corruptie

Corrupt Bestuur Vuurwerk op de Valreep:Limburgs Statenlid Gert-Jan K. ook crimineel. Niemand gearresteerd.

kinderen in hongerwinter
GroenLinks stort zich nu ook op de lucratieve PvdA & VVD ‘Groei–Corruptie- Markt’ met ‘Gangsterin Margriet van Tulder en Gert-Jan Krabbendam’

( van onze Dolgedraaide Bestuurs-Gangster redactie)

 Amsterdam-Noir- Het topje van de ijsberg. (Nederland fraudeland is een publicatie van Vrije Universiteit Amsterdam.)
Terwijl de ‘Blauwe-hulptroepen’ van de Heersende Klasse   samen met de ‘SBS-pulp-media’  gisteren ‘Kassa- over uren’ draaide  om de  (onopgeleid) dronken, werkloze en kansloze Volks- jongeren  af te voeren als volleerde bikkelharde criminelen lopen nagenoeg op Oudejaars dag alle ‘Bestuur en Bankier-Gangster’ feestelijk vrij en blij rond met hun gestolen honderden, zo niet duizenden miljoenen in 2013 van ‘Jan met de Pet’. De enige Bestuur-Gangster die in “Banana-fraude Nederland” het lootje heeft gelegd is  ‘VVD-Bestuur-Gangster Ton Hooijmaijers’ . Maar  met die kanttekening dat hij meer dan 300 duizend euro Wachtgeld op streek. Zo wil ‘Jan met de Pet’, al dan niet inmiddels lopend met de “Rode Legenist Ster” ook wel gestraft worden, niet dan?

Legenist-ster

Regio Rotterdam is het zwaarst getroffen door Slaven-maatregelen van de VVD-misdaadgroep met hun ‘PvdA-Hoertjes’. FIOD en AIVD doen geen onderzoek.
Onmenselijk Rotterdam van de VVD  ‘PvdA- “Ome Tom”– Burgemeester Aboutaleb’ ( Noot1) kwamen tot genoegen van de voormalig Nazikrant de Telegraaf en SBS ( goed voor de oplage en Kijkcijfers ) de kansloze en dagelijks vernederde Volks-jongeren in opstand tegen hun troosteloze en kansloze toekomst.

Stelen, roven en fraude loopt de spuigaten uit bij Bestuurders van de Gemeente Gouda.
Che GuavaraIn Gouda en Schiedam moest de ME in actie komen. Brandweer en politie werden daar tijdens bluswerkzaamheden bekogeld met onder meer zwaar vuurwerk, glas en stenen. In Schiedam voerde de ME van de Heersende Klasse zelfs een charge uit om de situatie tot bedaren te brengen. Een  Volkse verdachte is aangehouden. Het is niet duidelijk of hij werd aanhouden omdat hij op straat een sigaret liep te roken, wat in strijd is met de PvdA “Kapo Jetta Klijnsma Werkloze Wet’. In Gouda was een charge niet nodig, maar werden wel twee  Volkse dronken, al dan niet rokende mensen opgepakt.  De VVD ‘Burgemeester-bestuur-gangster Milo Schoenmaker’ van Gouda liet op Twitter weten het hinderen van hulpverleners ,,onbegrijpelijk en onaanvaardbaar” te vinden. Maar zweeg over het feit dat honderden eerlijke mensen in Gouda bij de Voedselbank zitten. En (werkloze) arbeiders  kinderen niet behoorlijk dagelijks te eten krijgen. En dat  de ‘Politieke Heersende Kliek’ in de Gemeente Gouda het afgelopen jaar hun zakken weer  straffeloos hebben lopen vullen over de rug van deze kansloze Volksjongeren en hun ( werkloze) arbeiders ouders.

Grachtengrodel-Godmothter, the voormalige ‘Queen van GroenLinks Femke Halsema’  en nu tevens Bankier-Gangsterin en hoofdredactie van Russische Maffia Witwascentrale ” De Correspondent” “Wij wensen u veel Volkswoede toe in 2014”. Nou daar hebben ze in de Regio Rotterdam al vast een heel klein voorproefje van gehad.

GroenLinks bekent kleur in “Banana-Fraude-Nederland”. De Dutch Arbeiders-Toekomst: Honger-Participeer mee met de PvdA.

De Volle ‘Bestuurs Groene-Maffia’ verkleed als nette integere vollen sokken geiten idealisten is weer eens betrapt met jatten van de gewone man. De voormalige partijleider van GroenLinks de ‘Grachtengordel -Gotmohter Femke Halsema’ heeft zich al weer aangemeld om deze zoveelste corruptie affaire tegen een riante vergoeding vakkundig in de Doofpot te verwerken.  De FOID  van de VVD-‘Bestuur- Gangster staatssecretaris Frans Weekers’  en Fred Teeven en de AIVD van Ronald Plasterk weten beide van niets. De onder zoekers die voormalig Limburgs  corrupte GroenLinks Statenlid Margriet van Tulder belangenverstrengeling verweten, hekelen nu ook de corrupte Statenlid Gert-Jan Krabbendam  van de GroenLinksfractie om een gebrek aan integriteit. Dat blijkt uit een open brief van onderzoekers Cees Versteden en Rob Persoon aan de Limburgse Staten.

Versteden en Persoon schreven een rapport op basis waarvan Van Tulder opstapte als Statenlid. Krabbendam haalde tijdens een Statendebat anderhalve week geleden scherp uit naar beide commissieleden. Daarin wees hij onder meer op hun CDA-achtergrond, en verweet hij hun selectief onderzoek. In een reactie spreken de onderzoekers van „ongefundeerde beschuldigingen en verdachtmakingen” aan hun adres. Tijdens het Statendebat noemde Krabbendam GroenLinks hoeder van de integriteit, „maar de heer Krabbendam heeft zich daar in zijn bijdrage aan dit debat niet aan gehouden, verre van dat”, schamperen de onderzoekers. Zij noemen Krabbendams intenties „onwaarachtig en leugenachtig”. In een reactie op de brief zegt Krabbendam het niet gebruikelijk te vinden dat onderzoekers zich blijven mengen in een discussie in de Staten. Hij wil hun brief eerst nog bestuderen, maar hij voelt weinig behoefte mee te gaan in een moddergooigevecht, zei hij dinsdag. En als hij reageert, gebeurt dat in de Staten, besluit Krabbendam. „Overigens werp ik de beschuldigingen verre van me”.

De PVV-statenfractie eist van gouverneur Theo Bovens (CDA) dat die direct en openlijk afstand neemt van de uitlatingen in de brief van de onderzoekers. Fractievoorzitter Michael Heemels van de PVV is terecht geschokt dat de onderzoekers Krabbendam uitmaken voor leugenaar. De PVV beschuldigt de onderzoekers van „minachting voor de politieke discussie in de Staten”.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan Burgemeester en wethouders en de Gemeente raadsleden. (griffie@gouda.nl, rogier.tetteroo@gouda.nl, laura.werger@gouda.nl, mea.hiskes-willemse@gouda.nl, johan.weeber@gouda.nl, ed.delange@gouda.nl, hansdaniel.vanalphen@gouda.nl, milo.schoenmaker@gouda.nl, Hans.vandenAkker@gouda.nl, west@omroepwest.nl, redactie@omroepwest.nl  )Alsmede hebben wij dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle hiervoor genoemde personen (info@myithaka.nl, jdmp.aastedmadsen@prvlimburg.nl, mt.bosch@prvlimburg.nl, m.van.rijnsbergen@prvlimburg.nl, g.krabbendam@prvlimburg.nl, rcm.wernink@prvlimburg.nl, c.brugman@prvlimburg.nl, a.aboutaleb@college.rotterdam.nl, l.dejong@bsd.rotterdam.nl, fractie@pvdarotterdam.nl, r.schneider@raad.rotterdam.nl, m.vandedonk@raad.rotterdam.nl, fractie@d66rotterdam.nl, groenlinks@stadhuis.rotterdam.nl, sp@stadhuis.rotterdam.nl, s.sies@raad.rotterdam.nl, Mirjam.Bartelsman@Nieuwsuur.nl, Milena.Holdert@Nieuwsuur.nl)

Noot: Definitie in de USA van het begrip: Uncle Tom (“Ome Tom”)

uncle tom cabin, Racial Discrimination, Discrimination & Prejudice . (http://www.barnesandnoble.com/s/uncle-tom-cabin?dref=19%2C335%2C12461%2C12996 )“Ome Tom” staat voor een persoon, die op grond van zijn afkomst of huidskleur of geloof onderdrukt wordt en zich onderdanig in dienst stelt van zijn Onderdrukkers. M.a.w. woorden Burgemeester Aboutaleb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.