corruptie

Gristelijke Angela Merkel Corrupt tot op het Bot. Mark Rutte: onze Boss Merkel is een voorbeeld voor alle Liberalen.

From library399.jpg
( Eerlijke Duitse arbeiders op zoek naar een huis en werk zonder politieke Connecties)

Oppositie beticht Merkel  terecht van Straffeloos machtsmisbruik voor haar vriendjes.

Markus 10:25 Het Boek (HTB) 25 Het is gemakkelijker voor een kameel om door het oog van een naald te kruipen, dan voor een rijke om in het Koninkrijk van God te komen.”

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

 Amsterdam-Noir – De Verzorging- Staat bestaat, alleen exclusief voor de Criminele (Politieke) Elite in Europa en voor de rest is er de participatie ‘Slaven-maatschappij ‘naar het Model van de ‘PvdA Kapo Jette Klijnsman’ met haar ‘VVD Gestapo-man Sjoerd Potters’.

Angela Merkel de ‘Wip van BMW ‘ scheurt over haar loonslaven heen- Waar is Hitler?
Jan Peter Balkenende
(Gristelijke Jan Peter Balkenende Los van God en de Schaamte voorbij. Is hij bezeten door de ‘Lust en Poen- Duivel’?)
Die Linke, de grootste oppositiepartij in de Duitse Bondsdag, heeft bondskanselier Angela Merkel donderdag beticht van machtsmisbruik. Ook wijst de Linkse Oppositie partij op de wantoestand in Nederland, alwaar de  Gristelijke ex-Premier Jan Peter Balkenende’ als een bezetenen ordinaire ‘Volksgangster’ rondscheurt in een  kennelijk gratis ter beschikking gestelde (of met forse korting) Porsche om kennelijk  (Volkse) Lullen of Kutten te vangen.

Aanleiding is de voorgenomen benoeming van haar corrupte rechterhand Super ‘Rat in pak Ronald Pofalla’ (54)  tot ‘Graai maar raak bestuurslid’ van de Duitse Spoorwegen.
Voor hem wordt een nieuwe ‘Spook-functie’ gecreëerd bij het staatsbedrijf met een ”miljoenensalaris”, aldus Die Linke. Pofalla wil het rustiger aan gaan doen na meer dan vier jaar als hoogste functionaris van de bondskanselarij. Dit is dus het zoveelste klassieke voorbeeld van stelen met de wet in de hand door de Heersende Klasse van de arbeiders. Geen Fred Teeven snelrecht uit de Cafetaria “De Natte Dweil” voor deze Liberale Heren.

Volgens critici wordt de nieuwe afdeling in het leven geroepen om hem tot aan zijn pensioen een Miljoenen uitkering van de Staat te helpen door deze ‘Super Rat in pak’ een Farce-baantje te bezorgen.
Duitse media melden dat hij zich gaat bezighouden met ”politieke contacten in Berlijn en Brussel”. M.a.w. woorden ongelimiteerd hoeren en snoeren op kosten van ‘Jan met de Pet’. Crisis? Voor wie dan?

Gevoelige geheime corrupte dossiers.
Die Linke vindt dat de Deutsche Bahn ”passagiers moet vervoeren en geen ex-ministers moet verzorgen”. Pofalla is ”tot nu toe niet opgevallen door kennis van spoorwegen in het algemeen of van de Deutsche Bahn in het bijzonder”.
Het is de bedoeling dat Pofalla in maart begint bij DB, waar bestuursleden 1,3 à 1,8 miljoen euro per jaar verdienen met hun Staats-uitkeringen, hetgeen extra schrijdend is aangezien ‘Jan met de Pet’ in Duitsland indien werkloos moet zien te overleven op een honger uitkering van rond de 350 euro per maand..

Vorig jaar zorgde de overstap van Eckart van Klaeden naar Daimler al voor ophef. Hij bleek kennis over gevoelige dossiers te hebben ‘meegenomen’. M.a.w., worden gestolen dus en is daar nooit voor vervolgd op grond van het Europese heersende beginsel van Klasse Justitie.
In de discussie die daarop volgde, werd geopperd dat er een ‘cooling-off’-fase zou moeten zijn tussen een functie in het centrum van de macht en een baan in het bedrijfsleven.

Uiteraard hebben wij de expert op  het gebied Bestuurs-Corruptie de ‘Grachtengordel- Godmohter Femke Halsema’ om haar deskundige mening gevraagd. Haar woordvoerder liet ons weten dat deze zaak evenals alle andere Bestuur-Gangsters zaken in de media niets met corruptie te maken hebben. En dat als wij haar complete mening willen over deze zaak tegen betaling in “De Correspondeert” kunnen lezen. Wel liet zij nog uitdrukkelijk weten dat er helemaal niets verkeerd is aan de Porsche van 200 duizend euro van haar goede vriend Jan Peter Balkenende.

9 antwoorden »

 1. Ze moeten allemaal wel blijven liegen.Zou alles aangepakt worden dan draait er vrijwel geen bank meer en hebben we vrijwel lege 1e en 2e kamers en is er niet genoeg volk om ze op te pakken en kunnen de gevangenissen al dat volk niet herbergen als er al een rechtbank overblijft om ze te veroordelen.Dan stort alles in.Alles is gebouwd op lucht en leugens.Dat kan niet gebeuren want dan zouden ze hetzelfde komen te leven als wij en dat gun je volk maar jezelf niet uiteraard.

  Like

 2. Alles wat ze zeggen kan je beste omdraaien dan kom je dichter bij de waarheid.
  Waar hoorde we die Bakellende over?Hufterigheid?
  Hufterigheid heeft toen zijn intrede pas echt gedaan, na de woorden over hufterigheid uitgesproken te hebben, is de echte hufterigheid begonnen.
  Eigen verantwoording waar hij over sprak betekende sterf maar als we je leeggezogen hebben.Geen verzorging meer van onze slachtoffers.
  En normen en waarden en gristelijk betekent dat ze elke norm, waarde en geloof in het goede losgelaten hebben en het laatste hemd van je barst af trekken.
  En toen ze over transparatie begonnen ging het licht uit en werd er juist meer in het duister geopereerd.En allmaal werken ze mee aan uw ondergang.Voor uw veiligheid uiteraard.

  Like

   • Het komt eigenlijk hier op neer dat ze zich zo hufterig gedragen tegenover het volk dat ze zich met steeds meer smerige wetjes in veiligheid moeten houden tegen een steeds bozer gemaakt volk.Ook uw veiligheid waar ze het over hebben is een leugen het is slechts hun veiligheid die gediend word en het afeggen van de burger dient alleen maar om te kijken hoe ze er voor staan en waar ze tegenstand kunnen verwachten zodat ze die mensen er in kunnen luizen en oppakken zodat de weg vrij blijft om het volk leeg te roven.Als ze ook maar iets om onze veiligheid gaven dan zouden ze wel doen waarvoor ze door ons betaald worden en dat doen ze niet, integendeel, dus dat fabeltje moet je doorheen kijken.Ze geven geen moer om onze veilgheid.Ze zijn ons juist aan het treiteren om chaos te creeren daarom kan het niet arrogant genoeg gaan naar het volk toe.Lekker de boel op stelten zetten.Zelfs een blinde kan het zien zo dik ligt het er op.En als ze ook maar in de verte de intensie hadden gehad wat aan de misdaden te doen zou de klokkenluider gehoord worden en welkom zijn om zware misdaden zoals kindermisbruik en megafraudes te gaan oplossen.Maar dat is niet het geval.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.