Maatschapij

Onno Hoes en Ivo Opstelten protesteren fel bij de Amerikaanse Ambassade: Colorado staat vrije verkoop marihuana toe.

Albert Verlind Onno Hoes
De Amerikaanse Ambassadeur Tim Broas : “Let Onno Hoes look at himself  with his (too) ‘Young Gay-Boy- prostitutes’, cocaïne and Poppers and his  100 thousand dollar Pimp-care payed by the City Maastricht ”. In my country he would by in Jail for 25 year or longer”. ( 28 years in prison for corrupt ex-Detroit mayor)

( van onze pedofielen VVD-Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-NoirLuxe Schandknaap Onno Hoes met schokkende sex, drugs en zwarte betaling onthullingen.(video).
Colorado is woensdag de eerste de 50 Amerikaanse staten geworden waar de verkoop van marihuana is toegestaan. Burgers van 21 jaar en ouder kunnen de softdrug legaal in de winkels kopen. Tot nu toe was dat alleen voor medische doeleinden toegestaan. De VVD’ers Burgemeester Onno-“Schandknapen” -Hoes van Maastricht en  zijn VVD Justitie Boss Ivo –“Zwijn”-Opstelten zijn geschokt.

Inwoners van Colorado mogen hooguit 1 ounce (28 gram) per keer kopen. Inwoners van andere staten moeten met hooguit een kwart daarvan genoegen nemen.
Colorado, waarvan Denver de hoofdstad is, zal niet lang de enige Amerikaanse staat met een vrije verkoop van marihuana zijn. In de loop van het jaar volgt de westelijke staat Washington het voorbeeld. In beide gevallen hebben de burgers in een referendum met de vrije verkoop van marihuana ingestemd.
In 20 andere staten is de aankoop van marihuana voor medische doeleinden toegestaan.

Onno Hoes was zo inschikkelijk om ons tijdens zijn Kerst-recest, die hij doorbrengt op “The All -Heren -In Boys-resorts” te woord te staan. Onno: “Het is een grof schandaal wat die Amerikanen doen door de wiet verkoop vrij te geven, terwijl ik en mijn partij ons juist inzetten om de gereguleerde wiet verkoop weer te verbieden.”  De Amerikaanse ambassadeur Tim Broas reageerde op Onno Hoes zijn felle protest door te stellen:” Laat die liederlijke overjarige  ‘Gay-VVD Burgemeester Onno’ op zijn eigen drugs- gedrag letten met zijn ( te jonge) Schandknapen, Poppers, cocaine en fraude- declaratiegedrag.

12 antwoorden »

 1. Lachen toch zo’n pisnicht van een burgemeester met selectieve tolerantie, die wel eventjes weet wat goed voor ons is. Volledig in lijn van de pedopartij VVD: Hoes, Demmink, Teeven, Opstelten, van Rey. Een eeuwig gouden band.

  Like

 2. Creeren van chaos …vertellen dat er een meth probleem is en vervolgens op tv op allerlei zenders een cursus meth maken presenteren zodat de mensen wat bij kunnen verdienen als ze leegeroofd zijn.Home made meth.Zo creeren ze chaos zonder het zelf al teveel bewust te zijn.Er word ze aangereikt waar ze het kunnen kopen.Omdat ze meth zo’n probleem vinden?Wij wel maar zij niet.

  Like

 3. Mars helemaal met je eens ! Alcohol is niet verboden dus waarom geven we alle drugs niet vrij ook de hard drugs ! Als iemand zijn leven wil vernielen is dat haar/zijn keuze en leven ! Zo bestrijden we de misdaad en de handel in drugs gewoon in de supermarkt kopen net als drank ! Het kan zo simpel zijn ! Ja en die Onno hoes (schandknaapjes misbruiker) moet helemaal zn kop houden !

  Like

  • Ja je mag jezelf een dikke lever zuipen in de kroeg maar dan mag je er geen peuk bij roken?Waanzin.Democratie betekent tegenwoordig dat de minderheid beslist over de meerderheid.Dat zien we met roken in de kroeg.Dat zien we met vuurwerk.De belachelijkheid van alles is tenenkrommend.De coffeeshop met portier en legitimatieplicht moet dicht tijdens de kermis en de kroegen waar ze uitrollen met een pakkie onder hun neus lopen de kinderen in en uit om hun ouders uit de kroeg te trekken dat kan dan weer wel.Coke is net zo duur als koffie daarom ligt het ook niet in de winkel en door een verbod erop word het ineens veel geld waard.En aantrekkelijker om te gebruiken vooral bij de jeugd.Daarom hebben ze ook de drank leeftijd verhoogd zodat het stoer word onder de jeugd als ze het wel doen waarom liggen de breezertjes anders opgezoet in de winkel?Omdat ze willen dat ze het niet drinken?Ze hebben geen moer met kinderen op en nog minder met die paar longpatienten die klagen over een rookverbod.Dat giert de prijs van tabak mooi weer omhoog onder de leugen dat ze het beste met ons voor hebben maken ze het duurder om het onbereikbaarder te maken nadat ze het eerst flink verslavend hebben gemaakt.

   Like

 4. ik denk dat de trend is naar chemische drugs zoals Meth, die zijn nog goedkoper dan coke en gaan langer mee, nog goedkoper dan wiet zijn ze nu allang. net zoals in andere landen waar dit gebeurd is, krijg je meer ziekte en verderf. terwijl marijuana een medicinaal geschenk uit de natuur is, het maakt de mensen wat rustiger en verstandiger en geneest kanker en ander ziektes.

  men gaat zelfs minder onnodig alcohol gebruiken, waar de famlilie heineken natuurlijk niks aan verdient. ook alle toegestanme sponsoringen van allerlei (jeugd)festivals vind ik vreemd, wil men meer alcoholisten erbij ? en tabak ongeremd ? meer longkanker erbij ?

  wat een verrotte mensen die de baas zijn over ons, wat een afgeragte kutwereld leven we in.

  Like

 5. Hahahahaha !! Een gouwe ouwe.
  Hoeveel geld ze ook hebben het blijven arme mensen.Nog armer dan het armste mens van het volk.Echte liefde kennen ze niet.Alleen gekocht.En zelfs de stront aan hun miezerige pikkie zal de leegte nog niet opvullen.De coke ook niet, slechts tijdelijk en zo blijft de cirkel van list en bedrog in stand.Nog meer coke om het geweten weg te drukken en nog meer stront om de leegte op te vullen.Arm volk met een dikke portomonee.

  Like

 6. Het is een grof schandaal dat door al dat nutteloze gelul de wietprijzen zo goed als gelijk zijn aan harddrugs en het dus juist crimineel is gemaakt.Wat het nauwelijks was.Met een verbod drijf je de prijs wel op.En het is een grof schandaal dat mensen die zelf de coke nog aan de neus hebben en de stront nog aan hun lul hierover oordelen.Ga je neus en je lul spoelen en hou je inderdaad bezig met je eigen liederige gedrag, broek(hoes)t.

  Like

  • Voor hen is het niet nutteloos maar bestaansrecht macht inkomen toegang afleiding en excuus voor eigen gedragingen en nevenbij heel het Land chronisch leeg plunderen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.