Elitaire Misdaad

‘Rat in Pak Gangster Erik Staal’, The Dutch ‘Great Train Robber’, buit 7 miljoen.

pillars-of-society-by-george-grosz
The Pilars of Society by George Grosz zijn weer terug in “Banana-Fraude-Nederland”. Alleen mogelijk in “Banana-fraude Nederland”

Voormalig  Maffiabaas Vestia in NRC: Ik vroeg niet om een top Melomanen salaris. Ik pakte het gewoon.

(door Eppo König en bewerkt door de Waarheid commissie)

Amsterdam0Noir- ‘PvdA-Graai en Jat Burgemeester Tilburg Peter N.’ met de corrupte, corpulente billen bloot.
Peter NoordanusDe Eerste vraag die men tegenwoordig moet stellen bij het lezen van een NRC artikel is of dit artikel gekocht is. Indien het gekocht is door Erik Staal dan moeten wij daar dus rekening mee houden tijdens het lezen. Zo lezen  wij bijvoorbeeld niet in dit NRC artikel dat Erik Staal geld jatte van arme Afrikanen.
Erik Staal de man die woningcorporatie Vestia dankzij PvdApotisme compleet uitholde, het talent had om in acht jaar tijd ruim zes ton uit te geven met een creditcard en zichzelf daarvoor beloonde met villa’s over heel de wereld (nou ja, Kinderdijk en Bonaire, maar toch) staat weer glorieus te schijnen in de schoftenspotlight. De bloedhonden van de Televagijn hebben namelijk boven tafel weten te peuteren dat er nogal wat geld van de stichting HASA is verdwenen. Geld dat door Vestia was uitgeleend. Bedoeld voor sociale projecten in paupergebieden in Zuid-Afrika. Er zou nog zo’n vier miljoen terug gestort moeten worden en tonnen zijn niet meer traceerbaar. De alleenbestuurder van stichting HASA? Erik Staal natuurlijk! De man die er geen moeite mee heeft om sociale projecten voor arme Afrikanen in te zetten voor eigen gewin.

‘Bankier-Gangsterin Femke Halsema’ is beledigd.
Femke Halsema vindt het een schande dat zij de ‘The Dutch Great Train Robber Erik Staal’ niet in haar befaamde en beproefde doofpot mag stoppen. Femke: “Mag ik ook wat verdienen aan die Vestia miljarden, eerlijk is eerlijk, toch?”

Godfather Erik Staal: vertrekpremietje van meer dan 3 miljoen redelijk- Justitie en de Tweede Kamer zwijgt.
Corrupte Erik Staal, de oud-bestuurder van woningcorporatie Vestia, ontkent dat hij zelf zijn feest pensioen heeft gerepareerd met ruim 3 miljoen euro. Hij ontkent niet dat hij de poen straffeloos heeft ontvangen. En sindsdien Burgemeester is van Dutch ‘Rue de Bankier en Bestuur Gangster’ te Aruba.
TopGodfatherEricStaal
Godfather Staal, jarenlang de best verdienende jattende corporatiedirecteur in Nederland, zegt ook dat hij zelf nooit om salarisverhoging-uitkering heeft gevraagd. Dat was ook niet nodig in “Banana-Fraude Nederland”. Kijk ik was goed ‘connected’ met o.a. de Top PvdA ‘Gangsterechtpaar Noordanus’, en tussen u en mij gezwegen er staat al een  Villaatje te Aruba voor hen klaar”.

Erik Staal koopt artikel in de NRC met gestolen Gemeenschap gelden. Maakt de NRC zich schuldig aan Heling en Witwassen.
Dat zegt Staal vandaag in NRC Handelsblad in zijn eerste ( gekochte?) interview sinds de ‘Vestia-Misdaad affaire’ twee jaar geleden publiek werd.
De grootste Misdaad-corporatie van Nederland viel vorig jaar bijna om door speculatie met rentecontracten (derivaten). Vestia en andere corporaties hebben de contracten bij MisdaadBanken afgekocht voor twee miljard euro met het geld van hun  ‘Jan met de Pet huurders’. Waarom er tot heden nog nooit één van die Vestia en PvdA boeven is gearresteerd en kaal gepulkt door Justitie moet u maar vragen aan de PvdA en de VVD.

De Nooit genoeg hebbende gewetenloze egoïst Staal had pensioentekort.
Staal getuigt vandaag op eigen initiatief in de rechtbank over de 3,5 miljoen euro bruto (1,7 miljoen euro netto) die hij bij zijn vertrek begin 2012 meekreeg. De extra pensioenstorting leidde tot veel maatschappelijke en politieke ophef, waar Erik Staal op Aruba geen centje last van ondervond.  Ook zijn PvdA-gabber in Crime Noordanus zit hoog en droog als Burgemeester te Tilburg.
Het nieuwe bestuur van Vestia wil het geld terugvorderen. Waarom hij daarna niet gelijk is aangehouden door Justitie is pure Klasse Justitie. Wat weet Erik Staal van de ‘PvdA-Hoertjes’?

Mijloenen Gemeenschap geld Straffeloos stelen met een brief. Alleen mogelijk in Banana-Fraude-Nederland.
De 3,5 miljoen euro is mede gebaseerd op een pensioenbrief uit 2010. Hierin bevestigden oud-commissarissen van Vestia dat Staal door beleggingsverliezen een pensioentekort had en dat ze dit zouden repareren. De voormalige ‘Blinde’ werkgevers van Staal nemen nu alleen afstand van de brief. Oud-commissaris-Gangster Jeroen Lugte suggereerde in de rechtbank onder ede dat Staal de brief zelf had geschreven. Liegen onder ede? Het kan allemaal in “Banana-fraude-Nederland”.
Maar volgens Staal is de brief opgesteld door een leidinggevende personeelsfunctionaris van Vestia. Zijn advocaat zegt: “Ik overweeg die ‘Rat in pak’ op te roepen voor een getuigenverhoor.” Dus daar horen wij ook nooit meer iets van.

Oud-commissaris en carrier beroeps crimineel  de PvdA-er Peter Noordanus, burgemeester van Tilburg, heeft onder ede verklaard dat hij spijt heeft van zijn handtekening en de brief ‘te vluchtig’ heeft gelezen. Er staan namelijk afspraken in van na Noordanus’ periode als commissaris (2001-2003).
Maar Staal zegt dat hij op een avond in 2010 persoonlijk met de brief bij  de PvdA Leugenaar Noordanus’ thuis is langsgegaan.
“Hij heeft hem rustig gelezen, gezegd dat alles klopte en netjes getekend, terwijl wij als Heren Champagne nipte en wat kaviaar tot ons namen, nee geen cocaïne en geen Call Girls die avond.”
Noordanus spreekt van ‘aperte onzin’:
“Het was de ambtelijk secretaris van Vestia die overdag langskwam.”

Bestuur-Gangster Arbeidsvoorwaarden Staal al jaren bekend en alle ‘Heren-partijen’ liegen dat zij barsten.
Staal zegt dat hij zelf nooit om meer salaris-uitkering  heeft gevraagd, maar dat zijn commissarissen hem  ongevraagd riant beloonden. Het stoort hem dat Noordanus in de media heeft gezegd dat hij Staal’s salaris niet verhoogd heeft. Volgens Staal maakte hij in juni 2002, toen Noordanus Graai maar raak president-commissaris was, de grootste  Fraude-sprong. Staal kreeg 2.400 euro per maand erbij met terugwerkende kracht tot oktober 2001, twee jaar eerder dan gepland. Nou, probeer dat als eerlijk Volks crimineeltjes maar bij elkaar te stelen, nog zonder enig risico ook.

En dat allemaal in een Tijd van Crisis voor ‘Jan met de Pet’. En de PvdA met hun ‘Showbizz VVD-Invalide Jette Kleinsma’ de gehandicapte Wajong-jongeren kaal plukt, omdat er geen geld is en iedereen ( =alleen het gewone Volk dus) moet bezuinigen. Kan het nog walgelijker en crimineler?

Marcel de VriesNoordanus bevestigt dit, maar liegt dat het ging om de laatste trede van een salarispad dat in 1998 al was afgesproken. Omdat Vestia intussen gefuseerd en gegroeid was, kreeg Staal deze trede versneld erbij. Later in 2002 heeft Noordanus het salaris van Staal laten toetsen door een adviesbureau en niet meer verhoogd. Voor zijn aftreden had Staal een jaarinkomen van een half miljoen euro inclusief 116.000 euro pensioenopbouw. Crisis? Voor wie dan?
In het (gekochte?) interview liegt Staal verder dat zijn Graai maar Raak arbeidsvoorwaarden al jaren bij de overheid bekend waren. Dat oud-minister Spies van Binnenlandse Zaken  ( ook weer zo’n beroeps-Leugenaar) de 3,5 miljoen vorig jaar ‘ongepast’ noemde, vindt Staal gespeelde verbazing.
Ook zegt Staal dat hij geschokt was toen de fiscale opsporingsdienst FIOD hem bij een inval vertelde over de derivatenfraude bij Vestia door kasbeheerder Marcel de Vries en tussenpersoon Arjan G..
Staal zegt gewacht te hebben met een interview omdat hij aangedaan is over de mediaberichtgeving over zijn rol in de affaire.
Of de werkelijke reden is dat hij nu voor het eerste ooit een interview gaf en dat deed bij de NRC omdat hij mogelijk vernomen had dat de NRC artikelen stiekem in de verkoop heeft is ons niet bekend, maar ligt wel voor de hand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.