Elitaire Misdaad

Stichting eist vervolging VVD-Rabo-Gangsters.VVD verzet zich met leugens en bedrog.

Rabo Misdaadbank
‘Rabo-Misdaadbank’ schikt Libor-miljarden fraude voor €774 miljoen boete. Niemand gearresteerd.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Moedige Advocaat Gerard Spong start een klachtenprocedure om het Openbaar Ministerie (OM) van Ivo Opstelten alsnog te dwingen de Rabobank-Misdaadgroep en Bankier-Gangsters van deze Misdaadbank te vervolgen. Spong is als geen andere advocaat bekend met ‘Gangsta’s Paradise’ van de Internationale Elite-Gangsters.

‘AIVD-Politie-informant Peter R. de Vries’ met zijn Schandknaap Matthijs Nieuwkerk zetten val voor Mr. Spong en worden ontmaskerd.

Top-Gangster Sipko S. weg met een grote zak Poen bij ‘Rabo-Misdaadbank’.
Het gaat om de VVD-Bankier-Gangsters die betrokken waren en zijn bij de Mega-Miljarden fraude met de rentetarieven Libor en Euribor. Het probleem bij een vervolging is dat al deze Bankiers gewaardeerde partij leden zijn van de VVD.
Zo is bijvoorbeeld al één van de VVD Rabo Godfather Sipko Schat er met een grote zak Bonus Poen vandoor naar de bekende ‘Dutch Rue de Bankier en Bestuurs-Gangster’ te Aruba.
De raadsman doet dat namens de in oprichting zijnde Stichting Justitia Distributiva, meldden Follow The Money en LegalDutch. Spong heeft dit vrijdagmiddag bevestigd en loopt nu gevaar voor zijn leven en vrijheid.

Vechten tegen de Corrupte VVD-Bierkaai is levensgevaarlijk in “Banana-Fraude-Nederland”.
,,De procedure is gericht tegen de Rabobank-Misdaadgroep en zo nodig tegen betrokken VVD-Bankier-Gangsters die daar werken”, kondigt Spong aan. De ‘VVD-Justitie’ heeft eerder besloten geen Bankier-Gangsters die nog bij de Rabobank misdaden plegen en  een rol in de fraude hadden te vervolgen als gewaardeerde partij leden. Dit bleek toen de schikking van het VVD-OM met de Rabobank Misdaadgroep voor 70 miljoen euro in deze fraudezaak bekend werd.

Rabobank-Misdaadgroep stelde vrijdag in een reactie dat de actie van Spong een zaak is tussen de advocaat en ons ‘VVD- OM’. ,,Wij gaan hier niet op reageren”, gaf een beroeps Leugenaar woordvoerder Hendrik Jan Eijpe aan

Bundelen
De Stichting Justitia Distributiva bundelt de belanghebbenden in de zogenoemde Liborfraude. Het is een initiatief van Joost Hardeman van de Vereniging Cliënten van Financiële instellingen. ,,Wij vinden dat het van groot maatschappelijk belang is als ook de VVD-MisdaadBanken zich net als gewone burgers en Kleine bedrijven moeten verantwoorden voor de rechter als er sprake is van strafbare feiten , zelfs  als het gaat om prominente VVD-leden”, licht Hardeman toe. ,,De duur, de omvang, de financiële schade en de impact van de Liborzaak zijn zeer groot en laten al die ‘Kruimel Criminaliteit’ van het gewone Volk bij elkaar in het niet vallen.”

Farce boete wordt betaald door Het ‘Klootjesvolk’.
Jeroen Dijsselbloem
Het ‘Rechte-Links kabinet’ verdedigde eerder de ,,historisch hoge” schikking van 70 miljoen euro die de VVD-OM de Rabobank Misdaadgroep voor de Liborfraude heeft opgelegd is een lachertje in deze miljarden fraudeurs –kringen.. Het bedrag is voor Nederlandse begrippen ,,uitzonderlijk hoog”, stelden de ministers Jeroen-Onbenul- Dijsselbloem (Financiën voor de Rijken) en Ivo Opstelten (Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie) in november in een Kamerdebat-gebrald.

Misdaad-Banken vegen ‘Bonus-gat’ af met Tweede Kamer, geven177 Staats-Miljarden uit aan hun Louche advocaten.
Hoe ‘hoog’ die boete ook was, wat kan dat de Bankier-Gangsters schelen. Er komt immers niet één cent uit hun eigen zak. Die  ‘VVD Bankier-Gangsters’ hadden wel anders gepiept als zij net als het Klootjesvolk een boete hadden gehad met de vreselijke afpers Wet Mulder aan hun broek. Of als zij voor straffe en weekje in de PvdA “Jetta Klijnsma Slaven werkkampen” hadden moeten door brengen. Dat is pas een echte Straf. De Wet Mulder en de “Jetta Slavenkampen” drijft de gewone man tot waanzin en zelfmoord.

Niet afgekocht liegt Ivo Opstelten weer. Ivo Opstelten bralt: “Kruimelcriminelen vervolgen, Mega Bankier-Gangsters vrij spel”.
Banken beroven mensenOpstelten liet toen ook weten dat het OM niet met de Rabobank heeft onderhandeld over de schikking en dat de Rabobank er ook geen vervolging mee afkocht. De VVD-Justitie was tot de conclusie gekomen dat er geen aanleiding was voor strafrechtelijke vervolging van individuen die nu nog misdaden plegen bij de Rabobank misdaadgroep. Zij waren geen echte fraudeurs, maar hebben wel steken laten vallen in het toezicht op de handelaren die wél echt hebben gefraudeerd met de Liborrente (kuch).

Het ‘VVD-OM’ ‘onderzoekt’ nog steeds of die fraudeurs die inmiddels niet meer bij de Rabobank Misdaadgroep in dienst zijn en die vaak in het buitenland werkten, alsnog kunnen worden vervolgd en daar horen wij uiteraard nooit meer iets van. De ‘PvdA-AIVD’ van Boss Ronald Plasterk weet ook uiteraard weer van niets.

Wie arm(er) wil worden en honger wil (blijven) lijden stem PvdA en VVD bij de komende Gemeente verkiezingen.
Het Huidige Kabinet schendt  opzettelijk en structureel de mensenrechten in “Banana-Fraude Nederland”. De AIVD weet van niets.

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkenen (h.a.j.m.eijpe@rn.rabobank.nl)

4 antwoorden »

  1. Kan Stichting Justitia Distributiva zich wellicht inzetten via de politiek om het vervolgingsmonopolie van het OM op te heffen? De trias politica van Montesquieu beleiden we met de mond. Hoe wordt deze geborgd?
    En hoeveel zaken worden niet geseponeerd vanwege zekere prioriteiten? Wie stelt die, de politie, het OM, de politiek, of de burgers? Gaan we niet over van shareholders naar stakeholders?
    We kunnen toch beter samenwerken met belanghebbenden onderling in plaats van afwachten totdat de politiek iets doet?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.