Media -Maffia

Amstel Hotel geeft medewerking aan algemeen bekende Moordenaars, Witwassers en Ontvoerders van de “Heineken Film Crew Misdaadgroep”.

Open Brief
Aan: de directie Amstel Hotel
t.a.v. generale Manager Anita Bos en Chef Conciërge Aad van den Berg

Inzake,  A Grand Dutch Residence Amstel Hotel gooit zijn naam te grabbel – Waarom?

Heineken-Police detective:” The kidnapping of Freddy Heineken book of Peter R. de Vries is one big Mob- fantasy”.

Geachte directie,

Wij hebben vernomen van onze bron binnen de Heineken Film Crew dat er a.s.vrijdag opnames bij u in en rondom het Amstel Hotel worden inzake de verfilming van het ‘Leugen-Bloedboek’ van Willem Holleeder en Cor van Hout met als Katvangers auteur de rechtens vastgestelde Maffiajournalist Peter R. de Vries.

In het licht van het voorgaande hebben wij de volgende vragen en verzoek voor u.
In het belang van de Internationale Rule of Law en het algemeen belang en het aanzien van Nederland en de Journalistiek willen wij vragen stellen aan de producent en u, maar bovenal aan Peter R. de Vries ( zie hier de vragen )
Daarnaast verzoeken wij u om toestemming dat ook wij in en rondom uw kennelijke ‘Gangster-Hotel’ gaan filmen terzake met onze Crew de Street Soldiers.

In afwachting van uw antwoord, tot a.s. Vrijdag!
Met de vriendelijke groeten

Ing. S.K.A. Brown en de Street Soldeer redactie
(amstel@ihg.com)

 

Noot:

“Rechercheur Gert van Beek ontmaskert Peter R. de Vries pas na 25 jaar als loopjongen van Cor van Hout nu hij ook met een Boek komt over de Heineken-Ontvoering.”
-Na 25 jaar zwijgen van Rechercheur Gert van Beek over het Heineken ontvoering boek van Peter R. de Vries één grote PR. voor Cor van Hout, Willem Holleeder en 
Peter R. de Vries, niet authentiek, feiten verdraaid en gefabriceerd om 70% van de opbrengsten stiekem aan Cor van Hout en Willem Holleeder te geven.

7 antwoorden »

 1. Het Amstel Hotel is niet meer chique. Als je vroeger als zwerver daar in de goot lag, dan had je nog standing. Zelfs in de duurste suite is het tegenwoordig ordinair. Ik zou me schamen als ik mijn kennissen zou vertellen dat ik in het amstel hotel een pilsje zou hebben gedronken. Tussen twee haakjes, de krul is ook verdwenen.
  De verfilming zegt meer over afgang van het hotel dan over de wederkerende parvenu’s.
  Proost op een Amstel biertje. Ook niet meer wat het was.

  Like

 2. LS…
  Nu heeft een Hoteldirecteurtje helemaal niets te vertellen. Moet contoleren of de plee schoon is en of er niet constant filmcrews binnen lopen met spannende dames die spannende films maken op de Hotelkamer etc… (Heb zo een directeurtje gekend en die is er met mijn meisje vandoor gegaan.)

  Like

 3. is toch van de gekke dat je een film maakt waarvan je de afloop alweet nl ze komen vrij je kijkt toch liever naar een film waarvan je de afloop niet kent dat is een goede film

  Like

  • LS…
   Als de boel bij elkaar gejat is en de helft gelogen (wat meestal het geval is) dan hoef je er helemaal niet aan te beginnen… En dan nog die armoedige personages… Hout op schijt uit !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.