Maatschapij

De Eerste Wereldoorlog is herdacht in Media-Pulp-Nederland met de Heineken-Ontvoering.

Ooggetuigen 1ste WO

 

( van onze Corrupte News of The Word redactie)

Amsterdam-Noir De Allerlaatste Getuigen.
De afgelopen week werd in alle media in Europa, Canada  en de USA  de Eerste  Wereld Oorlog herdacht met uitmuntende, inzicht gevende, maar vooral aangrijpende documentaires, behalve in Banana-Fraude Nederland.
In Nederland werd de hele week de Heineken-Ontvoering herdacht op TV, hetgeen voor ons het bewijs is dat er totaal geen norm en Historisch besef meer is in het Nederlandse Pulp-Media landschap.

Nederlandse Media is de schaamte voorbij.
Het is ronduit een schandaal en een trap na aan alle die onschuldige zinloze doden van de Eerste Wereld Oorlog. Zelfs een toch wel over het algemeen integer programma als Brandpunt verspilde zijn kostbare zendtijd aan die ordinaire 30 jaar oude ‘Volkse Kruimel Misdaad’, Bah.

Eerste Wereld Oorlog verliest van de Heineken-Ontvoering in Nederland.
En waar heeft de Nederlandse Pulp- Media het feitelijk welbeschouwd over? Een ordinaire simpele laffe ontvoering in een tijd dat men moeiteloos Jan en alleman van de straat kon plukken. Het tijdperk zonder mobile telefoon, zonder internet, zonder ontvoeringen. Dergelijke misdaden werden zelfs toen der tijd door de Penoze als extreem laf en hersenloos beschouwd en dus nooit gepleegd.

Peter R.  de Vries voor het eerst in 30 jaar niet aanwezig bij de ‘Heineken-Hausse-Herdenking’.


De drukste ‘TV-Praatprogramma-man Peter R de Vries’ van Nederland was deze week even niet op de buis tijdens de hausse aan Herdenkingen van de Heineken-Ontvoering.  En dat was nog nooit in dertig jaar gebeurt als het gaat om zijn ‘deskundigheid’ inzake de Heineken-Ontvoerders.

Maar goed dat is wel begrijpelijk als men net is ontmaskert door de Teamleider van het Heineken recherche-team Gert van Beek als een Witwasser van de Heineken-ontvoerders.
En al meer dan dertig jaar het ‘SBS-publiek’ volgens deze rechercheur Gert van Beek in de maling neemt door de feiten opzettelijk te verdraaien met een heus Bloedboek  “De Heineken-Ontvoering” dat nu nog n.b. verfilmd wordt ook.
Toch kon de Pulp-Media ‘Maffia Boss John de Mol’ het niet helemaal laten om zijn ‘Media-huurmoordenaar Peter R. de Vries ‘weer op de buis te gooien. En dus was hij gisteren weer te gast bij John’s enige geliefde “Zwarte Piet-Humberto” als de grote ‘Alles-deskundige’, die iedereen, die het niet met hem en zijn ‘Justitie- Bazen’ eens zijn minimaal voor gek verklaart.

Hoe het ook zij de Heineken-Ontvoering is tot vandaag de dag nog steeds een ‘Vette Melkkoe’ voor  Politie-informant Peter R. de Vries  en zijn ‘Maffia Boss John de Mol’ en de Heineken-ontvoerders. En die idioten uit de Nederlandse Pers en Media zoals bijv. Brandpunt hobbelde daar hersenloos achter aan. De dode van de Eerste Wereld Oorlog hebben zich heel eventjes in hun graf om gedraaid en liggen nu met hun rug naar “Banana-fraude Nederland” met hun ‘Heineken-Ontvoering- Herdenkingen’. Wederom: Bah

23 antwoorden »

 1. IK mis op die hoax lijst anders wel de website van de rijksoverheid.Want die doen toch alleen maar aan listen en bedrog en zijn niet echt voor de waarheid.

  Like

 2. De Hollanders waren maar wát trots op hun neutraliteit (er was zelfs een suffig liedje over) en liet ondertussen geen wind door de hekken waaien. Daar ben je per slot van rekening een echte Hollander voor. Zo kreeg ons land van de Engelsen een verbod om varkensvoer naar Duitsland te exporteren.
  Geen punt: direct ging men hier varkens fokken en zo ging het varkensvoer alsnog in de vorm van varkens de grens over naar Duitsland.

  Like

 3. De doorsnee politicus vandaag de dag
  zijn een beetje boos dat de Duitsers de oorlog
  verloren hebben de eerste en de tweede
  ze willen dat liever niet herinneren
  Rutte te samen met Wilders en Mevrouw Le Pen
  spreek boek delen
  77 moorden op onschuldig kinderen
  deert Wilders en Rutte niet hoor
  ze gaan gewoon door met onrust stoken

  Like

  • LS…
   Wat lul je nou weer joh ! De Duitsers hebben de oorlog helemaal niet verloren… Nederland is officieel een provincie van Duitsland. De taal niet beheersen en je geschiedenis niet kennen maar wel een grote bek en in de uitkering ! Wat dat de Nederlanders niet kost joh ! Ga je schamen of ander komt Zwarte Piet of Obama en dan ga je in de zak !

   Like

  • LS…
   Reden te meer om al die sites dagelijks te raadplegen zodat je goed op de hoogte bent en blijft van wat de Satanisten trachten te verbergen… Alleen het feit al dat CHEMTRAILS als hoax wordt weggezet duidt al op een foute club smeerlappen die denkt dat jij en ik gek zijn… Etc. etc. ! Oh ja… Voor dat ik het vergeet, tegenargumenten heb ik niet gezien op de site. Want die hebben ze niet ! Ze roepen alleen: Tis nie waaar !!!

   Like

   • LS…
    Hallo hij is leuk die dansende Belg met een roze bril in maillot die lekker ligt te zwijmelen bij Lord of the Rings, Star Invaders etc. De man weet van voren niet dat hij van achteren leeft. Vermoedelijk van een achterlijke Planeet op aarde geland niet wetende dat hij in de Hel is terechtgekomen… Wel leuk ! Dat wel natuurlijk !

    Like

  • @RC
   Bedankt voor de tip. We hebben de Hoax site even bekeken en wat ons direct op viel isdat er nergens stond wie deze site runt.
   M.a.w. een anonieme laffe site die kennelijk niet eens achter zijn eigen beweringen durft te staan. Wel wat ons betreft absurd is dat sites zoals Weekend, Story, Party en niet te vergeten het leugen vod Panorama niet vermeld worden als onware, sensationele pulp nieuwsbronnen. Het zou ons dus niet verbazen dat deze z.g. Hoax site uit de koker komt van de gevestigde media maffia-pulp en laten we wel wezen, die zijn nu niet bepaald in hun eerste leugentje gestikt.
   https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/07/100-jaar-leugens-van-panorama-feestelijk-gevierd-met-turbo-leugen-van-de-eeuw-van-peter-r-de-vries/

   Like

   • @Liebeth
    Ene David uit de Belgie, geen achternaam , helemaal niets.

    En vanwaar de Belgische interesse voor Nederland? Zoals je zei erg vaag en nogal eenzijdig al de site’s die hij vermeld bevinden zich in hoofdzaak aan de maatschappij kritische kant.

    Like

   • Ik heb deze reactie op klok achtergelaten:
    Jullie zien het helemaal verkeerd hoor, het is gewoon een hulpmiddel om te kijken of er nog sites bij zit die je niet kent en mischien wel de moeite waard van het uitchecken is. Dit is pure ANTI-RECLAME en niks werkt beter dan dat. (o dat weet diegenen die de “hoax”pagina heeft gemaakt ook) dus de bezoekers aantallen zullen voor deze sites wel omhoog gaan. Ik denk dat je er rekening mee moet houden dat als je er niet opstaat dat dat een veel beter teken is.

    Like

 4. LS…
  Ach ja Nederland was neutraal… Wel goud geld verdient natuurlijk met de cocaïne Fabriek in Amsterdam en allerlei hand en spandiensten voor wie maar wilde. Inclusief de Duitsers… Maar wie waren die Duitsers nu eigenlijk ? Hadden die nu wel zin in de godverdoemde vervloekte massamoord partij zonder doel… Jaaaa de Rothschilds en de Morgans, de Rockefellers en de andere Industriëlen van alle partijen hebben schaamteloos de zakken gevuld. Lekker Satan dienen met een Bloed Cabal en centen verdienen… Het mag een tig miljoen levens kosten maar dan heb je ook wat ! Op naar Mali want ook dat land moet definitief kapot voor Bea Shell en de Zionisten. Oh ja ook nog zeuren over de Syrië gangers want die zouden Al Qaida steunen. Nou en ! Al Qaida is een gefingerde tegenstander bewapend en gefinancierd door de CIA… Dat zijn toch onze vrienden ! snapt u het nog ! Ik wel heelaas…

  Like

 5. En passant werd het ook nog eventjes flink opgenomen voor pedofielen en was men bezig met
  het inmasseren dat er verschillende pedofielen bestaan(!).Het was weer te walgelijk voor woorden,en nog effe natrappen tegen de zgn “complotters” inzake Vaatstra.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.