Uncategorized

VVD-Woningcorporatie-‘Dikke Deuren’ mogen 42% meer gaan verdienen van Minister Stef Blok.

Stef Blok

‘VVD-Racist-Kapitalist Blok’ bekend kleur: Blank en rijk welkom, Zwart en arm naar “Thuisland”. Blok: “nie Blankes”.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir – Sociale huur stijgt gemiddeld 100 euro om de ‘Bestuurs-Gangsters’ hun oude Mega-uitkeringen te behouden.
Terwijl steeds meer arbeiders inmiddels volkomen kaal geplukt massaal de PvdA-‘Kapo- Jetta Klijnsma Slaven Werkkampen’ worden in gedouwd ontspringen de VVD en PvdA  Dikke Deuren van de Misdaad woningcoöperatie zelfs de ‘Bezuinigings- Dans de Macabre’.

De Wereld Graait Door met VVD-Gier Blok.
In totaal overschreden in dat jaar 2.651 mensen de norm van 193.000 euro, oftewel 130 procent van een ministerssalaris. Verder komen op de lijst veel woningcorporatiebestuurders, televisiepresentatoren, politiemedewerkers en luchtverkeersleiders voor.
Bij verschillende publieke omroepen werd in 2011 meer verdiend dan de balkenendenorm. Bij de Vara verdienden drie presentatoren meer dan 193.000 euro, hoogste inkomen was 493.420 euro. Dat werd verdiend door de ”Vara Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk”.
Bij de Staats NOS werkten vijf mensen voor een salaris van hoger dan de balkenendenorm en likken in ruil daarvoor o.a. de reet van het Koningshuis. Onder hen is Dikke Deur Jan de Jong, hij verdiende 221.000 euro. Bij de KRO staan vier mensen op de loonlijst voor meer dan de norm, onder wie toenmalig directeur Koen Becking (198.404 euro).  Die hebben in ruil daarvoor hun kans om in de hemel te komen verspeelt.

“Wederom zeg Ik u, het is gemakkelijker, dat een kameel gaat door het oog van een naald dan dat een rijke het Koninkrijk Gods binnengaat.” (Matteüs 19:24)

De TROS van de Top ‘VVD-Pedo Rose Ed Nijpels’ betaalde twee ‘programmamedewerkers’ (één van de twee is Antoinette Hertsenberg) meer dan de balkenendenorm, plus directeur media en productie Peter Kuipers (235.817 euro). 
Bestuurders van grote universiteiten (Amsterdam, Tilburg, Utrecht, Delft, Leiden, Maastricht, Twente, Rotterdam) en hogescholen (Avans, Fontys, InHolland, Utrecht) verdienden meer dan 193.000 euro in 2011, de salarissen lagen zo rond de 200.000 euro.

Dat gold ook voor de korpschef van de politieregio Rotterdam-Rijnmond, de directeur-generaal van het Centraal Bureau voor de Statistiek en de Commissarisen van de Koningin in de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Friesland, en Drenthe.

Participatie-Maatschappij: Salaris directeuren corporaties toch weer omhoog en salaris gewone man omlaag.
De VVD-Gier Minister Blok heeft nieuwe richtlijnen opgesteld voor de Mega-Graai salarissen voor de Top- Bestuur Gangsters van woningcorporaties, die toevallig allemaal zeer gewaardeerde leden zijn van de VVD en de PvdA en waar van er vele pronken op het Elite-Gangster Billboard. Zij gaan er gemiddeld 42% op vooruit vergeleken met de regeling van begin dit jaar, zo blijkt uit berekeningen van accountants- en advieskantoor Deloitte. Regeling VVD-Gier-Blok onrechtmatig Dat schrijft het FD.

De rechter haalde vier weken geleden een streep door de staffelregeling van  de ‘VVD Gier Blok’. Tja, als het om Top VVD’ers gaat staat net even de Tap uit of zoals nu als het gaat om bexuinigingen om partij gabbers is net de Wet even verkeerd gemaakt. M.a.w. deze wet staat nu ook even uit voor de Dikke Deuren. Toeval? Een Complot?

Door de regeling zou het Mega-Graai-salaris van de gemiddelde corporatiedirecteur met 40% zijn gedaald ten opzichte van de sectorregeling van 2010. Blok wilde daarmee een einde maken aan de naar zijn zin te hoge salarissen in de corporatiesector. De twee verenigingen van corporatiedirecteuren (NVBW) en commissarissen (VTW) daagden de Staat vervolgens voor de rechter. Die oordeelde dat de regeling van Blok onrechtmatig was. Na overleg kwam de minister met een nieuwe staffel. Nog steeds teleurgesteld Hoewel de VTW de nieuwe regeling als een ‘significante verbetering’ aanmerkt, is de vereniging nog steeds ‘teleurgesteld’, zegt directeur Albert Kerssies. De VTW legt de nieuwe regeling, die per 2014 ingaat, aan haar leden voor. De NVBW heeft nog geen reactie.

De regeling was nodig omdat directeuren Dikke Deuren” van bescheiden corporaties soms meer verdienden dan een minister en directeuren van grote corporaties, Vestia bijvoorbeeld, zoveel als een Bankier-Gangster.

Noot:

       HOOGSTE INKOMENS (SEMI-)PUBLIEKE SECTOR
         Functie          Totaal salaris in 2011 in euro’s
         Algemeen directeur woningcorporatie Vestia (Erik Staal)          1.241.433
         directeur/bestuurder woningcorporatie Van Alckmaer (Elise Hoorn)          655.746
         Lid raad van bestuur Stichting Accolade Zorggroep          597.253
         Academisch Medisch Specialist Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)          545.807
         Voorzitter Divisie Achmea Zorgverzekeringen NV          512.963
         Presentator VARA          493.420
         Directeur Veiligheidsregio Zeeland (Frans Captijn)          488.966
         Senior Consultant Luchtverkeersleiding Nederland          469.001
         Medisch Specialist Onze Lieve Vrouwe Gasthuis Amsterdam          423.699
         Lid Raad van Bestuur CZ groep Zorgverzekeraar, OWM UA          415.000

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.