Media -Maffia

Maffia Mediatycoon John de Mol verkeert in paniek en geeft zichzelf de ‘Sjuul Paradijs-Telegraaf-prijsNr 1’. Maar voor wat eigenlijk?

John de Mol prijs
‘Maffiaboss John de Mol’ laat zichzelf een ‘Telegraaf-Prijs’ geven met een heuse ‘Praxis–Beker- van twee euro.

Afpersingen John de Mol wordt voor 33% gefinancierd door ‘Misdaadbank Goldman Sachs’. Ook het uiterst criminele Britse hedgefonds Apollo en de Italiaanse Maffia  financiert John de Mol zijn Wurgcontracten. 

( van onze Corrupte  News of The World redactie)

Amsterdam-Noir– Wake Up.
Wordt Utopia de ondergang van John de Mol en voormalig Nazi Krant De Telegraaf?

De ‘Media-Maffia Nightmare’ voor de kijker, een Utopia voor Maffiabaas John de Mol?
Utopiatv
De afgelopen weken zat Maffia B0ss John in elk denkbaar pulp-gebral ‘Showbizz -Vuilnis Tv-programma waar hij  zelf de (mede) eigenaar van is om zichzelf met zijn zoveelste wanproduct Utopia de hemel in te laten prijzen.

Uitzendbureau ‘Hersendood’ voor al uw BN’ers. Uitzendbureau draait over uren voor John de Mol.
Al zijn BN-Slaven hebben directe Marsorders gekregen om de niet geniale, erudite  weldoener John de Mol zijn corrupte pulp kont te likken en Utopia zonder het gezien te hebben tot het beste programma te verklaren wat zij ooit hebben gezien in hun plastic leven.

Ook ‘AIVD-politie-informant Peter R, de Vries’ zijn ‘Schandknaap Miljonair Matthijs van Nieuwkerk’ moest zich tot op het bot laten hoereren en vernederen door  John de Mol.

John de Mol speelt ordinair Cheap Ass Toneelstukje samen met ‘Pedo Sjuul Paradijs’.
‘Maffia boss John de Mol’ speelt opzichtig op het gênante af  oprecht verbaasd te zijn: „Sta ik op nummer 1?  ( was van te voren afgesproken met zijn oude extreem corrupte ‘Pedo-Sjuul Paradijs’ van de Telegraaf) Natuurlijk besef ik best zonder enige bescheidenheid dat ik succesvol ben in het buitenland als vreselijke Hersenverpulveraar van de massa. Hoeveel miljoenen simpele zielen heb ik hun laatste hersencellen beschadigd met mijn vreselijk ‘Ik hou van Holland’ troep. Maar de succesvolste? En Johan Cruijff dan.  En mijn Top advocaat “Mr. Jerry de Waakzaam Geit“ dan?  Ik vind het al zo-zo dat ik en mijn ‘Dwergzoon Johnny de Moran’ door het werk een halve BN’er is geworden.
Ik zal toch geen bekende wereldburger worden?” Nee, John dat wordt je zeker niet. Dat zijn mensen als Gandhi, Nelson Mandela,  Roosevelt, Churchill, moeder Theressa en Jezus en Mohamed en Boeddha.
John de Mol jij hoort thuis in het Pedofielen en Maffioso rijtje van Silvio Berlusconi en Rupert Murdoch at best.
John de Mol en Silvio Berlusconi
By the way Ome  Berlusconi’ is trots op zijn alles neukende neefje ‘Dwergzoon Johnny de Moran’. 

‘Pedo Sjuul Paradijs’ 100 kilo belangenverstrengelingen.
De Telegraaf: Is’Nazi-Krant’,‘Hoeren-Krant’, maar géén ‘Pedo-Krant’.
De wereld is nou eenmaal geen ‘Nazi-Telegraaf’ waarmee jij John samen aandelen hebt in het op sterven na dood zijnde SBS. En Sjuul jou nu uit pure noodzaak wel moet kiezen als de “Nr 1” van  de ‘Telegraaf-Nederland’ nu je in een smerige oorlog  op leven en dood zit met Sanoma. Volgend jaar zal de Telegraaf hun “Nr  1” prijs door John de Mol worden uitgereikt aan de eveneens zwaar in de paniek zijnde Hoofdredacteur Sjuul Paradijs van het  verlies lijdende Telegraaf. En in welk rijtje hoort Sjuul Pardijs thuis? Die hoort zonder meer thuis in het rijtje Joris Demmink, Frank van Dalen, Jan Franssen en ‘Captian Gay  Camiel Eulings ‘ Ed Nijpels

 

15 antwoorden »

 1. Wat vindt u?
  Ik ga zeker niet naar Utopia kijken.EensOneens Toon resultatenLaden…
  Ik ga zeker niet naar Utopia kijken.
  Eens(81%)
  Oneens(19%)
  Totaal: 1598 stemmen
  Bron : Gelderlander

  Like

 2. Laten we de hele familie van de Mol eens een flinke tijd bij elkaar opsluiten met camera’s en dan kijken hoe lang het gaat duren voordat Johnny en z’n pa samen gaan besluiten om Linda eens flink door te raggen.

  Like

 3. Steve ik heb een fantastisch idee om Petertje te naaien. Peter denkt dat heel Nederland naar de bioscoop gaat voor zijn poepfilm. Een paar maanden voor hij uitkomt in Nederland pleur ik die film online zodat niemand betaalt voor de film, waarmee het een flop word. We motte alleen zorgen dat hij viraal gaat hier in het land.

  Like

 4. Waarvoor?Voor het meehelpen de moraal omlaag te trekken en het liefst zo jong mogelijk door zoveel mogelijk vuiligheid te vertonen.”Promote sex war and violence in the kindergartens and blame the teachers and the parents.Net zoals het volk niet gediend word door de politiek zo worden de prijzen ook niet meer vanuit het volk verwacht maar uit het nieuw wereld orgie kamp.Dat is al jaren aan de gang het belonen voor slechtigheid of promoveren bij gebleken incompetentie en afstraffen van eerlijkheid en het hebben van moraal.
  Tegenwoordig hoeven mensen niets meer betekent te hebben voor de mensheid.
  Vandaag de dag stoppen ze de veren zelf al in hun reet of verklaren zichzelf de held of delen prijzen uit aan zichzelf. Alleen de standbeelden met tekst `Voor nog te bewijzen diensten.` ontbreken nog op straat.Goed is voor hun fout, fout promoveert en goed degradeerd,waarheid is leugen en leugen is waarheid,onmenselijk beleid is menselijk beleid,klokkenluiders worden gestraft de daders waarover ze luiden beschermd,onrecht is recht en recht is onrecht,einde recessie is begin nog ergere crisis, gezond is ongezond en ongezond is gezond, niet heilig is heilig en heilig is niet heilig.En de normen en waarden en transparantie willen zeggen dat ze in het duister van God los gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.