wat ‘stouts’ in de drugshandel hebben gedaan.

Handelaren ontslagen met een gouden handdruk daar waar een normaal mens voor het stelen van een fiets de bak indraait.
Alhoewel  de schaamteloze, gewetenloze Boef Schat geen schuld bekent, wil Rabo de zaak toch zo snel mogelijk afsluiten. „De boete is hoog en tast de goede naam en reputatie van de bank aan. Het vertrouwen in ons is geschaad. Dat is niet in geld uit te drukken, maar het is wel enorm belangrijk voor ons. De schade is moeilijk in geld uit te drukken.” Dit laatste is natuurlijk ook al een klein leugentje want de schade in geld is wel uit te drukken , die is namelijk: €774 miljoen voor ‘Jan met de Pet’. Kijk de hele Fraude-affaire kost ons persoonlijk geen cent en niemand van onze criminelen heeft ook maar één minuut in de gevangenis gezeten. Ook worden de gefraudeerde miljarden niet terug gevorderd door justitie bij ons. M.a.w. wat kan ons het eigenlijk echt schelen. Wij leven als God in Banana-Fraude Nederland. Wie doet ons wat? Niemand toch?

De bank heeft vijf handelaren ontslagen, die inmiddels veelvoudig Miljonair waren geworden van één loopt de procedure nog, want die weet te veel van ons. „We hebben gekeken naar junior en seniors, de laatste categorie wordt zwaarder gestraft (kuch).

De Schuldige Bankiers-Gangster  behielden zelf nog hun Bonussen
We hebben bonussen ingehouden en gekort liegt hij dwars door zijn Gladde Alen tanden heen. De blinde Raad van bestuur heeft zelf ook geld ingeleverd. Hoeveel dan?
Van de 30 Criminele medewerkers die betrokken waren, werken er 16 niet meer bij de Misdaadbank.”

Zwaar aangepakt wordt alleen Jan met de Pet in Banana-Fraude-Nederland.
De Topbankier Gangster Schat denkt dat Rabo in verhouding zo zwaar is aangepakt, omdat de interne controle rammelde, de misdaden over een lange periode hebben plaatsgevonden en op veel plekken. Nu zijn de procedures zo verscherpt dat fraude met de Libor rente niet meer mogelijk is, de compliance- en auditfuncties zijn versterkt,” liegt Schat.

Met de boete is Rabo ongeveer een derde van de jaarwinst kwijt, vervelend, maar niet rampzalig voor de Misdaadbank. „We zullen de voorziening die we hadden getroffen nog iets verhogen en zoals ik al stelde wij drinken er geen glas Champagne minder om, haha, haha, ha, bla, bla, bla, Bladios uw centen .”

Stuur dat ”Haagse Politieke Tuig” met hun ‘Bankier-Gangsters naar’ Huis
(of het gevang): Stem SP, Partij voor de Dieren of de lokalen partijen bij de komende gemeenteraad verkiezingen.

18 antwoorden »

 1. De Raad van Commissarissen heeft besloten dat Rinus Minderhoud een salaris zal ontvangen van 985.000 euro op jaarbasis. Minderhoud ontvangt geen pensioenbijdrage en, net als de andere leden van de Raad van Bestuur, geen variabele beloning. Piet Moerland ziet af van een vertrekregeling.
  Vd week sprak ik bij ISS inzake waarom Afrika zo arm blijft en vroeg hen of ze het fenomeen Rothschilds, Goldsachs & Bilderberg kennen? Ja, maar volgens hen bestonden er ‘wetten’, gister sprak ik een jonge, werkeloze hovenier en die kende het fenomeen ook en zei, ze worden wel veroordeeld, maar niemand krijgt straf. Zelfde als E. de Kroes, Ahold, vd Valk etc. Ultrarijke inteelt plundert al eeuwen het domme stemvee via banken, goud, beleggingen, politiek en overheid. ISS beweerde ook nog eens dat ABP investeerde in landbouw in Afrika, maar pensioenfondsen ook onderdeel van ultrarijke inteelt verdient aan de wapenhandel. Afrikanen kunnen geen reparatie aan de waterpomp betalen, dus westerlingen verkopen plastic water voor veels te veel geld.

  Like

 2. En oom agent kan er gewoon mee leven dat de burger voor een wietplantje kaalgetrokken word maar het banktuig gewoon het volk kan plunderen zonder ooit gestraft te worden?
  Voor een brood stelen als je honger 180 euro boete of het gevang?En mensen voor miljarden fraude die niet eens honger hebben, geen strobreed in de weg leggen?Wat voor loser ben je dan voor die paar rotcenten van je flutloon je volk te verneuken?Hoe arrogant ben je dan?Dan ben je gewoon een loser als je niet het werk neerlegt dan ben je geen knip voor je neus waard.

  Like

 3. Ook hier zien we: de kern komt bloot. Rente op geld is een uiterst criminele financiële constructie. De gevolgen zijn vèrstrekkend. Als we ons realiseren hoeveel dood en verderf deze opzettelijk gecreëerde zieke constructie de afgelopen 150 jaar heeft veroorzaakt dan kan ik er maar één ding van zeggen: “volksvertegenwoordigers” en bankiers die deze constructie met alle mogelijke middelen (gewapenderhand!) blijven gedogen en toepassen verdienen de doodstraf.

  Vooral de minister-presidenten van onze achtereenvolgende kabinetten (die steeds kabinetten hebben gevormd die niets anders waren dan plunderende dictatoriale bezettingsmachten van criminele bankiers) verdienen de doodstraf. Al was het alleen al wegens het opzadelen van het Nederlandse volk met de bankencrisis waar nu een hele generatie aan wordt opgeofferd. De doodstraf: niet om te straffen maar om te elimineren.

  Like

 4. Met een schikking komen ze weg, een heren akkoord voor mondje dicht delen van de winst en we gaan weer over tot de orde van de dag. Met dank aan het OM en hun brothers in crime de
  Crown Templar Officieren van Justitie, Rechters en wetgevende handlangers.
  Vele honderden miljarden hebben ze via de bancaire witwas organisaties kunnen verdienen mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse merken rabo, abn/amro, ing etc.
  Als top invest-ering 24×7 kassa bevolkingen met precisie de vernietiging in gebombardeerd.
  Zijn grond voor vele generaties met verarmt uranium onleefbaar gemaakt en zijn bevolking voor het leven verminkt.
  Deze gangsters krijgen een schikking van de Rechters en Officieren van Justitie aangeboden en hebben daarmee de gronsdslag voor hun eigen arrestatie bekrachtigt.
  Terecht verdienen ze het dan ook om gearresteerd te worden. CITIZEN ARREST !!!!
  Thousands of MARTIAL LAW Signs Spotted By Truck Load In Illinois . . . published in an effort to prevent a false flag. . . ~J

  Read more: http://jhaines6.wordpress.com/2013/10/30/thousands-of-martial-law-signs-spotted-by-truck-load-in-illinois-published-in-an-effort-to-prevent-a-false-flag-j/

  Like

 5. Eigenlijk zien we dat banken niet “to big to fall” maar “to big to fail” zijn. Het klinkt misschien wat ongemakkelijk maar wie zijn geld op de bank heeft staan is daar niet meer de eigenaar van maar heeft slechts een vordering op die bank. Momenteel is er veel animo binnen het IMF om de spaarders op een extra belasting op hun spaargeld te fêteren. Dit kunstje is in het verleden al vaker toegepast echter zonder succes. Want steeds verstreek er te veel tijd en hadden de mensen op tijd hun spaargeld weggehaald. Maar deze keer zal het vanwege het snelle electronische betalingsverkeer secondenwerk zijn. En -de oplettende lezer raadt het al- “toevallig” in het weekend!
  Ik mag natuurlijk niet van Ivo Opstelten roepen: “allemaal snel weg bij de banken mensen!” Want dan moet ik 4000 Euro boete betalen.
  Wat ik wel mag zeggen: goud is het enige echte geld. Er zit geen rente op, geen BTW (wel op munten, u kunt de BTW dan nooit terug krijgen) en je kunt het ook niet drukken. Laat u niet misleiden door de goudkoers! Er is inmiddels meer goud op papier verkocht dan er in de hele wereld aanwezig is. Er ontstaat momenteel steeds meer vertraging in het vergulden van de papieren goudhandel en zo hier en daar voelt men de bui al hangen. Rustig afwachten dus. Komt vanzelf goed. Misschien niet morgen of overmorgen. Maar wel met mathematische zekerheid!

  Like

 6. Om te beginnen kan iedereen die een rekening bij de Rabobank heeft die beter leeghalen en in zijn eigen stroppenpot stoppen. Anders haalt de Rabobank het straks gewoon van de rekeningen van haar rekeninghouders (leden) om het in haar stroppenpot te doen.

  Like

 7. Betalen de belastingbetalers (klootjesvolk) het niet dan moeten de leden het wel betalen. Ja het is een COÖPERATIEVE bank. De heren daar boven krijgen een lange luxe vakantie met goed zakgeld aangeboden. Zeg maar gewoon als bonus. Ophangen aan de hoogste boom moeten ze met al die bankiers. Niemand uitgezonderd. Doe de verantwoordelijke politici en ambtenaren dan ook maar gelijk. Tijd om de stroppen en de guillotines uit het vet te halen. The revolution is right now!!!

  Like

  • Dit noemen ze nou : K(ras)LOOTJES VOLK
   en daarvan gaat NEEderland(pardon JakNikSchapenBlatendland naar de Kloot’n!

   Slaap lekker door (stelletje muilezels) : Zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

   Like

 8. RABO-bank werd de RAMBO-bank. Het bestuur was allang van de malversaties op de hoogte en liet wegens onkunde de fraudeurs ten faveure van zichzelf aanmodderen.

  Dus het hele bestuur had moeten aftreden en niet alleen de vz die toch binnen 1 jaar met pensioen zou gaan en deed alsof zij niets wist!!!

  Hoeveel boeren zijn dankzij de RAMBO-bank naar de stal gegaan en niet teruggekomen? Dat lees je niet in de krant. Aan de balk bungelende boeren is geen reclame voor de vroegere boerenleenbank. Dus dat zult u ook niet in de krant lezen.
  Ik zou aan de vz willen voorstellen om het lot van die raderloze boeren te volgen. Japanners kennen die schaamte wel.

  RABO-bank is tot RAMBO-bank verworden dankzij het verdwijnen van de doelstelling coöperatief te zijn. Hetzelfde patroon ziet u bij de woningcoöperaties en ook de politiek, hier de PvdAso, oververtegenwoordigd.

  Een trucje van de hoogleraren in bestuursonkunde, vooral deze onkunde docerend aan de Erasmusuniversiteit met een oververtegenwoordiging van de Partij van de Aso’s, kortweg de PvdAso, bij deze hoogleraren.

  Uit de krochten van de Economische Hogeschool, tegenwoordig de Erasmus Universiteit. Tegenwoordig des gruwels voor Nobelprijswinnaar Jan Tinbergen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.