Media -Maffia

Villamedia geeft ‘Plastic-Fantastic–Prijs’ aan ‘Biznismen-journalist’ Rob Wijnberg, maar royeerde Micha Kat.

Zwaar Gesubsidieerde ‘Jaknikkers Villa-Media Pers’ kiest hun ‘Jaknikker- biznismen Rob Wijnberg’ tot journalist van het Jaar.
Villamedia rijkt Plastic-Fantastic prijs uit , maar zwijgt m.b.t betrekking hun kinderporno-adjunct.

Gerechtelijk macht Amsterdam geeft  zijn ‘Plastic-Fantastic-Pers Prijs’ aan hun ‘Parool Censuur-journalist Paul Vugt’.

AVROTROS van voorzitter Top VVD’er ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ geeft TV Maffia Familie Johnny de Mol Plastic-Fantastic prijzen.

(Voormalig ? ) ‘Nazi-Telegraaf’ geeft ‘Maffia Boss John de Mol’ een Plastic-Fantastic- Prijs.

( van onze Wie neukt wie privé redactie i.s.m. onze Jaknikkers Villa-media redactie)

Amsterdam-NoirHet regent Plastic- Fantastic prijzen om het Inkt zwarte Pers-jaar van collaboratie met de Gevestigde Orde af te sluiten.
De Corrupte Media Beroepsgroepen van de gevestigde orde geven zich zelf ‘Kul-Prijzen’, die van nul en generlei maatschappelijk waarde zijn.
Daar konden zij in de tijd zonder sociale media ongestraft mee wegkomen, maar vandaag de dag niet meer.
Het Gros van de kritische lezers heeft die Volksverlakkerij al lang door.

Rob Wijnberg Journalist van het Jaar. Van wie dan? Niet van het gewone Volk.
Rob Wijnberg, hoofdredacteur van De Correspondent, is door vakblad van en voor de ‘Jaknikkers-Pers’ Villamedia uitgeroepen tot Journalist van het Jaar 2013.
Wijnberg introduceerde kennelijk als Katvanger van de alhier o.a. bij de NRC gestelde Russische Maffia succesvol een nieuw online journalistiek platform waarvoor inmiddels 25.000 (spook?) mensen 60 euro per jaar betalen.

De Correspondent is het Mirakel in “Banana-Fraude-Nederland”.
De Correspondent is kennelijk een ordinaire Witwas operatie van de (Russische)Maffia met spook leden. En wie zit er ook weer bij ? U raadt het al de Kampioen- doofpot van Nederland Femke Halsema. Verder vinden wij exact dezelfde grachtengordel kliek die men gartis kan vinden op Joop.nl. Zo who in his right mind gaat dan betalen voor dezelfde ‘gebral Witte wijn-onzin’.
Daarmee is De Correspondent het eerste journalistieke platform ter wereld die dat lukt.
Is daar onderzoek naar gedaan?
Want wij geloven er geen bal van dat 25.000 mensen in deze tijd van crisis 60 euro per jaar betalen en/of zo dom zijn om überhaupt voor deze ‘Jaknikkers-pulp’ te betalen. Het is dat de ‘PvdA-AIVD’ in dit soort zaken altijd bewust slaapt en de FIOD van zijn Haagse (PvdA) Bazen de ander kant moet opkijken, anders was deze kennelijk Witwas -operatie al lang opgerold.

Half Sanoma gaat failliet met zijn bladen, maar niet “ De Correspondent” met de onafhankelijke Doofpot Kampioen Femke Halsema.
Uit het partijdige (AIVD?) juryrapport : ‘Het is een duidelijk en journalistiek onafhankelijk format, alleen online te volgen, advertentievrij, met een betaalde redactie en vanaf de eerste dag met voldoende lezers. Die lezers betalen ook nog eens voor wat ze consumeren. Door de verhalen te delen met anderen werven zij bovendien meer betalende lezers voor De Correspondent.’ Ja ja, een regelrechte Mirakel.
Wij voorspellen dat hier op zeker een ‘Ratten in pak’ boekhoudkundige truuk wordt toepast. Alle kranten en bladen verliezen abonnees en het is overal kommer en kwel in de Pers en media behalve bij de Correspondent.
Villa media de Nederlandsche Kultuurraad van de Heersende (grachtengordel) Klasse.

De ‘Biznismen-journalist’ Rob Wijnberg’ die dit bedacht en uitgevoerd heeft, verdient een prijs onze prijs. Hij paart visie en overtuiging aan durf en daadkracht (kuch). Hij laat zien dat met onafhankelijke journalistiek online geld is te verdienen. En geld verdienen is waar alles omdraait bij Villamedia. Onafhankelijk?  Welke ‘Ratten in pak’ financieren  deze “Fata Morgana Correspondent”.

Biznismem Rob Wijnberg’ is een Fata Morgana van Villamedia
Daarom is ‘hoofdredacteur biznismen Rob Wijnberg’ van De “Fata Morgana Correspondent” door Villamedia uitgeroepen tot Journalist van het Jaar 2013.’ Waarom zij tegelijkertijd Micha Kat hebben geroyeerd laten zij zich niet uit. Was dat op instignatie van hun “Haags Kultuuraad” bazen de subsidie–verstrekkers aan Villamedia? Tja, de Witte grachtengordel wijn wordt duur betaald

Wie van Villamedia is stiekem van de AIVD.
Eerder winnaars van De Journalist van het Jaar zijn: Joris Luyendijk (2006), Ben Rogmans (2007), Bram Vermeulen (2008), Antoinette Hertsenberg (2009), Robert Chesal en Joep Dohmen (2010), Brenno de Winter (2011) en Hans Jaap Melissen (2012). Een rijtje van ‘journalisten’, die totaal geen maatschappelijke waarde hebben gehad voor het gewone Volk.

Bastaardkind van Prins Bernard rijkt de Prijs uit.
De Journalist van het Jaar wordt mede mogelijk gemaakt door Hilversum Mediastad. De prijs wordt 20 februari uitgereikt in de burgerzaal van de gemeente Hilversum. Burgemeester Pieter Broertjes is daarbij de gastheer. Nou, dat zegt op zich al voldoende. De Kul-Prijs wordt dus n.b. uitgereikt door de zelfverklaarde Stiefzoon van ‘Pooier Nazi Prins Bernhard’.

De Grachtengordel jury met Witte wijn
De  Plastic-Fantict-Journalist van het Jaar wordt gekozen door de intens corrupte redactie van Villamedia en de redactie-adviesraad, bestaande uit Cisca Dresselhuys, Ad van Liempt, Tony van der Meulen, Tonie van Ringelestijn en Erwin van der Zande.
Agent Rishi
Het is hoogtijd dat de bakken met subsidiegelden richting de kliek van Villamedia wordt stop gezet en bijv. besteed aan de Hongerende kinderen in Nederland, waar u overigens Villamedia nooit over hoort. Ze kijken wel uit om wezenlijke maatschappelijke relevante kritische journalistiek a la n.b. door de NJV geroyeerde Micha Kat te bedrijven. Geen woord over de ‘Politie-moorden’, ‘Maffia Boss John de Mol’, de AIVD-Politie informanten journalisten kliek met als Boegbeeld daarvan Peter R. de Vries  in “Banana-Fraude Nederland”.

Opmerking: Wij hebben in het kader van hoor en wederhoor dit artikel voorgelegd aan alle verdachten in deze.
(redactie@villamedia.nl, magazine@villamedia.nl, nvjacademy@nvj.nl, tgibcus@nvj.nl, ydankfort@nvj.nl, rgarcialopez@nvj.nl, milou@decorrespondent.nl,)

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.