Elitaire Misdaad

Top-Gangster Sipko S. weg met een grote zak Poen bij ‘Rabo-Misdaadbank’.

Jeroen Dijsselbloem
Top-Bankier-Gangster de ‘Rat in pak Sipko’ schikt met met ‘VVD Heer Ivo Opstelten’ ( zijn ‘Crimefigter’ Freddie keek nu als echte ‘VVD-Heer’ even de abdere kant op) en Rabobank en is nu inmiddels on his way to the Sun in ‘Dutch Rue de Bankier en Bestuurs-Gangster’ te Aruba,

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

Sipko  SchatAmsterdam-Noir- Miljardair Burgemeester Erik Staal van ‘Dutch Rue   Bankier & Bestuurs-Gangster’ te Aruba beleeft zeer drukke tijden. De één na de andere Banana-Fraude-Bestuurder en Bankier arriveert de laatste weken in zijn ‘Rue’. Is dit een ‘VVD-Complot’?

Krijgen Moerland en Schat nog wel de ‘Koninklijke Ridder in de Banko-Foetsie’  Onderscheiding van hun PvdA Onbenul Dijsselbloem.
Na het vertrek van Top-Bankier-Gangster Piet Moerland eind vorige maand met een grote zak met Pensioen-Poen, gaat ook zijn mede partner in crime bestuurder Sipko Schat weg bij de Rabobank. Bij de lokale Rabobanken bestaat ‘onvoldoende draagvlak’ voor het aanblijven van het bestuurslid, dat recent in opspraak kwam bij de Libor-Mega- fraude-affaire. De ‘Rabo Misdaadbank’ schikte daarbij voor €774 miljoen met binnen- en buitenlandse toezichthouders.En bizar genoeg is er tot op heden nog niet één van die Bankier-Gangster gearresteerd en hun goederen, bezittingen en geroofde kapitalen in beslag genomen middels de Plukze wetgeving, die voor het minste geringste wordt ingezet voor het Klootjesvolk. Klasse Justitie? VVD Complot?

Klik hier voor alle berichten over het Libor- Fraude en Bankier-Gangster schandaal.

Piet MoerlandGangster Schat was verantwoordelijk voor de afdeling die fraudeerde met de Libor-rente. Als gevolg van deze Misdadige affaire trad Top–Bankier Gangster Piet Moerland af. Nu blijkt ook de positie van Schat onhoudbaar geworden.

Volgens het persbericht van de bank treedt Schat per direct terug uit de  blinde raad van bestuur. ‘Met het oog op de bestaande gevoeligheden rondom de miljoenen vertrekvergoedingen zal een onafhankelijke corrupte derde’ beslissen hoeveel Schat meekrijgt bij zijn vertrek, maar u kan van ons aannemen dat daar op hun gemak 100 of misschien wel 1000 bijstand families de rest van hun leven riant van kunnen leven.

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.