Media -Maffia

‘Valse VVD-Nicht-Albert Verlinde’ organiseert Koningsfeest. De NOS buigt diep in het Riool.

Inhuldiging

Koning Willem Alexander de Illusie van de Democratie.
200 jaar Ongelijk bij Geboorte, afkomst bepaald in Nederland de Status van de Burger. Hoera! Hoera! 

( van onze Oranje  Hersendoden redactie i.s.m. onze Noord-Koreaanse NOS redactie. )

Albert Verlind Onno HoesAmsterdam-Noir-Het ‘Open Riool Albert Verlinde’ viert 200 jaar “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” met Willem Alexander en zijn exotische bruid Maxima in de hoofdrol.
A.s. zaterdag wordt 200 Bananen-Monarchie gevierd. En wie kan dat beter organiseren dan de reeds koninklijk onderscheiden ‘Ridder in de Rioolkunde Albert Verlinde’.
Voor dat SBS &RTL- Hersendoden feestje is het huidige Reis Koninklijke echtpaar zelfs een paar dagen in Nederland geland. Langer dan een paar dagen houdt het Royal V.I.P Reis echtpaar het kennelijk niet vol in Nederland. En daar kunnen wij hun geen ongelijk in geven.

Bij dit ‘Royal Banana-Evenement’ werkt de 100% gesubsidieerde NOS voor de ‘Valse VVD Riool-Nicht Albert Verlinde’. Wie had ooit kunnen voorzien dat de grachengordel semi, quasi, intellectuele NOS ooit voor de Presentator van het ‘Open Riool RTL Boulevard’ Albert Verlinde zou werken? Nou, wie? En wie betaald deze ongein in deze tijd van Crisis? En wat verdient die Valse  VVD-Nich Verlinde er aan? En wie heeft dat beslist? En waarom mocht “Koning Vuilnis I”  met zijn ‘BN- slavenstal’ het niet weer organiseren?

De feitelijke geschiedenis van de Koninklijke familie is inktzwart en kost het Klootjesvolk jaarlijks een vermogen sinds 1812 tot Heden.
De feitelijke Geschiedenis van het Koninklijke huis Staat bol van (sex en incest)schandalen en misdaden jegens het Nederlandse, het Surinaamse en het Indische Volk. Maar daar zult u a.s. zaterdag niks over horen en zien. A.s. zaterdag wordt een ‘Royal Showbizz Vuilnis Show’ van het  niveau Kleuter  van ongekende Hersenspoel- Orde , die het Koningshuis de ‘Media-Pulp –Hemel’ in zal prijzen.Het zal  de SBS & RTL “Walking Dead” ( die tenminste nog naar de TV kunnen staren)  weer op zijn wenken bedienen met werkelijk waar infantiele leugens, die zo ongeloofwaardig zijn dat men nog eerder het sprookjes verhaal van de Sneeuw-Koningin zou geloven. De NOS heeft ons off te record laten weten dat ook zij aan hun hypotheek moeten denken en daarom geen waar woord zullen laten horen a.s. zaterdag. Nee, ook niet over de gestolen Joodse Nazi-kunst van het Koningshuis en het feit dat het Koninklijk huis meer dan 100 miljoen per jaar kost.
Agent Orange
De ‘Royal-NOS’ is hiermee wat ons betreft zijn laatste beetje geloofwaardigheid als onafhankelijke nieuws bron en zijn zelf respect  totaal kwijt. Wat een laffe grachtengordel  riool-flapdrollen.

17 antwoorden »

 1. Pingback: Silvia's Boinnk!!!
 2. Walgelijk gewoon. Wanneer stopt deze poppenkast een keer? wanneer gaat iedereen de straat op? op het moment dat niemand meer iets te vreten heeft? ik denk van wel! niks krijgt de burger nog de straat op, aan alle kanten worden ze beroofd en van alles beloofd.

  Like

 3. Zal een leuk feestje worden,,, Jette die de kont van Sharon Dijksma afveegt want dat kan zij zelf niet meer,, hetzelfde zal Verlinden wel bij Ton Elias doen waar zijn armpjes ook te kort zijn geworden,,, volsvertegenwoordigers helpen elkaar,,, of stinken een uur uit de wind.

  Like

 4. maurice de hondt heeft een enquete onder de noord brabantse simpele zielen bevolking gehouden en van de tien burgers die werden ondervraagd willen alle tien dat het koningshuis ophoepelt dus dat houdt in als alle burgers worden ondervraagd dat 100 procent van de noord brabantse bevolking wil dat ze moeten ophoepelen. en in tilburg hebben ze satanische meiboom gepland door prinses beatriks afgelopen week of de week ervoor

  Like

 5. Laat die prinz Pils maar lekker poepha… eeh, koekhappen bij Onnie&Albertina.
  Leuk veur´t volk.
  Hoe diep een land kan zinken onder zeeniveau.

  Like

 6. LS…
  Al eerder merkte ik op dat Koning Pleepot & Max wel heel snel bij de Paus op de stoep stonden na de feestelijke carnavals inhuldiging… Nu wordt echt duidelijk waar het belastinggeld naar toe gaat… NAAR HET VATICAAN … Die satanische club van die opper Sinterklaas en kinderverkrachters vangt 80 % van jou belastingcenten !!! Lees meer zelf op de Site van Micha Kat en Niburu !

  Like

   • L van Laveloos, Levenloos en Lusteloos. Inderdaad het niveau in NEEderland JaknikZombodomboLand daalt nog harder dan de bodem in Groningen!

    Het tv gebeuren rond de invasie van een koninklijke rondreizend bordeel ook wel in goed Nederlands: Hoerenkast geheten zal van een randdebielen niveau zijn waar zelfs de kinderen geen brood en zelfs geen snoep van lusten.

    Iedere volwassene die daarnaar kijkt kan direct aan het werk in de tomatenkassen van het Westland met onmiddellijk verlies van uitkering, subsidie of salaris!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.