Elitaire Misdaad

Kamer eist opheldering over ”Schikkings-Regeling- Opstelten” Rabo-Misdaadbank.

Rabo Misdaadbank

‘VVD-Bankier-Gangster’bazen Sipko Schat en Piet Moerland  weten echt niet wat hun ondergeschikte voor misdaden plegen, maar delen wel mee in de Winst.

‘PvdA-Playboy Diederik Samsom’ niet bereikbaar voor commentaar, ondergedoken in ‘Luxe-bed van een ondergeschikte.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie i.s.m. onze VVD-Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-NoirWake me Up. Haalt het ‘Rechts-Links-kabinet’ 2015?’ Gaan zij de cel in of blijven zij op ‘vakantie’ in hun Tweede Villa?
Ziet u het al voor u dat in een rechtszaak tegen een ‘Volkse-Maffiabaas’, bijv. Klaas Bruinsma of Pablo Escobar als verweer voert dat hij geen kennis had dat de leden van zijn groep moorden plegen, drugs importeerde en verhandelde en andere groepen afpersen en bedreigen. Kijk, Edelachtbare ik ontvang dan wel iedere dag of week mijn bonus  van honderden duizenden euro’s van mijn groepsleden, maar ik had totaal geen idee dat zij dingen deden die strafbaar waren. Echt niet Edelachtbare.

De ‘PvdA- Lifestyle’ Verdediging: Twee Luxe Villa’s en een Call Girl over de rug van hongerende arbeiders.
Edelachtbare het enige wat ik doe is dagelijks in een Luxe Sexhuis zitten en rond scheuren in één van mijn Ferrari’s, vraagt u het maar aan mijn ‘goede vriend’ de hoofdredacteur van het failliete Leugen Vod-Panorama Frans Lomans, Edelachtbare.

Daarnaast ga ik minimaal ieder jaar een half jaar op vakantie naar mijn Tweede Villa in het buitenland, dus dan kan ik sowieso geen misdaden plegen, Edelachtbare. Mijn tweede Villa staat trouwens naast de tweede Villa van de PvdA ex-Burgemeester van Groningen Peter Rehwinkel. Ik loop daar trouwens ook stage net als die PvdA’er Peter Rehwinkel met zijn “Luxe Wachtgeld” regeling , maar Edelachtbare ik doe dat ook nog zonder Wachtgeld,  salaris of bonussen.

Jeroen DijsselbloemNou, zou de Rechter dan zeggen u bent een waarlijk goed mens en u komt zeker in aanmerking voor deSchikking-Regeling-Opstelten” van VVD Minister Opstelten van Klasse justitie. En wie zal het zeggen wat mij als Rechter betreft ook voor een Koninklijke Onderscheiding van onze fijne, eerlijke, intelligente PvdA Minister Dijsselbloem voor al uw geweldige, belangeloze inzet voor de maatschappij. U mag uw vergaarde vermogen en uw Bonussen houden en gaat u vooral een jaartje eerder met ‘Erik Staal-pensioen’, u heeft zulke zware tijden gehad.
Dank u Edelachtbare.

De Tweede Kamer Kroeg eist opheldering van Minister Opstelten (Klasse Justitie, VVD-Misdaadgroep) aka Het “VVD Zwijn” over de ”Schikking-Regeling-Opstelten”
(=corruptie) die het VVD-Openbaar Ministerie met de Rabo Misdaadbank heeft getroffen. Zo’n grote ”Schikking-Regeling-Opstelten”, corrupte deal, 70 miljoen euro, komt altijd met medeweten ( mede-plegen) van de VVD Minister Opstelten van Klasse Justitie tot stand.

De ”Schikking-Regeling-Opstelten” (omkoping), die bekend werd gemaakt, is een gevolg van het misdadig handelen van Rabobank-Gangsters in het zogeheten Libor-schandaal. In totaal moet de bank 774 miljoen betalen, waarvan het grootste deel naar Amerikaanse en Britse autoriteiten Heersende Klasse gaat. De Voedselbanken krijgen geen cent van al die honderden miljoenen boetes.

Tweede Kamerlid Eddy van Hijum (CDA) wil in een brief duidelijkheid krijgen over de afwegingen die aan de ”Schikking-Regeling-Opstelten” (omkoping) ten grondslag liggen. Door de ”Schikking-Regeling-Opstelten” (omkoping) ontloopt de Rabo Misdaadbank en zijn Bestuurders Maffiabazen een mogelijke strafrechtelijke vervolging. De betrokken Gangster-handelaren, die de hoogte van sommige rentes manipuleerden, kunnen nog wel vervolgd worden en mogen voorlopig hun winsten ( salaris +bonussen) uit de misdaden behouden. Van Hijum kreeg vanmiddag een ruime meerderheid van de Tweede Kamer Kroeg achter zijn verzoek, inclusief voor de schijn coalitiepartijen VVD en PvdA. De PvdA- en de VVD weten nu al dat er in het slechte geval besloten zal gaan worden tot een ‘Doofpot Femke Halsema onderzoek’.  Femke Halsema verheugt zich er al weer op, want de  ‘V.I.P.-Wintersport’  vakantie staat al weer voor haar Groen   ZwartLinks deur.

Schijn van Klassenjustitie niet snel gewekt in “Banana-Fraude-Nederland”.
Op initiatief van SP’er Arnold Merkies gaat de Tweede Kamer Kroeg met Minister Dijsselbloem (Financiën voor de Rijken, ‘PvdA-Hoertjes’) en wellicht ook het “VVD- Zwijn Opstelten’ in gebral-debat. Dergelijke grote omkopingen zoals die met de Rabo Misdaadbank is getroffen liggen politiek altijd gevoelig: de schijn van klassenjustitie is volgens sommigen snel gewekt. De schijn? Als dit geen klasse justitie is wat dan wel?

43 Miljoenen Europeanen met honger en 120 miljoen in de armoede is geen nieuws voor het gevoel van de President Klaas Knot van de Nederlandse Bank.
Merkies wil verder achterhalen wat de rol en het gevoel van ‘blinde’ toezichthouder  is geweest, want die weten niet eens dat 43 miljoen gewone, eerlijke Europeanen dagelijks honger lijden. “DNB komt nu met een hard oordeel over de Rabo-Misdaadbank maar wat is eigenlijk hun eigen ‘blinde’ gevoelloze rol geweest. Ik vind het onvoldoende als zij zeggen dat ze afhankelijk waren van de Britse toezichthouders.”

Hoop doet leven. De Toekomst, de Downfall komt altijd.

17 antwoorden »

 1. The totalitarian rulers of the world, for their part, need to remind themselves of the Arab saying: “One day the stick is in your hand, the next day it is in your ass.”

  Benjamin Fulford – November 6, 2013: Multiple sources say the Pentagon is moving to shut down cabal

  Some kind of paradigm changing event in the US is imminent, according to multiple sources. Three US agency sources, two from the Pentagon and one from the CIA, all say something very big is going to happen in the United States but none of them were sure exactly what it will be. The Pentagon had already taken over the FEMA camps and was going to put all the politicians from Washington D.C. there, one source said. Another, at Pentagon Military intelligence, confirmed “there was a lot of activity and confusion within the military,” a sign of something big going on but, he was not sure exactly what. Read more:
  http://hipknowsys.blogspot.nl/2013/11/benjamin-fulford-november-6-2013.html#more

  David Wilcock’s Comments on The Benjamin Fulford Post of 11-6-13… “This is exactly what my own sources have been saying”

  This is exactly what my own sources have been saying. Very exciting to see the confirmation. Now I can write my next article!
  – David

  Comment by dwilcock on November 6, 2013 @ 9:45 am

  To clarify, a “surprise” is going to happen. We will not expect it. They are saying it will permanently change everyone’s lives in the Western world. Putin and the alliance is on the ascent. This is big, big, big stuff. The new economic system has already been worked out and there will be an across-the-board currency re-valuation. Even though the dollar will be worth less once this happens, the overall effect will be positive.

  I FELT this post go up as soon as it happened.
  – David

  Like

  • LS…
   De recente aanslag op die marinebasis past in dit verhaal… Iedereen die daar vermoord is, zou bij een arrestatie team hebben gehoord dat van plan was Obama te arresteren…
   Something rotten in the ASA that is for sure !

   Like

   • Einstein addressing students at Lincoln University, May 1946.

    “As for the Negroes this country still has a heavy debt to discharge for all the troubles and disabilities it has laid on the Negro’s shoulders; for all that his fellow-citizens have done and to some extent are still doing to him. To the Negro and his wonderful songs and choirs we owe the finest contribution in the realm of art which America has so far given to the world. And this great gift we owe, not to those whose names are engraved on this ‘Wall of Fame’ but to children of the people, blossoming namelessly as the lilies of the field.” [5]

    “There is … a somber point in the social outlook of Americans … Their sense of equality and human dignity is mainly limited to men of white skins. Even among these there are prejudices of which I as a Jew am dearly conscious; but they are unimportant in comparison with the attitude of ‘Whites’ toward their fellow-citizens of darker complexion, particularly toward Negroes. … The more I feel an American, the more this situation pains me. I can escape the feeling of complicity in it only by speaking out.”

    Racism is America’s greatest disease” and “Racism is a disease of the white man.” Albert Einstein

    Sources:

    Jones, Ronald. “The Human Genome, American Societies, “The Clinical Epidemiology of Pathological Antisocial Thinking”, and Albert Einstein” Paper presented at the annual meeting of the Association for the Study of African American Life and History, Atlanta Hilton, Charlotte, NC, . 2009-12-02
    — met Kiya Ma’at Nabirye en 31 anderen.

    Foto: Einstein addressing students at Lincoln University, May 1946. “As for the Negroes this country still has a heavy debt to discharge for all the troubles and disabilities it has laid on the Negro’s shoulders; for all that his fellow-citizens have done and to some extent are still doing to him. To the Negro and his wonderful songs and choirs we owe the finest contribution in the realm of art which America has so far given to the world. And this great gift we owe, not to those whose names are engraved on this ‘Wall of Fame’ but to children of the people, blossoming namelessly as the lilies of the field.” [5] “There is … a somber point in the social outlook of Americans … Their sense of equality and human dignity is mainly limited to men of white skins. Even among these there are prejudices of which I as a Jew am dearly conscious; but they are unimportant in comparison with the attitude of ‘Whites’ toward their fellow-citizens of darker complexion, particularly toward Negroes. … The more I feel an American, the more this situation pains me. I can escape the feeling of complicity in it only by speaking out.” Racism is America’s greatest disease” and “Racism is a disease of the white man.” Albert Einstein Sources: Jones, Ronald. “The Human Genome, American Societies, “The Clinical Epidemiology of Pathological Antisocial Thinking”, and Albert Einstein” Paper presented at the annual meeting of the Association for the Study of African American Life and History, Atlanta Hilton, Charlotte, NC, . 2009-12-02

    Like

  • denker!! j e begint al fout / einstein!!!! was de grootste zwendelaar allertijden zeg maar een soort stapel tilburg uni bovendien een jood die op zijn 24 al professor was??????
   proefschriften waar anderen 1 jaar over deden had hij 5 jaar voor nodig zo stom was hij verder heeft hij gewerkt in zwitserland bij de octrooi uitvindingen bureau jatwerk dus een kruising tussen madoff en rupert murdoch verder heb je het over rascisme beste kerel er is geen land of bevolkingsgroep in de wereld die niet!!!!!!! aan rascisme of discriminatie doet jouw soort bami vreters in india noemen het ook wel kasten in suriname zeggen ze allemaal dat kroeskoppen lui zijn en ga zo maar door zeg kwakoe wat ik me afvraag he heb jij nou ook een zondagse peniskoker???

   Like

 2. Was Koning Willem Alexander, als Prins Pils niet commissaris bij de Nederlandse Bank, de toezichthouder van de RAMBO-bank?
  Zijn fiancé, pardon zijn bedgenoot, was microkredietadept, voorvechter van microkredietjes van vrouwen in derde wereldlanden. Nou, die vrouwtjes hebben dat geweten, net zoals de boeren die kredieten bij de RAMBO-bank hadden/hebben. Hun leven eindigde als gevolg van die leningen.
  Deze rovers vinden elkaar, spreken dezelfde taal. Zorreguieta was ook nog handig in het beroven van het leven van 30.000 Argentijnen. De baby’s in de baarmoeders van de vermoorde vrouwen werden aan de soldaten van zijn Junta, het Argentijnse Junta gegeven. Grootmoeders zoeken nog steeds hun kleinkinderen, de dwaze moeders van Plaza de Mayo, zie http://www.cmo.nl/andernieuws/index.php/2e-editie-kiezen-voor-democratie/extra-info/dwaze-moeders
  Eere deze moeders.
  De Oranjes hun corebusiness was roofridder en niet zoals Prins Klaas zei: Lintjes doorknippen.

  Gewoon verder slapen, jongens en meisjes. Op die manier doet het uitzuigen door de parasieten het minste pijn.

  Like

 3. LS…
  Het hele bancaire systeem is in de handen van de Super Satanisten Rothschild Bankiers Clan… Niets gebeurd zonder hun goedkeuring en controle… Chaos is hun motto… Dus ook die keurige Rabo moet gewoon kapot… Lulletje Puppet on a String Dijssselblumchen in vrienden hebben alleen maar orders uit te voeren… Tel uit je winst ! (Niet dus…)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.