Media -Maffia

Peter R. de Vries ontmaskert Matthijs van Nieuwkerk als zijn ‘VARA-Vieze Keith-Schandknaap’.

Peter-R.-de-Vries1

Wim Dankbaar doet terecht aangifte tegen Matthijs van Nieuwkerk en Peter R. de Vries. De Herman-Bolhaar  Justitie-Doofpot staat wijd open.

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-NoirMatthijs heeft drank, coke en ‘Vieze Keith Bakker’ probleem.
Maar wat weet Peter R. de Vries nog meer voor vuiligheid van Matthijs van Nieuwkerk dat hij zich keer op keer publiekelijk laat verkrachten door Peter R. de Vries?

En daar was Peter R. de Vries weer gisteravond in zijn functie van de drukste ‘Praatprogramma- man’ van Nederland.
Deze keer bij zijn VARA Schandknaap de Miljonair Matthijs van Nieuwkerk als ‘deskundige’ in de Vaatstra-zaak en ‘deskundige’ van de heer Wim Dankbaar. Grote LOL. Zo was Peter R. de Vries ( zie video) nog geen week geleden ook al bij de  ‘Leugen Wereld Draait maar Door’ om als een heuse ‘Piet Hein’ van Matthijs  van Nieuwkerk een onderzoek van de Britse politie in de Madeleine McCain-zaak af te serveren als van een stel eerste klas oplichters

Nou, over Wim Dankbaar waren zij gauw klaar, want die hoorde volgens Rechter en Officier van Justitie Matthijs van Nieuwkerk achter de tralies. En ‘Psychiater-Moordenaar Peter R. de Vries’ deed daar nog beschaafd een schepje boven op en hoorde volgens hem de ‘Gek’ Wim Dankbaar uiteraard thuis in een psychiatrische gesloten inrichting.
Grot Lol hadden de beschaafde HerenPeter R. en ‘Matthijs- Vieze Keith- van Nieuwkerkals heuse ‘VARA-Deskundigen .

Aan wederhoor wordt niet gedaan bij de VARA door Matthijs van Nieuwkerk en Peter R. de Vries.
Van het oeroude-journalistieke principe hoor en wederhoor hadden de twee ‘VARA-Deskundigen’ uiteraard nog nooit gehoord, dus Wim Dankbaar was niet uitgenodigd om zich te kunnen verdedigen in deze, zelfs niet per telefoon.

Steve Brown wint kortgeding in de Gangstersletten-Sexmails affaire Wim Dankbaar en Peter R. de Vries.
Peterje
Dat ooit tijdens Peter R. de Vries zijn samenwerking met Wim Dankbaar zijn ordinaire ronduit walgelijke sex-mails met één van zijn Gangstersletjes van de NOS Monique T. naar buiten zijn gekomen, die hem zijn Schuinsmarcheerders  huwelijk heeft gekost repte zijn ‘Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’ met geen woord over. Zouden de twee beschaafde heren voor de uitzending zich ook vergrepen hebben aan de ‘Tafel-Hoer’ van de avond  de werkloze en inmiddels tot alles bereid zijnde Sylvana Simons?

Over de aantoonbare duistere rol die Peter R. de Vries samen met bepaalde justitie heeft gespeeld rept Matthijs van Nieuwkerk geen woord.
Ook geen woord over het feit dat Peter R. de Vries in strijd met wet en regelgeving twee jaar stiekem mocht meedraaien als buitengewoon Politiecommissaris te Leeuwarden in de Vaatstra-zaak en de primeur van het ‘Justitie-DNA’ resultaat naar buiten mocht twitteren vanuit zijn toilet.

Oud-rechercheurs verbijsterd over uitzending Peter R. de Vries  inzake de Vaatstra-zaak
Natuurlijk niet Matthijs van Nieuwkerk, want dan wordt jouw zelfverklaarde ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R.‘ boos op je en dat is wel het laatste dat ‘Schandvlek Nieuwkerk’ van het Socialisme en de Journalistiek en de Waarheid en Fatsoen wil in zijn ‘Door Gedraaide Showbizz Vuilnis Wereld’ van een half miljoen euro uitkering per jaar. Grote LOL.

Wat nog restte waren allemaal deskundige, eerlijke, uitgebalanceerde, beschaafde opvattingen en meningen van de Moordenaar en rechtens vastgestelde Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries en zijn ‘Subsidie- Schandknaap’ van een half miljoen eurootjes per jaar Matthijs-Vieze Keith- van Nieuwkerk.

Bij Matthijs van Nieuwkerk komt Peter R. de Vries extra graag. Peter heeft daar ooit één van zijn bijvrouwen Leonie Kragt vandaan gesleept, die nu met een Bastaardkind van hem zit opgescheept. Grote LOL.

Sex, coke, drank, leugens , Lynch–journalistiek en ‘Maffia-Moordenaar -journalist’ Peter R. bij De Wereld Draait Door. Allemaal gesubsidieerd. Grote LOL.
Ook komt Peter R. de Vries is zeer gerne bij De Wereld Draait Door, want dan kan hij en zijn ‘Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’ aka de ”VARA Vieze Keith” voor de uitzending  eerst de jonge meiden die stage lopen lastig vallen  en wie zal het zeggen ook de Tafel-dame ‘Hoer’ van de avond. Grote Lol.

Bovendien ontvangt Peter R. de Vries  voor iedere keer dat hij aanschuift 1000,- euro subsidie-geld, wat hij echt hard nodig heeft voor al zijn bijvrouwen en Gangstersletjes.
Twee keer Kassa voor Peter R. de Vries en Matthijs van Nieuwkerk: Subsidie-poen en gratis ‘minderjarige, ondergeschikte sex. Kan het nog socialistischer ? Grote LOL.

Wat Peter R. de Vries nog meer zo fijn vindt om te komen ‘mulo-brallen’ bij Matthijs van Nieuwkerk, ‘VARA Vieze Keith van Nieuwkerk’ is dat er nooit één woord van de waarheid hoeft te worden gezegd. Matthijs van Nieuwkerk vindt alles prachtig  en geweldig wat Peter R. de Vries bralt. Daarnaast adoreert Matthijs van Nieuwkerk Peter R. de Vries gewoon openlijk alsof hij Piet Heijn, Mandela of Gandhi is en dat laat hij zien ook. Grote LOL.

Ruzie ‘Heineken-boek’ motief voor moord.( bron Gerlof Lijstra)
bloedboek2-1

Nooit zal Matthijs van Nieuwkerk vragen naar de betrokkenheid  van Peter R. de Vries  bij de Moord op Thomas van de Bijl.

Nooit zal Matthijs van Nieuwkerk vragen aan Peter R. de Vries waarom hij 25 jaar lang stiekem het geld van het “Heineken-Bloed-Boek” aan de Heineken-Ontvoerders heeft gegeven.

Heineken Rechercheur Gert van Beek ontmaskert Peter R. de Vries pas na 25 jaar als loopjongen van Cor van Hout .
Nooit zal Matthijs van Nieuwkerk vragen om een reactie van Peter R. de Vries dat nog geen week geleden de Heineken rechercheur Gert van Beek ( is natuurlijk ook Gek) Peter R. de Vries af serveerde bij Pauw en Witteman als een leugenaar die de feiten heeft verdraait in‘zijn’ Heineken –Ontvoering Bloed- boek’.

Nooit zal Matthijs van Nieuwkerk ‘VARA Vieze Keith van Nieuwkerk’ vragen aan Peter R. de Vries waarom Willem Holleeder hem heeft bedreigd en waarom die aangifte van Peter R. de Vries en zijn officiele Hema-vrouwtje nog steeds niet tot een dagvaarding van Willem Holleeder heeft geleid van het ‘Herman Bolhaar-OM’. 

Nooit zal Matthijs van Nieuwkerk vragen aan Peter R. de Vries waarom hij straffeloos meineed heeft mogen plegen in de ‘Passage Liquidatie-zaak’.

Opmerking : wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de directie Marc Adriani  en Frans Klein  en Raad van Toezicht Vera Dalm, Ruud Koole (voorzitter), Trudy Prins, Theo Roes, Fouad Sidali  en Gerrit den Uyl van De VARA en BBN en Matthijs van Nieuwkerk .
Bovendien is hiermee publiekelijk vastgesteld dat de VARA en BNN en  de redactie van De Wereld Draai Door en de heer Matthijs van Nieuwkerk allen op de hoogte zijn wie Peter R. de Vries feitelijk is.

Daarnaast staan hiervoor de vragen die wij nu met grootste spoed in het kader van het algemeen belang en in het belang van het socialisme met de camera ploeg van de Street Soldiers redactie gaan stellen aan Matthijs van Nieuwkerk, indien de redactie en/of de directie en/of de Raad van Toezicht niet naar behoren beantwoord in deze.

(hadjewat@bnn.nl, bnninfo@bnn.nl, an@vara.nl, jose.van.elk@vara.nl, gertjan.hartlief@vara.nl)

24 antwoorden »

 1. Ultrarijke inteelt heerst en verdeelt al eeuwen via overheid, media etc. PedoRetroTVries is een SuperStaatsTrol. Ambtenarij volgt orders blindelings op anders volgt ontslag. Daarom mag er ook niet gefilmd worden tijdens zittingen van Micha Kat. Ben benieuwd wanneer het oliedomme stemvee eens wakker wordt in dit Pedobaggerbeerputtenland.

  Like

 2. Wim Dankbaar doet er verstandig aan a la Knijff meteen voor de aanval te kiezen en een kort geding aan te spannen met als eis dat Matthijs en Peter R de Vries in DWDD voor het vaderland zich verontschuldigen. En laat die man maar eens beginnen met het tevens eisen van een flinke schadevergoeding voor de reputatieschade die hem inmiddels is aangedaan en het leed voor zijn familie. Dankbaar is veel te lief voor het schorriemorrie. Niks niet verdedigen voor TV. Dat lijkt wel een unieke kans, maar dat wordt een flauw tvspel en dan zijn ze er weer gemakkelijk van af gekomen. Jij begrijpt dat Steven. Jij snapt wat ik bedoel.

  Like

 3. @ Beste Steve Brown, of topic maar ik kan op de oudere berichten geen commentaar meer geven (dat wordt nml. niet geplaatst?)
  Is dat bewust gedaan of ligt dat aan mijn computer?

  Like

 4. Ach gut daar hebben wij weer de OM-loopjongen Peter R. de Viezerik.
  Met hulp van de crimineel Patrick van der Eem beweerde aartsleugenaar de Vries dat hij de zaak Holloway had opgelost zonder énig bewijs.
  Natalee is nooit gevonden, dus is nooit bewezen op welke wijze zij is verdwenen en of zij wel voor 100% is overleden..
  De idioot ging met veel tam tam naar de VS om zijn onbewezen moord ” oplossing ” te promoten met de bewúste bedoeling over de rug van Natalee zijn bankrekening riant te kunnen vullen!

  Onlangs zond Brandpunt Reporter een uitzending uit over de zaak Holloway met een totáál andere verdachte dan Joran van der Sloot..
  Deze man zou wel eens de wérkelijke dader kunnen zijn van Natalee!

  Steve, kun jij deze uitzending engels ondertitelen en naar allerlei TV-stations in de VS sturen.
  Hoe het met het auteurschap zit weet ik niet, maar valt na te vragen bij Brandpunt.
  Denk dat zij geen bezwaar zullen maken met internationale aandacht voor hun uitzending.
  Het zou immers mooi zijn als de Vries alsnog voor paal wordt gezet in de VS…!

  http://reporter.incontxt.nl/seizoenen/2013/afleveringen/17-10-2013

  Like

 5. Dag Peter,,

  Ook ik ben een complot denker,, dat gaf jij mij zelf in,, immers hoe vaak heb jij Justitie afgebrand als een stelletje waardeloze niks kunners?
  Dat veranderde toen jij de politiek in wilde,, wat niet mocht,, immers Peter jij was een kennisgevaar.
  Daarna ben je steeds meer aan de hand van Justitie gaan wandelen,, als rechtgeaard complotter kan ik dan ook zeggen; is dit jouw politieke rol nu Peter? van niks kunners geniën maken?
  Tegen goed geld.

  Like

 6. Als een roedel laffe honden zitten ze iemand compleet de grond in te stampen. Ik had niet anders van ze verwacht. Bangerikken, dat ze die Wim niet eens durven uit te nodigen, want dan zijn de rapen gaar. Nee, uitgebreid over iemand ouwehoeren waar die persoon niet eens bij is. Hou nog maar die emmy award omhoog Peter! over de rug van een vermoord meisje!

  Like

 7. Speciaal voor de “Kennedy deskundigen” Wim en P.R. de Vries die Rusland (indirect via patsy Oswald) willen beschuldigen van de moord:

  Johnson en Bush zaten achter de moord. Tragische figuren dat Gooise tuig.
  Over de geloofwaardigheid van de Nederlandse media-maffia valt nog wel heel veel meer te vertellen!

  Like

 8. Dank zij figuren als Jan Vlug, Peter r de Vries, Matthijs van Nieuwkerk, etc. etc. zit nu een onschuldige vast voor de satanisch-rituele moord op Marianne Vaatstra, is het gezin Vaatstra en Steringa kapot gemaakt en wordt vrijwel de gehele bevolking van dit toch mooi Nederland compleet voor de gek gehouden, zeg maar belazerd!!!

  En laten we wel wezen ook de daders en andere belanghebbendengechanteerde politici, bedrijfstopfiguren en K.huis verwanten lopen nog steeds vrij rond! Hoe lang nog?

  zegt het voort zegt het voort…1000 X 1000 X….keer
  facebook, twitter het gebruik de stadsomroep toeter, verjaardagen, etc..
  Zo gaat Nederland naar de klotenverdommenis

  Like

 9. De grote grap is dat de gemiddelde Nederlander. opleidingsniveau: Staats en religie indoctrinatie dit NIET of nog niet doorhebben.
  Het enige is het zaadje in de hoofden van de massa te planten door voortdurend te hameren op kritisch zelf nadenken en de principes van journalistiek en niet hoernalistiek, onafhankelijk, hoor en wederhoor etc.

  Maar ik kreeg plaatsvervangend schaamte en authentieke woede toen ik die zich openlijk uitventende Hjoernalist een potje zag liegen, draaien en verdraaien in de DWDD. Dat zo een Matthijs van N. zich daarvoor leent en een omroep als de VARa idem dito daar heb ik precies 2 (zegge) twee woorden voor: pooier en hoerenkast of is schandknaap en bordeel misschien wel een betere aanduiding van dit schandalige: HoeMisleidIkdeJaknikzombieWakingBrainDead programma!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.