Maatschapij

Mark Rutte bralt VVD- Leugens voor Prins Bernhard in de zaak Edwin de Roy van Zuydewijn.

Prins BernardMinister Ivo- Zwijnen – Opstelten’: Dit is geen Complot. U kan dat vragen aan onze ‘VVD Volkskrant  Complot deskundige Lidy-Witte Wijn- Nicolasen’.

Fred-Big Head- Teeven: ik maak Complot bewijzen foetsie  . En ik lieg nooit.

‘VVD- Commissie Gas Rat-Stan Dessens’ verruimt de  AIVD-bevoegdheden van Prins Bernhard postuum en met terug werkende kracht.

( van onze VVD-Klasse Justitie Leugen redactie)

Amsterdam-NoirAl tijden berichten wij over dat de lange arm van Prins Bernhard niet alleen “Karata Bob” en Fam. Zuydewijn basht.

Dagelijkse VVD-Leugens beheersen de Haagse Politiek.
De VVD Leugens vliegen ons inmiddels dagelijks om de oren en hun ‘PvdA-hoertjes’ vinden het allemaal prima.
De “VVD  Snake Mark Rutte” kon er niet meer onderuit en moest toegeven dat Prins Bernhard  in strijd met de wet de AVID had misbruikt om Edwin de Roy van Zuydewijn te laten bespioneren en volledig maatschappelijk af te branden. Volgens  de VVD “Snake Rutte” was Prins Bernhard daar toe bevoegd omdat hij een door de Staat beschermd Koninklijk persoon was. Geldt die circle-redenering dan voor Wilders?

Het jarenlang systematisch liegen door respectievelijk de Premiers Kok, Jan Peter Balkenende dat Edwin de Roy van Zuydewijn nooit was afgeluisterd was geoorloofd volgens Mark Rutte omdat toen Prins Bernhard nog leefde. M.a.w. zo lang leden van het Koningshuis nog leven kunnen zij doen en laten wat zij willen in “Banana-Faude-Nederland” en krijgen daar bovenop nog een Belastingvrije uitkering van 100 miljoen per jaar. Dat is al zo sinds 1812 en als het aan  de “VVD Snake Rutte” ligt blijft dat zo.

Ook was Prins Bernhard volgens de “Snake” geoorloofd om een persoon als verdachte aan te merken. En daarna te laten bespioneren en zwart te maken door o.a. de AIVD en bevriende Pulp-Media-Maffia  met zijn corrupte ex-rechecheurs als alcoholist ‘Vet Bert Santema’.

Peter R de Vries Bert Santema

Totale Kleuter onzin en een leugen van de bovenste ‘VVD-plank’.  Het Wetboek van strafvordering bepaalt nog steeds in Nederland wie als verdachte mag worden aangemerkt en niet de één of andere ‘Nazi-Pooier Prins’ met een schare aan Bastaardkinderen  van heb ik jou daar.

‘Kinderlokker-Plasterk’: Mijn AIVD houdt zich aan mijn wet. AIVD bedreiging voor de Democratie.

Wie arm(er) wil worden en honger wil (blijven) lijden stem PvdA en VVD bij de komende Gemeente verkiezingen.
Het Huidige Kabinet schendt  opzettelijk en structureel de mensenrechten  en liegt dagelijks in Koninlijk “Banana-Fraude Nederland”. De AIVD weet van niets.

10 antwoorden »

 1. rutte was op zijn racefiets rondjes mee aan het draaien bij de achelse kluis daar deden wielrennners dinsdag en donderdag avond zgn groepstraining maar rutte kwam als homo zijnde proberen mee te fietsen zo rond het jaar 1992

  Like

 2. LS…
  Nu denken veel mensen dat het Huis van Oranje nep is. En dat klopt. Alleen door moord, list, bedrog, roof en perverse seksuele afwijkingen en chantage blijft deze horror club in stand. Maar die Willem van Oranje , die Zwijger…. U kent hem vast nog wel, was geen haar beter. Van het zelfde laken en pak. Dus of je nu door de hond of de kat gebeten wordt het blijft lood om oud ijzer… Al die zogenaamde boven het volk gestelde misdadigers hebben een ding gemeen: Het zijn de directe nazaten van Satan vermomd als koningen, keizers, pauzen, maffia en al het tuig dat er omheen krioelt ! Edwin de Roy van Zuydewijn kan geschiedenis maken als hij nu doorzet en slim genoeg is om uit de moordenaarshanden van de Oranjekliek te blijven… Het zal niet meevallen !

  Like

 3. Opstand tegen de grootste en machtigste organisatie van de wereld valt niet mee,,.
  Uiteindlijk doet oranje dienst voor de Jezuieten Vaticano de ware heersers over de bilderbergers die verenigd zijn in alle takken van de wereldse economieen,. en de werel onder een (financiele)orde willen brengen
  Net als hier ten lande de VVd alles afschermd wat oranje beliefd,, -neem bijv Friesland waar nogal het eea heeft afgespeeld met betrekking tot rituele aanbiddingen als rechterlijke manupulatie – waren de CvdK meestal VVd ers als Ed Nijpels Hans -twee huwelijken pech- Wiegel John Jorritsma Cormielje en Fransen.
  Hoor hoe Fred en Ivo de vvd stekker even uit hun reet moesten trekken,,,
  Het hele media circus als justituele systeem is onderdanig.
  Friesland lijkt model te staan als proefhof voor de wereldorde,,,.
  Hoe het nu verder gaat deze dag met Rutte,, die met torentjes sperma lijkt te zijn verwekt,, ligt voor de hand.
  Hij liegt verder,, gesteund door 1000 rechters.

  Like

 4. die figuurtjes van het koninklijk huis die denken dat het nederlandse volk ten diensten is voor hun.terwijl het andersom moet zijn koninklijk huis moet ten diensten zijn voor zijn onderdanen

  Like

 5. Ik dacht precies hetzelfde, maar Wilders is niet VanOrange. Die bedreigingen zijn nep om het volk bang te maken en zo worden wij al eeuwen belazerd. Oorlog, honger, ziektes, crisis en andere ellende is het bedeltasje van ultrarijke inteelt. Pas als we stoppen met stemmen eindigt het uitbuiten van het volk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.