Media -Maffia

‘Politie scribent John van den Heuvel,’ Peter R. de Vries en moordenaar Rob Zegerius één pot nat.

John van den Heuvel Fred Teeven

Amsterdam-Noir-Politie scribent John van den Heuvel is ook niet vies van een (maatschappelijke) Moord: “Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen.”
John van den HeuvelJarenlange medewerker van Peter R. de Vries de huurmoordenaar Rob Zegerius plant kennelijk een moordaanslag op concurent John van den Heuvel. Het is niet te hopen dat de moordaanslag plaats vindt als John van den Heuvel net loopt te sjouwen met een arbeiders kind in het Kader van zijn ‘Ontvoerings-Show’. Stel dat het  door John van den Heuvel ontvoerde kind ook geraakt wordt wie is daar dan verantwoordelijk voor?  John van den Heuvel  zijn Staats- medewerkers aan de  Ontvoerings-Show  de VVD-er Fred Teeven en de Kinderontvoering organisatie  met de verantwoordelijke in deze de Dhr. Prof. mr. P. Vlaardingerbroek en Dhr. J.P. Wever en Mw. E.P.B. de Waal, almede de Rechtbank die dat hele Showbizz gebeuren heeft goed gekeurt. Nou als dat plaats vindt zien wij alweer de zoveelste ‘Mega Femke Halsema Doofpot’ klaar staan in “Banana-Fraude-Nederland”.

Waarom bezocht ‘politie-informant Peter R. de Vries’ jarenlang bijna wekelijks Rob Zegerius op in de gevangenis?
Nog niet zo lang geleden was  Rob Zegerius de gevierde ‘SBS-Held’ van zijn Baas Peter R.  de Vries, die zogenaamd een moord voorkwam. En de vermeende dader Albert Kraus die gefabriceerde ‘Riool-Sensatie- TV-uitzending (en)’ met 8 jaar cel moest bekopen. Toen Albert Kraus de niet geplakte en knipte beelden op eiste voor zijn rechtszitting kreeg hij van de ‘Herman-Bolhaar-Justitie’ er nog twee jaar bij. Toen werd Rob en Peter nog de hemel in geprezen door John van den Heuvel met die Lynch-Show. Tja-Het kan verkeren. Moor voorkomen-Moord plegen. Allemaal mogelijk in de Showbizz Vuilnis Wereld  van de Maffia Misdaad-journalisten.

Meer schokkende onthulingen bij Martin Vrijland over de Duistere banden tussen Maffioso Peter R. de Vries en zijn Huurmoordenaar Rob Zegerius en zijn voormalge Bodyguard  de recentelijk samen met Rob Zegerius veroordeelde Panorama misdaadjournalist Koen Scharrenberg voor brandstichtng en verzekerings -fraude en poging tot moord.

Waarom pleegde de vrouw van Rob Zegerius en redactie- medewerkerster van het eerste uur van Maffioso Peter R de Vries zelfmoord in de Koepel van Breda?

Meer bij Martin Vrijland: (video) “Ïnterview Steve Brown over John van den Heuvel en Rob Zegerius en Peter R de Vries en zijn misdaadgroep”.

Opmerking: In het kader van hoor en wederhoor hebben wij dit artikel voor gelegd aan de Kinderontvoering.org  t.a.v. de Dhr. Prof. mr. P. Vlaardingerbroek en Dhr. J.P. Wever en Mw. E.P.B. de Waal. Daarnaast hebben wij betrokkene de vraag gesteld dat nu blijkens de feiten en omstandigheden kinderen kennelijk gevaar lopen met en door John van den Heuvel. Een en ander wringt des temeer ons inziens , aangezien de heer J. Van den Heuvel die gevaarzetting (https://www.studytube.nl/en/arresten/117-kelderluik )  aan zijn eigen corrupte en onrechtmatige en/of strafwaardige gedragingen te wijten heeft.

( info@kinderontvoering.org)

12 antwoorden »

  1. Half Marokkaan John van den Heuvel ontvoert kinderen uit Marokko.

    In het eerste filmpje worden de kinderen tegen hun zin meegesleurd.

    In het tweede filmpje zegt het meisje duidelijk dat ze niet naar Nederland wil.

    Like

  2. Cocaine Import Agency over de cocainehandel van de Amerikaanse regering. Of de “goede betrekkingen” met onze grote bondgenoot ook zover gaan dat ook de “Nederlandse Staat” hierbij betrokken is laat ik aan ieders fantasie over. Erg veel verslaafden uit Suriname en de Antillen in Nederland, dat wel. Probeer te snappen dat de pedonetwerken, cokehandel, Gladionetwerken, bankenmafia, belastingontduiking etc. een door elkaar lopend geheel is en elkaar overlappen. Driedelig grijs speelt graag met kleine kindertjes en groot geld.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.